LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 59 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 39 475
  • 772
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, това отговаря ли на номера?

Твърдо НЕ! Поръчай един номер по - малък!

# 526
  • Все на втория етаж
Много бързо са взели да идват поръчките, което е чудесно, разбира се. Аз чакам от 20. 04. едни маратонки Пума и съм много нетърпелива.

# 527
  • Sofia
Aз не намирам нищо р-р 36 на тази Ан Незнамкоя си,  не произвеждат ли по-малки или аз не ги намирам?Чашите бих рискувала да ги взема щом са подарък, но няма какво да си поръчам.

# 528
Този сайт се побърка! Когато слагам някой неща в кошницата и ми се появява жената с книгата, а въпросното нещо го има налично. защо става така някой знае ли?

# 529
  • София
Този сайт се побърка! Когато слагам някой неща в кошницата и ми се появява жената с книгата, а въпросното нещо го има налично. защо става така някой знае ли?
При мен самият сайт едва крета. newsm78

# 530
  • София
Aз не намирам нищо р-р 36 на тази Ан Незнамкоя си,  не произвеждат ли по-малки или аз не ги намирам?Чашите бих рискувала да ги взема щом са подарък, но няма какво да си поръчам.

Аз пробвах и кода действа и с други неща. Тоест дава подарък без да намалява. Иначе намалява от нейната колекция, ама аз нищо не харесвам, много са лелински.

# 531
# 532

И на двата модела пише да се поръчва един номер по-големи - Commandez une taille de plus que votre taille habituelle.

# 533
  • Там....където всичко е възможно ....
Много бързо са взели да идват поръчките, което е чудесно, разбира се. Аз чакам от 20. 04. едни маратонки Пума и съм много нетърпелива.
Аз не мисля ,че идват бързо newsm78,чакам от 2.04 за митница и даже забравих какво съм поръчала ooooh!,а от 6.04 пак за митница я получих Whistling

И да попитам това бебешко одеалце ли е ?Поларено newsm78

# 534
  • София
А това някой да е поръчвал? Някакви отзиви и как са размерите?

# 535
vickey много ти благодаря за помоща  smile3525 smile3525 smile3525

# 536
Някой поръчвал ли е тези плувни шорти за момче, чудя се дали си отговарят на ръста на детето.....

http://www.laredoute.fr/vente-le-boxer-short.aspx?productid=3240 … e&pagesize=16

# 537
  • Там....където всичко е възможно ....
дайте предложение за нещо за 1 евро  newsm78
толкова не ми достига за да използвам ваучера, а пък съм стисната и не ми се губи  Embarassed

разгледай какво имат за тези пари: http://laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?vsp=&vsn=& … et+1.00+%e2%82%ac
Може ли да ми обясниш как търсиш така стоки на определена стоиност?Аз написах в търсачката от 0 до 5 евро и не ми се появяват такива стоки ами ето такива http://laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=HeaderS … et+5.00+%u20ac%22

# 538
  • varna
1те ги има на страница 19,една девойка с ник ла чисита линда е писала'тези маратонки в бяло-супер са номер +1 '

# 539
преди нулите трябва да напишеш в търсачката  prix entre

Общи условия

Активация на акаунт