ЮЛСКИ бебчета '08(тема 40)

• 11 143
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Дуци тоя път няма пръст в пукането на тема, особено пък полезна, но благодаря все пак Mr. Green
ДеЩо, много е сладка тая дребосъчка твойта Heart Eyes, особено на първата снимка: http://deshtovidi.multiply.com/photos/album/2/Iana_i_Bon-Bon-ite#1 Има някаква хитрост в погледа й, чудя се как ли те върти на пръста си Laughing
Вчера бях в Джъмбо на бул.България, изключително го мразех този магазин, защото съм го посещавала веднъж преди това, по Коледа и щях да умра от задух и горещина, но вчера беше празен, аз търсех нещо, което знаех, че имат, но пък нямах време да огледам. Има красиви дрешки и боденца, за по 3 лв. някъде, да знаете.
Сакси, наистина са много нещата за бебето, но май няма как. Още повече, че ви е първо. Но Тити е права, че поне с предварително уговорени подаръци можете да минете, обикновено всеки пита какво искаш, за да не се повтарят нещата. Другия вариант е от сега да започнеш малко по малко да си ги снабдяваш, но с мъжът ти как ще се разберете Thinking

# 76
Ах, какви сте лоши, сега всички спите и не пишете, а довечера като погледна темата, сигурно пак ще е изписана Crossing Arms

Пак се включвам, за да кажа, че в Продавалника понякога има много хубави бебешки неща, така че аз лично чат пат му хвърлям по едно око. Сега си заплюх един термометър на Чико, розов хипопотам Crazy

# 77
  • София
Де го линка за домашните раждания?

# 78
Whitewitch , аз пия Omega 3 6 9 , но освен това пия и едни витамини, казват се Supamag plus, но ги няма в БГ, поръчвам си ги и ми ги носят от чужбина. Като цяло съм много доволна и се чувствам много добре за сега, само дето качих малко повечко килца миналият месец, но...... Cry Какво да се прави.......
Ние за нашето бебче още не сме пазарували и честно казано незнам точно какво ще ми трябва за него  newsm78 Знам само, че легълце и количка със сигурност ще вземем, а от там нататък просто незнам......  newsm78
Сакси, направо ми е интересно какво има в списъка ти, че си изкарала покупките към 1000лв  newsm78 То сигурно има какво де, ама аз така не се сещам

# 79
Добро утро и от мен.
За протокола да отбележа, че и аз се измерих вчера и установих, че съм като уличен стълб.Талия 100,ханш 100, гръдна 100 Joy Joy Joy.Добре че под гръдната ми е 80, че да си я броя за талия rotfImao
Надявам се момичета, ви успокоя малко с мерките ми -тези дето сте с под 100 на коремчетата  Laughing.Важното е да сме 15% горница (това вече ми е мотото в живота) Laughing
Аз изчезвам на лекции, а на вас лек ден и да се забавлявате   bouquet

# 80
Добро утро и от мен!
Най-после да се наспя като бял човек! Laughing
Аз нещо витамините ги позарязах-наблягам на плодовете ,а и бебчо си върви добре с ръстежа!
Katinche ,моите мерки и теглилки са същите Wink!

# 81
  • Варна
Добро утро,
днес съм по-добре психически ..
 Crazy надявам се разярени клиенти днес в офиса да няма ..
вчера се чувствах ужасно , но благодарение на вас и на мъжа ми съм по-добре ..
Желая ви хубав слънчев ден ..

# 82
Вчера бях в Джъмбо на бул.България, изключително го мразех този магазин, защото съм го посещавала веднъж преди това, по Коледа и щях да умра от задух и горещина, но вчера беше празен, аз търсех нещо, което знаех, че имат, но пък нямах време да огледам. Има красиви дрешки и боденца, за по 3 лв. някъде, да знаете.

Преди 2 седмици за пореден път се пробвах да оцелея в този магазин, защото наистина има интересни стоки на ниски цени. Но пробата трая по-малко от 5 минути. Толкова трае пътят от входа до изхода. Мъжът ми не е бременен, но и той бързаше през целия лабиринт да си поеме чист въздух, това там не се търпи.

А и след това им писах на тези в сайта им, имат форма за контакти и отзиви. Но не мисля, че ще променят климата в този магазин, защото така или иначе си имат достатъчно много клиенти. Обаче аз повече няма да си правя експерименти със сигурност...

# 83
Мерси, Сакси  Hug

Вижте нещо интересно за пола на бебето: http://baby2see.com/gender/external_genitals.html

# 84
Преди 2 седмици за пореден път се пробвах да оцелея в този магазин, защото наистина има интересни стоки на ниски цени. Но пробата трая по-малко от 5 минути. Толкова трае пътят от входа до изхода. Мъжът ми не е бременен, но и той бързаше през целия лабиринт да си поеме чист въздух, това там не се търпи.

А и след това им писах на тези в сайта им, имат форма за контакти и отзиви. Но не мисля, че ще променят климата в този магазин, защото така или иначе си имат достатъчно много клиенти. Обаче аз повече няма да си правя експерименти със сигурност...
Явно трика е да отидеш, когато навън е стууууд cold Вчера съм имала късмет. Иначе се бях зарекла повече да не стъпвам там.

# 85
Аз ще се оплаквам Sad
Случва ми се нещо странно, когато стана или седна, при някакво движение имам чувството, че нещо ми изтича и не мога да го спра. Само по няколко капки са, но вчера ми се случи доста пъти това нещо, над 5 бяха със сигурност. Мисля си, че няма как да се изпускам защото ми се случи дори точно след като бях ходила до тоалетната. Но в този случай остава по-лошият вариант, да са околоплодните води...и ако са те наистина не ми се мисли, аз съм още в 26-та седмица, не съм влязла в 7-мия месец дори, бебчето ми сигурно няма 1 кг. още Cry На всичкото отгоре следващата седмица трябва да летим за Барселона и много искам да отида. И като съм почнала в събота имам изпит, който ако не го взема трябва да прекъсна.
Така де, обадих се на лекарката ми, в 13 часа ще отида да ме види. Дано само не са водите и не ми се наложи да лежа Praynig

# 86
О, Бухти, дано не са води, а секрет някакъв Rolling Eyes

Вижте нещо интересно за пола на бебето: http://baby2see.com/gender/external_genitals.html
Абе тоя сайт е много готин, от къде го намери, все забравям да те похваля Heart Eyes

А това виждали ли сте го какво е активно(на 2Д-то): http://baby2see.com/medical/ultrasonography.html  Grinning

# 87
Здрасти мацки
а кой са нашите мами  Blush Grinning

Бухти
може би са околоплодните води, но не се шашкай предварително, докито ще те посъветва какво и как.
Аз миналия път така и не разбрах какво е да ти изтичат водите, защото се оказа че ей така ми изтичали по малко, по малко, но и аз не знам от кога и до кога... накрая си мислех че не издържам и самоволно ми изтича урина че все ми бяха влажни гащите... дори и не ми е минало през главата че е нещо друго...

Дещи
по добре не ползвай толкова много, при това антибиотици като гледам... консултирай се с още някой ако можеш, иначе в аптеката пред нашите като съм си говорила с аптекарката, само два  медикамента ми е препоръчвала за бременни, при това е едния за еднокартно ползване...

Толкова много сте изписали, че сега не се сещам какво още исках да пиша...
толкова за сега
поздрави ит мен

# 88
Кетито, мерси за темичката  bouquet

Дуци, розовия хипопотам на Чико го купувах още за Алекс като се роди, но изобщо не мереше вярно водата - не вдигаше температурата повече от 35 градуса, дори и като сипвах вряла вода. Може и аз да съм попаднала на дефектен, не знам Thinking. Аз лично се отказах от термометър за водата, разчитам повече на моята преценка.

Бухтичка, стискам палци да не са околоплодни води Praynig. Непременно пиши след прегледа какво ти е казала лекарката. Има и трети вариант - да е засилено течение от гъбички. Не че е добре и това да е, но все пак е за предпочитане пред околоплодни води.

Аз също не видях линк към домашните раждания Thinking. Тити, пусни го и за нас, ако може Praynig.

Инфото за увеличението на цените в Токуда вчера се е потвърдило за съжаление Sad. Аз май оставам за Шейново. Има ли други мами, насочили се натам newsm78?

# 89

Общи условия

Активация на акаунт