Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-април/1/

• 17 856
  • 464
  •   1
Отговори
# 240

привет, Стики, много ти благодаря за предложението, ще го пробвам непременно!!Как така заедно с околоочния - смесваш ли ги? Аз както и да го слагам/особено с четка/ ми се подчертават явни фини линии. Направо се плаша! Най-доволна досега съм от коректора на ИСЛ, но все още си търся перфектният Flutter Money

Приемам и други предложения, благодаря на отзовалите се  bouquet Heart Eyes Blush :rol

Пробвала ли си този: http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=37077&goChar=H

не, не съм, тя и Стики този ми предлага, но ще го пробвам при първа възможност. Ти него ли ползваш мими23? С Клиник как стоят нещата?  Апропо, не знаех, че си майка  Heart Eyes Hug

Верно ли не знаеше Shocked Ето го моя сладур:http://good-times.webshots.com/photo/2736796850103159608fjVqlU?vhost=good-times
По темата Mr. Green Аз по принцип не ползвам много коректор.От този на ХР имам мъничка пробна разфасовка от 5 мл. и изминалата седмица като не се наспивах достатъчно и реших да го пробвам и много ми хареса-нанася се лесно и е нужно по малко,покрива добре,не се събира по сгъвките и след това сенките се нанасят по добре и са по трайни.На Клиник не съм ползвала ако за това питаш...

# 241
оооо, много е готин, голям сладур, да ти е жив и здрав! И моят син e почти на същата възраст Crazy
И за да не остане спам, да попитам за вашето мнение за този очен флуид - интересува ме действието му срещу подпухналост и хидратиране и за каква възраст е - http://eu.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=22527&goChar=C Flutter bowuu

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 22:23 от mamaLina

# 242

привет, Стики, много ти благодаря за предложението, ще го пробвам непременно!!Как така заедно с околоочния - смесваш ли ги? Аз както и да го слагам/особено с четка/ ми се подчертават явни фини линии. Направо се плаша! Най-доволна досега съм от коректора на ИСЛ, но все още си търся перфектният Flutter Money

Приемам и други предложения, благодаря на отзовалите се  bouquet Heart Eyes Blush :rol

Първо слагам околоочния, без да потупквам. Взимам от коректора - по 3 точки на око и тогава го разнасям с потупкване. Само до носа ползвам четка. Ако някъде не съм доволна от покривността, после с фдт дооправям.

Моят коректор е на Мери Кей. Не мога да ти дам друга препоръка, защото отскоро ползвам коректор!   Heart Eyes

# 243
Мацки,някакви мнения за  сенките на "Stila"? newsm78
За кои говориш? Ако е за единичните пресовани/палитрите, аз съм като цяло доволна.Нареждат се малко над средата Laughing

# 244
По темата Mr. Green Аз по принцип не ползвам много коректор.От този на ХР имам мъничка пробна разфасовка от 5 мл. и изминалата седмица като не се наспивах достатъчно и реших да го пробвам и много ми хареса-нанася се лесно и е нужно по малко,покрива добре,не се събира по сгъвките и след това сенките се нанасят по добре и са по трайни.На Клиник не съм ползвала ако за това питаш...

Аз също ползвам въпросния коректор на ХР, зарибих се от малката пробичка в коплект със спирала.
Много ми харесва, ползвам го всеки ден, случвало се е дори да ме питат дали съм с лещи (очите ми са светли) - явно променя погледа.

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 07:26 от eta

# 245
eta ,а този коректор на ХР по-добър ли е от коректора на Ланком?
От доста време чакам да заредят в Ягодата светъл цвят коректор на Ланком, чудя дали да се ориентирам към коректор от друга марка.Може ли да ми кажеш този на ХР покривен ли е,дълготраен ли е,събира ли  се в гънките?
mamaLina ,и аз сега съм в търсене на коректор.Мога само да дам отзиви за коректора на Клиник,ужасен е,една минута след нанасяне се събира в гънките,подчертава силно финните линии,стои на петна.Илиана също може да подкрепи мнението ми за коректора на Клиник,и тя е много разочарована.

# 246
  • София
И аз си търся коректор - ако някой забележи, тези на Ланком, които Бастет хвалеше, в светлата гама - да свирка.
А иначе в момента имам този на Scott Barnes, който за тези пари никак не е лош

# 247
  • Варна,морето ...
eta ,а този коректор на ХР по-добър ли е от коректора на Ланком?
От доста време чакам да заредят в Ягодата светъл цвят коректор на Ланком, чудя дали да се ориентирам към коректор от друга марка.Може ли да ми кажеш този на ХР покривен ли е,дълготраен ли е,събира ли  се в гънките?
mamaLina ,и аз сега съм в търсене на коректор.Мога само да дам отзиви за коректора на Клиник,ужасен е,една минута след нанасяне се събира в гънките,подчертава силно финните линии,стои на петна.Илиана също може да подкрепи мнението ми за коректора на Клиник,и тя е много разочарована.
наистина коректора  на хелена е хубав и покривен

# 248
  • София
А иначе в момента имам този на Scott Barnes, който за тези пари никак не е лош

Един положителен глас за него и от мен...........преди време беше даже повече намален и тогава си го взех  Peace

# 249
Това е първия коректор, който ползвам и не мога да сравня с други.
Не се събира, покрива добре, има лайка, овлажнява кожата. По-добре се разнася, когато околоочния крем не е съвсем попил. Виж, ако сложа отгоре пудра не се получава много добре, подчертава фините линии. Трябва да е само ФДТ-на върху коректора.

Чела съм и съм чувала много добри отзиви от този корек … #1085;а YSL, ставало е вече дума за него.
Обаче цената спрямо количеството му хич не е хубава  Mr. Green

# 250
Момичета, моля да ми препоръчате хубав крем за суха кожа, НО не суха поради лоша хидратация, а суха поради патологично ниско съдържание на мазнини.
Трябва ми хубав, мазен крем. От години ползвам Колд Крема на Авен и съм много доволна, но това не може да продължава безкрай. Марки като Виши, Лореал и прочие предизвикват алергични реакции върху кожата ми. Крайно време е да го сменя, затова ако някой може да ми препоръча например продукт на Биотерм или Шисейдо или..., ще бъда много благодарна.  bouquet  bouquet  bouquet

# 251
Не знам дали е ставало въпрос, но тази спирала High Definition Lashes Brush Then Comb Mascara на Clinique е просто страхотна:

http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=58827&goChar=C

От днес я ползвам, и съм очарована от ефекта.

# 252
Не знам дали е ставало въпрос, но тази спирала High Definition Lashes Brush Then Comb Mascara на Clinique е просто страхотна:

и аз съм доволна от нея  Peace

# 253
  • София
Момичета, някой ползвал ли е този продукт на Клиник?
http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=42793&goChar=C  Hug

# 254
  • София

и аз съм доволна от нея  Peace
И аз я харесвам тази спирала- много хубави прави миглите. Но от оня ден имам МагнаСкопик на ЕЛ и също много ми харесва - направо като изкуствени стават миглите с нея.

Общи условия

Активация на акаунт