Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-април/1/

• 17 968
  • 464
  •   1
Отговори
# 270
...

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 18:01 от мими23

# 271
  • Paris
Мими, какво се случи? Peace

# 272
Здравейте всички, имам въпрос относно цените в ягодка - примерно продукт на цена 20 $ там като натисна горе на български лева ми излиза около 30 лв, а това не отговаря на курса на долара, тъй като в момента 20 $ са 24 лв. Това какво трябва да значи точно, че се плаща по техните цени или просто не отговарят? Обърках се, моля някой да ми обясни.  Whistling

sladka_mama__ , гледай цените в долари Simple Smile

Моята спирала на Клиник беше в сет, поръчах го от Саса.

ru, благодаря ти Hug

# 273
  • София
Знам, че много хора не харесват МагнаСкопик-а, но аз обичам спирали, които напластяват ( с нея наистина се докарва ефекта на изкуствените мигли, а напоследък все опушен грим си правя и става супер). Тази на Клиник (и аз я имам от сет) е много хубаво черно и не напластява толкова много - но им придава хубав обем и в крайна сметка миглите стават много красиви и подредени (не напалстени)

Някой беше споменал че използването на кремове с висока защита крие разни рискове - може ли някой да ми обясни какви, защото се чудя кой СитиБлок да си поръчам - с фактор 25 или 40?

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 15:26 от Поничка (с крем)

# 274
Още един глас от мен за спиралата на Клиник-на моите мигли стои добре,подрежда ги,по-скоро ги удължава,отколкото да придава обем Laughing
Сити блок 40 е един прекрасен продукт,идеален е и за основа на грим,не лъщи изобщо,аз съм много доволна  Wink
Момичета аз си свърших цимента на керастаз,мисля си да опитам този шампоан на ланком http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=72725&goChar=L ,някакви отзиви.Не се съмнявам,че няма да е добър,по-скоро не съм сигурна за какъв тип коса е Thinking

# 275
  • sofia
Някой ползвал ли е Turnaround 15-Minute Facial ?

За маската питаш,нали?
Страхотна е,изглажда и избистря.Като недстатък е трудното и сваляне,трябва да се излющи с пръсти след като изсъхне Peace

# 276

За маската питаш,нали?
Страхотна е,изглажда и избистря.Като недстатък е трудното и сваляне,трябва да се излющи с пръсти след като изсъхне Peace

Точно за свалянето питам.Пише,че се маха с вода newsm78 Спомням си,че се говореше с влажна кърпа да се обтрива лицето newsm78

# 277
  • София

За маската питаш,нали?

Точно за свалянето питам.Пише,че се маха с вода newsm78 Спомням си,че се говореше с влажна кърпа да се обтрива лицето newsm78

Аз я свалям точно с влажна кърпа, че с пръсти ми се струва направо "мисия невъзможна".

P.S. И аз щях да питам къде се изгуби Иля.....изневерява ни нещо  Mr. Green

# 278

И с влажна кърпа става, но според мен по-хубав ефект има когато я сваляш с търкане. В смисъл със сухи ръце търкаш кожата все едно се обтриваш с ексфолиант. Ефектът е страхотен  Peace

# 279
  • sofia

И с влажна кърпа става, но според мен по-хубав ефект има когато я сваляш с търкане. В смисъл със сухи ръце търкаш кожата все едно се обтриваш с ексфолиант. Ефектът е страхотен  Peace
Точно така се сваля,в магазина на Клиник ми го обясниха

# 280
А колко време се стои с маската? newsm78

# 281
Поничка (с крем) го е обяснила много добре - не спластява, а същевременно подчертава, удебелява и удължава всяка мигла.
Аз не за съжаление не съм с природно-дълги и изразителни мигли, с тази спирала се харесах!

От тук е купувана, не знам цената.

# 282
  • sofia
А колко време се стои с маската? newsm78
15минути,тя така се казва `15минутна....` Wink

# 283
от къде проверявате срока на годност на продуктите?

# 284
намерих. Peace

Общи условия

Активация на акаунт