Пролет искаме сега - заедно с нашите цветя -2 !

• 40 093
  • 512
  •   1
Отговори
# 300
аз си гледам в градината горска циклама тя не изисква такива спецялни грижи , Peace
Ще покожеш ли? Ако не звучи доста нахално, но досега не съм виждала  горска циклама .Благодаря предварително. Hug

# 301
О, виждала съм цели гори с горски циклами. Има в горите на село Мухово, Софийско. Същите са като питомните, но с по-мънички цветове.

Виждала съм бели, розови и лилави. Цветовете им са дребнички и не толкова обилни, но са много красиви, когато са завладели цели поляни Heart Eyes

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 20:45 от Estellia

# 302
# 303
уххх че са хубави...малеееее много ми харесаха.страхотни са. дали във всички гори ги има?

# 304
  • На края на света !
 L 0 V E  при нас имам много предполагам навсякъде в Бг има оглеждай се като се разхождаш по гората ,ще ги познаеш по листенцата но ще трябва доста да покопаеш че много трудно се изваждат грудките , Peace

# 305
  • Варна
Аууу, че са сладури Grinning Ама с тези северни прозорци ме отказахте, ние нямаме такъв Sad Всичките са изток-юг. Само на снимка ще им се радвам май.

# 306

Много са красиви цикламите на майка ти   Grinning
Ако събира семенца и раздава, аз бих искала  Blush

Няма да ме има няколко дена и се надявам да няма бури, че оставям доста китки на балкона

# 307
# 308
valeria.k петуниите ти са много хубави, но ми грабна окото тази...
кичеста

# 309
  • Пловдив
valeria.k петуниите ти са много хубави, но ми грабна окото тази...
кичеста

страхотна е наистина   bouquet

# 310
  • ГОре на черешата...
Здравейте, цветарки  bouquet!

Бих искала и аз да се включа при вас и да ви се похваля с нацъфтелите ми каскадни петунии.
Ето ги:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242563&photo=1

На балкона си отглеждам още мушката, сакъзчета и циганчета, но те не са цъфнали още.

По-горе сте обсъждали горските циклами - има ги и в горите при нас, даже и пред блока сме си насадили, тук бабите им казват бутурче.

А като пресадя и декоративните си цветя, които не изнасям на терасата,ще ви покажа и тях.

# 311
mari_eta добре дошла при нас.
Каскадните ти петунии са много, много красиви. Бих искала и аз да имам такива. Откъде са ти? От някой цветарски магазин или? Rolling Eyes

# 312
Estellia, благодаря за информацията.  Hug Петуниите са много красиви. Моята вече няма нито цвят,нито листа, значи трябва да я завия.

# 313
Аууу, какви красиви петунии, по колко коренчета слагате в саксия newsm78

# 314
Аууу, какви красиви петунии, по колко коренчета слагате в саксия newsm78

И аз се интересувам от това  Rolling Eyes Моите петунии още са на фаза разсад, не знам защо се забавиха толкова  Rolling Eyes но ще ги слагам в сандъчета и се чудя на какво разстояние да ги садя.

Да се похваля - едната ми бегония "Ангелско крило" май ще цъфти  Hug за първи път ще я видя цъфнала и много се радвам  Party

Общи условия

Активация на акаунт