Къде в Пловдив??? - 3

• 160 118
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 945
Аз да отчета за Примиджи, след вторник ще получат нови обувчици, предимно модели за момичета щяло да бъде.

# 946
А къде е това Мечо Пух, защото не можах да открия къде сте дали координати?

бул. Н.Вапцаров 55 а ( в метална барака ,м/у хранителен магазин и аптека)

# 947
Днес ходих да търся този магазин на Примиджи,но не го открих.Ще обясните ли по-подробно?Нали някъде зад църквата св.Ив.Рилски?Ама къде точно?Аз уж познавам района...

# 948
  • Пловдив Белащица
Мосю Бриколаж мисля имаха гифт ваучери, но не съм сигурна.

# 949
  • Пловдив Белащица
Днес чак видях, че има такава тема.

Вчера пуснах отделна тема, но да питам и тук. Да сте виждали по магазините да продават предпазни решетки за врати. Имам предвид нещо такова

Дадоха ми идея ТСМ магазините, но някъде другаде виждали ли сте? Поне като обикаляме да е на един път.

# 950
Нека и аз попитам нещо. Цял ден търся да си купя нова тавичка с форма за кекс- от тези с дупка в средата и никакъв успех. Бях в Сани, Технополис, Техномаркет, Зора, Casa Mia. Е, нямат и нямат. Искам да е качествена, тефлонова. Някакви идеи къде да отида още? В квартални магазини за домашни потреби също не откривам това, което търся.  Tired

# 951
  • Пловдив
Виждала съм форми в Kaufland  Peace

# 952
  • Пловдив
Такива форми за кекс съм виждала в МЕТРО, при тиганите и тавите.

Аз току що се върнах от МЕЧО ПУХ, взех 26 номер на К и К и съм много доволна  Grinning

# 953
Захир, погледни в магазин на Брабантиа в Централни хали на 1 ет. и в Солинген до Кукления театър.

# 954
А къде е това Мечо Пух, защото не можах да открия къде сте дали координати?

бул. Н.Вапцаров 55 а ( в метална барака ,м/у хранителен магазин и аптека)
Мерси!

# 955
mango
тази тешетка я видях в каталога на Премеман  Peace
Аз исках да питам къде около Гранд птодават козметика на Лореал и в частност НОТ крем за изглаждане

http://www.ivis-bg.com/images/hot%20liss%20krem%20za%20izglajdane%20copy.jpg

# 956
Благодаря ви за отговорите! В Метро нямам достъп, защото съм била частно лице и не можели да ми издадат карта!  #2gunfire Ще ви спестя какво мисля за този магазин!

# 957
  • Пловдив
mango, виждала съм такива решетки на ТСМ, техните със сигурност ще са и по евтини. Магазини имат на Търговиите на Брезовско шосе.. Peace

# 958

Детето започна да си отваря вратите.Сещате ли се за друго решение,освен обикновени райбери?Да не изглеждат вратите като у селски нужник  Thinking

Днес ходих да търся този магазин на Примиджи,но не го открих.Ще обясните ли по-подробно?Нали някъде зад църквата св.Ив.Рилски?Ама къде точно?Аз уж познавам района...

Идвайки от пешеходния мост,пресичаш и тръгваш наляво.Минаваш покрай заведенията под дългия блок,магазина за чанти и завиваш в безистена надясно,вървиш 20-тина м. и преди да излезеш на улицата поглеждаш вляво за една метална барака. Дано обясних разбираемо .

# 959
  • Пловдив
Ключове нямате ли си....? Ми врътваш ключа и готово, що ти е райбер?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт