Вечке, давай снимките от срещата в DE 72!

• 15 505
  • 292
  •   1
Отговори
# 165

за НЮРНБЕРГ: далечко ми е Confused два часа и половина с ICE newsm78
за екскурзия с кола незнам...
проблемът е, че нямам време.

Я не се излагай!  Naughty
Аз пътувах 3 ч и сменях 3 пъти влак. Щом искаш, нито времето, нито разстоянието ще ти попречат.

На малката палавница Милена пожелавам много да тормози мама и много поводи за радост да и носи!  bouquet

# 166
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Aся, не се оправдавай с разстоянието, миналата седмица като ти беше до гъза пак не дойде Wink

опс, забравих да покажа, ето това градихме в събота с туземеца и свекьо Laughing
още имам мускулна. след 3 седмици ще го засявам с подправки Laughing

понеже Нюрнберг е далеч, щях да предложа на туземеца да дойдем с преспиване, да поогледаме и околностите. Но: нямам толкова време да отделя Tired, за жалост, макар да обичам да пътувам....

Вечи, имам 3 проекта. 2 за за кратък филм (един за една осветителна система, един за аутисти), 3я проект е иновация в мобилността. представи си за какъв проект става на въпрос! за 1 година трябва да имаме продукт или dienstleistung Shocked
отделно имам на 5май презентция .
имам да пиша документация по всеки проект Whistling
за виртуалния свят няма да говоря...то ясно, че само бисери излизат ooooh!

# 167
о Ася азкошна идея, минитераси ми се струва, дано не бъркам. Обожавам терасите . НА Майорка ит планините има невероятни тераси с посадени маслинови дървета и какво ли не , има и цели къщи построени наераси върху скалите.

# 168
о Ася азкошна идея, минитераси ми се струва, дано не бъркам. Обожавам терасите . НА Майорка ит планините има невероятни тераси с посадени маслинови дървета и какво ли не , има и цели къщи построени наераси върху скалите.
спирала.
Kräuterspirale
измислена е от японец. има 4 зони с различна влажност и различна почва. кофата ще е езеро, наоколо ще са влаголюбивите подправки.
а се гради с камъни, за да запазват топлината.
езерото е на юг, да грее максимално дълго слънце...

# 169
Охо, честит празник на Татяниното овне - да ти е все така слънчево, умно и чаровно детенцето.
Наздраве и на вашата къща.  bouquet

Чика, на второто място Peace - за останалите>това е, мястото където се озовава човек минавайки директно след касата.

Ася, споко, залягай над масите(виртуални или не), а като се отуземчиш ще те чакаме и теб пред ПМ Laughing .
********** Embarassed

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 11:13 от surfline

# 170

Аааа, вече си обяснила - звучи интересно, все пак има ли място за някой и друг пудел под босилека. Mr. Green

кучето ми в Пд почина началото на юли, преживях го тежко Confused,т.е. още не съм....
беше на 18г, порастнахме заедно...
само босилек ще има в спиралата, 4 вида съм засяла Mr. Green
куче искам да имам отново, но жилището ни е малко и данъка висок.
ще трябва да почакам Sad

# 171
;ико както го описваш малкия е разбрал зе сте пътува и се радва и е разбрал зе е с тати ... ако му стане мъ;но за теб ще се сети , ;Е си му обяснила ;Е го ;Акаш и няма да има проблем по мое мнение. Обяснявай му непрестанно и така.

# 172
Минах да ви "видя", да видя и как я кара Перлето, готвили се за Големия ден... А тои Петър4о сам излезнал! Браво на детето! Браво на маика му!
Да е жив и здрав! Да се радва на света и тои на него!

# 173
Добро утро и от мен.

Започвам с честитките.

Честита рожба на Перла! Да я радва много и на нея бързо свикване и възстановяване!

Честит рожден ден на Милена! Татянке, да ти расте умна и засмяна и бъде гордост за мама и тати!

За срещата в Нюрмберг, шаде за нас. Но пък нали мислим да ви идваме на гости за уикенд това лято, няма да ми избяга Флоке.
А за Щутгарт аз съм за. Че как! Имам ТЖВ от Страсбург и за няма и час съм на феста  Wink А може пък и от Вис да е по-късо, това трябва да се щудирва.

Днес и аз имам няколко неща за вършене, дано най-после свърша с досието, което правя от седмица, ще бъде супер. Сърфи знае, че вчера денят ми мина безцелно и в разни химери. Тъпо, обещах повече да не мисля за това.

# 174
Ася, съжалявам, гекът беше тъп Embarassed Hug

# 175
Повече такива новини да четем! Добре дошъл на Петър, да са му повече слънчевите от дъждовните дни! Бързо възстановяване на Перла и честито на цялото семейство!

Честит рожден ден на порасналата Милена! Бързо да оздравява и да подхваща Кеткара /ако може, на немска територия Laughing:

Муни, и банани само да донесеш, пак ще ти се радвам много!

Днес времето навън е прекрасно, просто ми убива всякакво желание за работа. Какво се прави в такъв случай?

# 176
мишка, взимашси 1/2 ден офф  Wink
никой ли не се сеща името на сериала за който питах? а имаше и още един с един търсещ антики по англисйката провинция ?

# 177
Mi6ka, ИЛИ и ти лепваш африканския вирус на Мамуната и излизаш в прилично дълга отпуска Laughing.

# 178
а имаше и още един с един търсещ антики по англисйката провинция ?

разкази с неочакван край?
бяха разпарчетосали един Чипъндейл ooooh!

за другия въобще не се сещам...

# 179
Mi6ka, ИЛИ и ти лепваш африканския вирус на Мамуната и излизаш в прилично дълга отпуска Laughing.

ти ся пророк ли го раздаваш? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт