Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 618
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро и от мен ,на всички пожелавам стремително надолу да се движи стрелката !
Разбрах че имаме рожденичка духи-пухи  newsm59

FEN, ти ще видиш, като започнеш да мърдаш-няма спиране Simple Smile)) Виж, да не си взела да похапваш нещо със скрити въглехидрати или добре маскирани мазнинки.
Не не смятам да прегрешавам с нищо,макар че се получи истинска  newsm50
Дано да е по-скоро ,това надолу ,че досега ми беше добро темпото ,а  сега ми иде да се  #2gunfire
 а утре ще направя един месец с вас.Виждам че всеки е минал такова задържане но като че ли в по-късен етап!? newsm78

# 301
Пухи - честит празник, само хубави неща да ти се случват и много  Laughing
Фен - 8 кг за 1 месец никак не са малко, не са много хората, които са го постигнали. Мисля, че няма за какво да се притесняваш. Перфектен резултат  bouquet
По отношение на спорта, някъде бях чела, но не можах да го открия, че с умерени тренировки (40-60мин) съчетани с протеинов режим на хранене се трупа маса, което ще рече, че може да започне наддаване, а едва ли някоя от нас е тук заради това, въпреки че много зависи и от упражненията, които се правят. Мен ме посъветваха да спортувам , когато почти съм достигнала целта и съм стопила мазнини ( сланина Simple Smile, така ми прозвуча ), но ако сред нас има професионален спортист или просто разбирач/ка може да ни обясни, че на мен не ми е силната страна.
Успешен ден на всички Hug

# 302
Добро утро момичета,

Духи Пухи  nbirthday  бъди здрава, щастлива и обичана жена. И да те слушат вкъщи Wink
Аз нямам с какво да се похваля откъм дон Кантрев. Имах предчувствие тази сутрин за едно минусче, но тцъ. Утре ще да е сигурно.
На всички пожелавам спорен, отслабващ и усмихнат ден Hug

# 303
 Да си пийна ,и аз кафенцето, сред вас food010
Духи  HugПожелавам ти, скоро да влезеш в панталона  Peace
 welcome Стеф Спазвай режима, и резултата ,няма да закъснее  Wink
Фен, аз за месец съм около 6 кг -. Мисля, че не трябва да се притесняваш, при мен също имаше период на задържане  ooooh! Днес съм още - 0.200 кг, бавно, но славно.
Мими Георгиева, ще ми се да смъкна до 65 кг, пък и по Великден ще съм в ПЗ, като се прибера в СФ ще се метна в Третата фаза. Ако взема пък, че се засиля по-бързо да свалям, в никакъв случай, няма да съм максималистка, пък и на 182 см, малките кг, хич не ми стоят добре  Flutter
Цвети, не го събудих милия  Embarassed Но, сега ще наваксвам  Wink
Мишлеfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
По-късно, ще мина пак, че на любимия трябва да му спретна закусчица  Grinning
 Hug на всички

# 304
Духи пухи- Честит рожден ден  smile3510Пожелавам ти много положителни емоции днес Two Hearts
Eduina,Pilito-Честити 3 месеца с Дюкан newsm51
FEN-Честита месечинка    bouquet  8кг са много добър резултат  Peace
.Stef.-Добра дошла smile3525Успех с нашия режим  newsm10
Марини- waveyАко можеше веднага ти го давам това килограмче Heart Eyes

# 305
  • Бг
Честит Рожден Ден, Духи Пухи   bouquet Пожелавам ти от всичко хубаво по много, толкова много, че да ти остане да раздаваш и на приятелите си.
И сега добро утро на всички ранобудни дюкянки. Пожелавам на всички хубав ден и се отправям да попълвам данъчни декларации. Много минусчета и усмивки за всички. По-късно ако имам време пак ще надникна, а и имам доста да чета назад Embarassed.

# 306
amerie, deata ,pilito ,ros4enka ,slave ,marini , Mimi Gerogieva,То-ни много Ви благодаряnewsm51

Духи,честит рожден ден,желая ти много обич и сбьднати мечти.Весел празник  newsm59  bigdance2 newsm59

Мишленце, с теб сьм днес. Flowers Four Leaf Clover

# 307
Добро утро, сладкишки!  Hug

Появявам се за кратко, ужасно ми липсвате, да знаете, но съм в такъв "водовъртеж" в момента, че за нищо не остава време.  ooooh!
Духи-пухи, честит рожден ден! Много здраве и късмет, много положителни емоции, радост и усмивки! Дано всички твои мечти се превърнат в реалност за теб!  Hug  newsm59
Мишленце, не съм спирала да те мисля!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover preggo  ylinfant

Честито на всички празнуващи и на всички с намаления!  Hug
Търпение и воля на всички задържащи!  Hug
Добре дошли на новите попълнения!  welcome И успех!   bouquet

Прегръдки и целувки на всички! Желая ви хубав и усмихнат ден!  Kissing Heart

# 308
Духи Пухи , честит празник! Много късмет и успех с режима и в живота!
Аз днес съм нещастна- кантара показа + 2 кила.  #Crazy Вярно, че вчера ми беше гала, но при мен галата се изразява в хапването на сладки неща през целия ден + ш.к.лад вечерта.  Tired Май сама съм си виновна.  Tired

# 309
Здравейте момичета, аз още съм с вас днес 10ти ден, май нямам резултати като че ли 2 кг. но ..., продължавам !

Кате , Перле къде са ви снимкте защо аз не ги видях, извинявам се но нямам много време да чета , защото момиченцето ми е болничко ?

# 310
  • Пловдив
Духи, честит Рожден ден! Много щастие, късмет и любов!

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 09:18 от ЗлаВещица

# 311
  • София
Добро утро, момичета!
Честит рожден ден на Духи! Здраве, щастие и късмет!   Gift newsm38 baloni
Реге Hug, Джини Hug, и аз установих, че в 3 фаза сладкото ми играе лоша шега. Затова засега го забравям. Забравям и за нишестените. По-нататък може и да се опитам пак да ги включа, лака-полека!
Слънчев и усмихнат ден!

# 312
Оказа се, че всичките ми прилични дрехи са ми или големи и висят отвсякъде.. ....hahaha
Ей на това му  казвам хубав подарък за Рожден Ден. Да ти е честит!

# 313
Духи, да си жива, здрава и много красива newsm59
Съни, да се надяваме, че при теб нещата се нареждат, искрено ти го желая! newsm51
Кри, и при мен е така със сладкото, но днес е протеинов четвъртък за 3-та фаза.
Мисля, че днес беше прегледа на Мишлето, иманужда от нашата положителна енергия  newsm51 newsm51 newsm51
Поздрави за всички с минусчета smile3525
Добре дошли на новичките! newsm51
Пожелавам приятен и отслабващ ден на всички!

# 314
  • UK
  Добро утро, момичета. Вчера сайтът се беше побъркал, изобщо не можах да вляза вечерта, но сега с кафето си наваксах с четенето.
  Кантарът ми днес най-после показа още 1 кг минус след близо 3 седм задържане newsm44 Така че Фен няма да се отчайваш! Нали режимът е стъпаловиден Simple Smile А пък и ти си свалила 8 кг за 1 месец. Аз за първия месец имах -5, а твойте 8 сигурно ще ги направя за 2 мес. Няма да си променям линийката, че току-виж няколко дни се колебая между 59 и 60, нали и преди се е случвало Sad Чак като се затвърди петичката, тогава
  Росченка не се депресирай, мила. Всичко ще си тръгне по реда, макар и по-бавно. И аз съм на мнине, че сваляш по-трудно, защото нямаш какво толкова да сваляш Mr. Green Търпение Hug
  Амери и на мен ми се ще една такава режимна манджа luvbed, ама съпружеското тяло е извън София и ще се видим чак на Великден. Правилно са казали хората, че не всеки ден е Великден Grinning
  Духи-пухи да си жива и здрава ти желая, а пък ти като примерен овен ще си постигнеш всичко останало Mr. Green
  Стеф welcome
  Абе някой питаше за спортисти? Перле ти и мъжа ти не бяхте ли спортисти или се бъркам newsm78
  Лек и отслабващ ден ви желая

Общи условия

Активация на акаунт