Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предимствата от използването на два отделни чадъра за близнаци?
Какви са предимствата на количката Peg Perego Book влакчето?
Какви са предимствата на количката TFK?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предимствата от използването на два отделни чадъра за близнаци?
-
Какви са предимствата на количката Peg Perego Book влакчето?
Количката Peg Perego Book влакче е високо ценена за своята здравина и качество. Въпреки това, някои потребители смятат, че може да бъде предизвикателство да се сгъне и съхранява, особено в по-малки превозни средства. Освен това размерът му може да го направи неподходящ за определени ситуации, като например пътувания с кола.
-
Какви са предимствата на количката TFK?
-
Какви са предимствата на количката ABC Design?
-
Какви са предимствата на количката FirstWheels City Twins?
Здравейте момичета, моля ви дайте ми мнението си коя количка за близнаци предпочитате- комбинирана (зимна) или лятна. Аз в момента съм с комбинирано Бертони, което взих втора ръка и не съжалявам. Но децата ми са вече почти на седем месеца и взеха да натежават, а ако слижа и багаж тя количката общо тежи сигурно 50 кила. Мислех си, че с лятна ще ми е по-лесно и по-леко. Моля някой , ако е ползвал, да сподели предимства и недостатъци

...единственото, което намирам за минус е, че дръжката не може да се върти, т.е. бебетата са срещу теб само когато са в кошовете за новородени
. Харесва ми на външен вид, а най-важното за мен е, че децата могат да бъдат обърнати към майката. Досега с въртяща се дрйжка за близнаци не съм срещала. И много хубави цветове сте си избрали. За съжаление ние не бива да си купуваме такава количка, защото живеем на 6-я етаж без асансьор, има стълби дори и до партера, семейните ни автомобили са много малки, а количката е доста тежка
. Аз поръчах вчера Чиполино в розово-синьо, след като получих твоя отговор. Благодаря ти за информацията.