Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№7

• 17 990
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
"Не бой се няма страшно това са градински сополи"
Joy Joy Joyтака ме разсмя.
Естествено,че по-важно е Джули да се оправи  Peaceпо-късно ще звъня на доктора да удължи направлението дано да може Thinking

# 76
Нелка, бързо да се оправяте и няма да се оставяте на болестите!!! Ще може да се удължи направлението, що да не? Така че се стягайте и другата седмица да го направите вече  Hug Hug Hug Че после боршът ви зове  Sick

# 77
Добро утро на всички,
В Морфилд са правили много изследвания на Наталка, но резултатите не бяха готови преди те да се върнат. Само след ултразвука(дето толкова го исках) лекарката е обяснила, че има око, но е много малко-5мм, ретината е отлепена и няма шанс да вижда с него. Поставила е тънка хидрофилна люспичка, която от влагата в окото набъбва и принуждава очната орбита да нараства . Така ще се развиват и костите и лявата половинка ще се изравни сдясната. Но дотогава има много време. Късно е сложена. До двегодишна възраст трябва да ходят периодично и да се сменя с по-голям размер. На 22 април пак трябва да са там. Ще правят и изследване за светлоусещане на окото-има ли, няма ли. Сега като че ли всички се поуспокоихме, може би защото започна нещо да се прави за намаляване последиците от аномалията.
Иначе Наталка е добре, расте, вече не иска и да седи, а да е права и да падскача.
С баба хулиганка не мога да се надпивам, много ми е слаба главата и почти съм го отказала. Обаче от джинче с тоник на морето не се отказвам. Голямо удоволствие е.
Ина, снимките са много хубави. Ти и външно излъчваш оптимизъм, не само в писанията си.
Приятен ден! newsm10

# 78
Здравейте, момичета! Как набъбва членската маса, а ?Hug Ами как иначе, като силата е с нас Hug Надя, Наталка е много мъничка още и не се съмнявам, че в скоро време няма да има никаква разлика в двете половини на сладката главица  Praynig въпреки забавянето заради престъпното поведение на някои чиновници.
С теб и Хули ще заформим светата бабешка троица в тази тема  Joy

# 79
mariane , честит ти рожденик!
Николайчо да си жив и здрав и да радваш близките си!

А това е за мама:

# 80
Радвам се, че сме три бабетки, но важното е, че обкръжението е младо. Дава сили и мобилизира. Аз си падам сухарка и много се радвам на хитрите и весели реплики между младите майки. Това си е жива смехотерапия! Да са живи и здрави всички и да ни се подобряват децата! lalalala

# 81
  • София
Знаех си, че някой има рожден ден  Peace
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  newsm51
Мариане,да ти е живо и здраво детенце и много да те радва .
Както знаете съм некадърничка, не мога едно цветенце да покажа  Joy Joy Joy

newsm59 newsm38 nbirthday
ама с това се справих

# 82
mariane,честит ти рожденник !Да ти е жив и здрав и  много послушенне винаги да прави и бели Rolling Eyes
 и си чакаме почерпката довечера  Peaceох на мен не ми е до нищо  Tired

# 83
 nbirthday ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА РОЖДЕНИКА!  ura Да бъде много здрав и да носи много радост на близките си! Hug
На сополанковците пресушиха ли им се вече кранчетата?
Джулиана05, защо не си в кондиция?
В една друга тема има два линка за изчисление коефициента на интелигентност. Този http://oncho.hit.bg/kafe/IQtest2.htm като го реших и си викам: баси умната съм  newsm78 /направо зверски, както казва Аджелия/ и този ме закопа
 http://demencia.hit.bg/  Embarassed Погледнете втория, моля ви, ще ви отнеме не повече от 5 мин. Кажете, че не съм единствената с посредствен резултат Praynig

# 84
На сополанковците пресушиха ли им се вече кранчетата?
Джулиана05, защо не си в кондиция?
нашето кранче текна сутринта Sadче и аз отивам да се разболявам пие  някви лекарства уж ooooh!дано поне малката се оправи бързо

# 85
Честит рожден ден на Ники на Мариане,да расте здрав и палав за радост на мама

Банско,теста е върха/втория/ , попиках се от смях Joy Joy Joy
А първия го решавах отдавна Peace

# 86
 smile3506никой не се вижда Crossing Arms

# 87
  • София
Аз съм невидима  #2gunfire
На всичкото отгоре ми е едно тъпо и скучно. Нямам настроение за нищо. Не ми се чете, не ми се работи, не ми се пие, не ми се прави нищо. Може би, ако се сбия с някой ще ми мине тъпото настроение  Mr. Green

# 88
  • София
Банскобг, ако искаш да знаеш моя резултат от втория тест е пълна трагедия  Joy Joy Joy

# 89
Аз като казвам, че съм зверски умна не ми вярвате ама хайде няма да ви казвам резултата от първия тест, да не помислите, че се хваля, а втория, какво да ви кажа, само за Мария не познах, но се посмях като Цвети. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт