Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 11!

• 37 348
  • 909
  •   1
Отговори
# 780
Прави сте, сега има билетчета  Rolling Eyes Аз като играех пускаха около 20-30 000 и свършваха много бързо Rolling Eyes

# 781
да ви се похваля и оплача, получих динозавъра с фулмастрите които не пишат, този път останък разочарована от подаръка  Tired

# 782
Да се захваля - днес получих дигиталния часовник. Много е хубав, но трябва да се сложи на светъл фон, за да се вижда, пък и не се вижда отвсякъде. Rolling Eyes

# 783
Какъв динозавър с фулмастри  newsm78

Аааа, видях  Laughing

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 20:12 от aynur

# 784
Да се захваля - днес получих дигиталния часовник. Много е хубав, но трябва да се сложи на светъл фон, за да се вижда, пък и не се вижда отвсякъде. Rolling Eyes
Да, за това ставаше въпрос   Confused

# 785
  • На морето!
Аз си получих раничката и наистина е страхотна. Беше ми омръзнало да играя, но сега старата мания пак ме обхвана. Mr. Green

# 786
да ви се похваля и оплача, получих динозавъра с фулмастрите които не пишат, този път останък разочарована от подаръка  Tired
Спокойно и при мен беше така! Wink И си изпоцапахме пръстите докато го боядисаме!  Mr. Green

# 787
Спокойно и при мен беше така! Wink И си изпоцапахме пръстите докато го боядисаме!  Mr. Green

Същата работа и при нас.
Само, че аз съм още по-разочарована, защото вместо раничка, ми изпратиха този динозавър.

# 788
Получих току що котлончето

# 789
Аз си чакам единия подарък от 27 Март и вече се обезкуражих Crossing Arms Ходих до пощата жената разгръща много назад тефтера -нищо нямаше ooooh!

# 790
  • варна
и аз така, само че, от 28.03

# 791
Значи не ми е самотно подаръчето някъде със твойто е  Laughing

# 792
  • Плевен
Значи аз от 06 май да го чакам наесен някъде, а  smile3532

# 793
  • Ботевград
и аз получих динозавъра, даже го нарисувах Mr. Green
И при мен нито един от фулмастрите не пишеше, но ги понапръсках с дезодорант и прописаха Laughing
Стана много весел и готин, аз го харесвам Peace

# 794
Здравейте!

Искам да Ви попитам някоя от Вас има ли сметка в Pay Pal.Как става регистрацията.Може ли без кредитна карта да се регистрирам.За акаунта плащат ли се някакви такси или само при превеждане на парички.

Мерси предварително наистина ще се радвам много ако ми отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт