Януарче с глас се смее,кокори очички и пеe!

• 11 200
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
Да, и аз мисля за козметика от тоя клас, нещо на Авен, Виши, Биодерма...

# 256
  • Карлово
Аз отдавна мажа Мартина със слънцезащитен, тя си ми е една такава беличка. Но наистина май е време и Ангел да понацапам. Мажа я със слънцезащитния на Ейвън, вече трета година, фактор 30, но съм доволна. И на море я водихме, не успя да изгори.
Тук пък духа вятър, ще ни отнесе. Иначе е слънчево, ама гаден вятър...

# 257
Добро утро в новата седмица! За сега се очертава много слънчев ден!

Ние сутринта рано-рано бяхме на консултация, така че – докладвам:
1.   5200г (+700г), 60см (+5см)
2.   Пак ни залепиха пъпчето
3.   Биха ни втория Пентаксим
4.   Дадоха ни талон за кинезитерапевт.  Sad Нещо хич не си вдига главата мойта щерка. Нито по корем като е, нито като я нося си я крепи. Много е отпусната за три месеца. Вече започвам да се притеснявам. Cry

Беа много обича масажа, правим го след баня вечер (тати й го прави). Много се смее и гука, но в момента в който нахлузя ръкав, започва един рев, сякаш я колят. Никак не обича с дрехи. Чакаме с нетърпение лятото.   Nature Sunny

Ние окончателно преминахме на 5 хранения. Отказвам се да я будя, за да я храня 6 пъти на ден. Тя просто си огладнява на 4 часа и това е.

УВ крем и аз мисля да взема с фактор 50.

Фил, да ви изям минижупа!!!!  love001

nikitali, с теб сме за трето!!!  Peace С три е още по-лесно!!! Честна дума ! Joy

# 258
Приказчице, дано притесненията ви са напразни! Hug
Аз съм вашият кинезитерапевт Grinning

Дарена пък хич не държи още играчки, нито се обръща от гръб по корем.
Забравих Пресил кога ги овладя тези неща, трябва да надзърна в записките Rolling Eyes

# 259
  • Варна
Я кажете, които се храните 5 пъти, горе долу в какви часове, и кога спат бебоците? Подозирам че при нас час от проблема е че не огладнява на 3 часа, но незнам как да наглася нещата.

Приказке, всичко ще е наред  Peace

# 260
Здравейте момичета, извинявам се предварително че ще ви занимавам с това рано сутринта , но съм притеснена....
ние явно имаме разстройство и незнам какво да правя, в четвъртък трябва да ни слагат пърия Пентаксим и се притеснявам да не го пропуснем заради това....
Та на кърма сме но от вчера намали времето на ядене по рано по 20 мин сега по 5-10 мин и вчера имаше веднъж едно воднисто изхождане със различен мирис, а днес да сега също един път същото като вчера....ох дано сте ме разбрали притеснена съм
Помогнете с нещо какво да правя, вода не пием и се притеснявам да не се обезводни...
Благодаря ви

# 261
Алекс, Емо прави пауза през нощта от 9-10 часа, сутрин яде към 7, после към 10-10.30, после прави по-дълга пауза до към 15-15.30 и спи повечко, защото обикновено по това време сме навън, и после пак на 3 часа. иначе между другите хранения поспива 20-30 минутки.

и Емо понякога плаче много след банята и не можем да му направим масажа, друг път е много доволен и се кефи на масажа, че даже и като го обличам.

Фил, много е сладка минижупова Wink

приказке, дано започне бързо да си вдига главичката Беа.

аз си взех слънцезащитен крем на клоран, 50 фактор, но не съм мазала още. ама сутринта казаха по новините, че до събота ще стане 30 градуса. май и летни дрешки ще трябва да купуваме вече Simple Smile

# 262
Благодаря ви, момичета, за подкрепата! Hug

Алекс, Беа яде в 7.00, 11.00 (ле-ле, то стана, ама така е заспала след ваксината!), 15.00, 18.30 и 22.00-22.30. Спи около 2 часа между 7 и 11, около 1 час на следващата пауза, от 15 до 18 - различно, и след 19 часа си имаме програма ние  Mr. Green рев, рев, та чак до банята. Нищо не я успокоява тогава. И четиримата й се лензим, щото никой нищо друго не може да върши, но няма ефект. #Cussing out

delinda_d, защо не звъннеш на личния лекар да попиташ. Ако ака често и воднисто май не е добре, но ако е еднократно - няма страшно, може да й е било студено на коремчето.

# 263
Добро утро,и ние сме едни криви днес,имам чувството,че времето им влияе  LaughingСамо на ръце иска,ама вече тежи и не мога нищо друго да свърша у дома.Дано минава тази криза по-бързо ooooh!
delinda_d най-добре звънни на педи Peace
И аз щях да ви пиша за слънцезащитен крем.Предложения???

# 264
Alexandra мойто е с режим, а не е на поискване, така че не знам колко ще съм ти полезна, но часовете са му така: 8... 12... 16... 20... 24... Нямам проблем между храненията да плаче, че е гладен... от време на време му предлагам водичка, но в повечето случаи не иска да я пие. А и забравих... ядем по 150-160 мл  Peace

# 265
Зимна приказка, дано притесненията ти са напразни. Просто има и по-ленниви бебета. И аз непрекъснато "тероризирам" Антон с масажи и гимнастики, защото все се притеснявам за двигателните му умения, но наскоро четох, че бебчетата са доста жилави, а с масажи само подпомагаме техните умения.

Ние утре сме на консултация. Ще видим как вървим.

Аз водя люта битка със смукането на палеца, но засега безуспешна. Изобщо не иска залъгалка. Чудя се, дали да не му я сменя с друга марка  newsm78 , пък дано се излъже. То не е ясно кое е по-добре - палец или залъгалка. Май и от двете еднакво трудно се отучват.

Хубав ден на всички. При нас е много слънчево, но нещо подухва май  Thinking .

# 266
  • София
Аз с баткото ползвах на Клоран слъцезащитния, той е 50 фактор и съм супер доволна, само дето тен не можа да хване от него. Laughing Толкова е силен. Ходим на море а той  - все едно на слънце не се е излагал, иначе ми е бал като сирене и съм доволна много от него. Сега за Косето мисля да видя я на Мустела или пак на Клоран, поне ще мажа и двамата с едно и също. Laughing Типично по Габровски. Joy
delinda_d ако не ака много често няма от какво да се притесняваш воднистите акита при кърмени бебета не са проблем. Peace Ако все пак се притесняваш се обади на лекарката.
Иначе и аз ей сега го чакам да стане, хапва и на вън.
Ние все още си се храним като на поискване, когато мрънка или е сърдит БУМ цицата в устата да млъкне, иначе горе-долу си се храни на 3 часа. Нощем е различно, един път се буди често да яде, друг път ми направи пауза от 8 часа. Според мен зависи от това колко кърма съм имала вечерта и дали си е хапнал добре. Ако не си се буди и на 2 часа даже. Simple Smile
Пусто с това вечерно кривене няма оправия. И ние сме така и като почне едно точене на лиги.... ooooh! с парцала ходя подир него. Whistling
Zimna prikazka ти ме притесни, защо кинезитерапевт. И моя е същия. Не се врътка на никъде, главата му се люшка като на пиян петел, а като е по корем лиже чаршафа и не мърда. Rolling Eyes
assydi   по-добре не си давай парите излишно. Имаме две залъдалки и никакъв интерес, пръста в устата и това е. Crossing Arms

# 267
... главата му се люшка като на пиян петел, а като е по корем лиже чаршафа
Много си образна, разсмя ме Grinning

# 268
[Много благодаря !
Точно се чудех какво да купя на Мими и това е страхотна идея !
Ама да ви питам на люлката пише
Подходяща за деца над 6 месеца ?!
Мога ли сега да слагам бебенцето в нея ?! newsm78
Като имате предвид, че е смятаме по корегирана възраст ?!
[/quote]
Усмивка,вчера видях същата люлка във Вис Виталис,може би ще ти е по-удобно да я видиш там Peace

# 269
  • Варна
Делинда, не ми се струва това да е разтройство, моя бебок си ака предимно воднисто. Но виж мириса щом е сменил, може би е понастинал. Не се притеснявай, от две воднисти изхождания няма да се обезводни, ние акаме по 3-4 пъти на денонощие така. Но е хубаво да се обадиш на лекарката, а за ваксината няма да ви избяга, дори и да я забавите не е страшно! Hug

Общи условия

Активация на акаунт