73те немски клоШарки....много сме, силни сме

• 20 363
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
Не мога, не обичам д ами шуми не мога да се концентрирам над упражненията.
ще ми дойде муzата и нам ен

# 226
Събирам отзиви аз, че вече съм 9кг отгоре Whistling Дано докрая устискам до 12+ както преди.
Всички са се запалили по Дюканската диета ама аз без плодове няма да мога толкова дълго Sad

# 227
Уф, Майра, точно това ми беше мисълта и на мен. Смятам едностранните диети като дюканската или пък само на плодове или мляко zа беzумни (сори, ако има привърженички) и подходящи само ако искаш да свалиш примерно 3кг. Аz обичам да ям, обичам да готвя и да ходя с приятели на ресторант поне веднъж седмично. Ям шоколад, пия вино, всъщност каквото ми душа поиска и смело мога да твърдя, че не съм гладувала нито един ден, в пък ето, че може. 10кг zа 10 седмици според мен е хем бърzо, хем не прекалено, но просто трябва да мога да продължа да водя някакъв нормален живот, ако искам да иzдържа.

# 228
Серди, лятото като си дойдеш, дали ще те позная? Laughing Шегата настрана, но се радвам много за теб! Да знаеш, че те чакам. Не можахме да се видим в Софето, ама сега няма да ми избягаш. Ти за изпити ли ще си идваш или просто на гости?
За фотографките - браво, за мацките - браво! Обаче точките обира за мен шотландеца как мъкне Мая като агне пред Великден. Ако нямахме ремонт, щяхме и ние да се домъкнем, но съм вече щастлива, че сме на последната права. Писна ми от разхвърления.

# 229
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
поздрав мацки, супер снимки... Laughing
добре сте си изкарали.
аз само детето на Сърфи разпознах от малките Blush
Риен, ти с червена блуза ли си?

пак ли за диети си говорите? аз закусих вече 2 пъти и се чудя какво да обядвам newsm78
знаете ли колко малко диети има за вегетарианци Wink

от упражненията съм доволна от пилатес и йога.
обаче ен помагат при мързел или липса на мотивация за започване Whistling

# 230
  • Германия
Другарки цветя! Наздраве!

Вие се скъсахте да се срещате!
Браво! Лятото в Берлин, става ли?!
Става, на 18. съм на швулска сватба там.  Party

Благородно завиждам на срещналите се за времето и кефа, който са имали. 

# 231
знаете ли колко малко диети има за вегетарианци Wink
Абе вие вегетарианците какво ли ядете, че да мислите и за диети Wink Laughing
Аз като се помисля, че идва сезонът на "скара-бира" и лошо ми става, много ми се отваря апетита тогава. Чист въздух, хубаво време, цър-пър на скарата ooooh! Simple Smile

Пепи, е това е нещо, което не се случва на всеки- да ходи на швулска сватба Simple Smile Да не забравиш да ни разкажеш после за приликите и разликите между швулска и нешвулска сватба. Simple Smile

# 232

Абе вие вегетарианците какво ли ядете, че да мислите и за диети Wink Laughing
Аз като се помисля, че идва сезонът на "скара-бира" и лошо ми става, много ми се отваря апетита тогава. Чист въздух, хубаво време, цър-пър на скарата ooooh! Simple Smile

оооо тва дето аз го ям, майка ми не иска да го погледне hahaha, а туземецът се цупи Joy
обаче и аз грилвам Wink
първо изяждат моите неща, незнам що все така става newsm78

имам 2ма колеги вегета, бая шпек имат.
то може месо да не ядеш, ама да гъчиш сладко и пици.... Wink

# 233
то и прасенцата са вегита  Wink

# 234
А жабо,май прасетата ядът месо.Едно време бях чувала zа раzни хорор ге6ихте "един убил друг и го дал на прасето си"  ooooh!
Вегетарианка бях в бременността с Томас и все се чудех какво да ям.Голяма скука ми бе6е.Едната приятелка е съЩо и я питах у тях какво толкова готвят.

# 235
на мен ми е скучно като ходим с туземеца на ресторант... Rolling Eyes
той яде мръвки, аз зелениите и рядко намираме място, в което да има избор и за 2мата.
за сега съм доволна от тайландците Peace

# 236
Свинките са алесфресер, каквото и да им дадеш си го хапват Wink
И аз съм като тях- всеядна Wink и пак се чудя какво да готвя, а ако трябваше да махна една или повече хранителни групи от менюто съвсем щеше да ми се изчерпи фантазията Simple Smile

# 237
  • Германия
.....

Пепи, е това е нещо, което не се случва на всеки- да ходи на швулска сватба Simple Smile Да не забравиш да ни разкажеш после за приликите и разликите между швулска и нешвулска сватба. Simple Smile
Ще докладвам, как не. Надявам се да е толкова кефеща като самата покана Laughing изрично са написали, че не искат зинлозе хохцайтщпийлхен, а искат да се забавляват нормално; както и че си имат всичко необходимо, подаръци не искат, а шпенде за някакво пътешествие.

# 238
баси и кефа, швулска сватба Laughing
ама тези шпийлхен кой ги организира?

аз твърдо казах, че не искам полтерабенд или както се вика онова мъкнене на боклуци Naughty
свекьо беше разочарован....

# 239
Аз доколкото знам, игрите и вестника се организират от приятелите?

А за шпендето ми напомня една тема, май в ДиС беше как една мама е много възмутена, че на поканата пишело - "Подаръците в плик"

Общи условия

Активация на акаунт