Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява HPV?
Какво означава 'кур' в контекста на разговор?
Какво означава 'ЧПВ'?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява HPV?
HPV е вирус, който може да причини рак на шийката на матката и други видове рак. Ваксината срещу HPV е налична и се препоръчва за предпазване от вируса. Той се разпространява чрез сексуален контакт и може да бъде предотвратен с ваксинация. HPV (човешки папиломен вирус) е вирус, който може да причини промени в клетките на шийката на матката. Тези промени се оценяват с помощта на методa на Пап, а понякога могат да бъдат безсимптомни. Някои видове могат да доведат до образуване на рак.
-
Какво означава 'кур' в контекста на разговор?
-
Какво означава 'ЧПВ'?
-
Какво представлява „мутер-кинд-кур“?
-
Какво означава "Курбетунг"?
Великденът е геретет 
Благодаря и за картичката
Дано да имам възможност да върна жеста 

Гея, трудно Ще ги паzя, на магнитна дъска са
тя по принцип може да ги рисува много добре, но днес ме иzненада с хубавата фиzиономия
(Мен ми прили4а малко на медуzа
Ще ви покажа 
. Ей русенките още се увеличихме. чета зълва ти живее във фрейбург. И аз съм там, ама не познавам други българи тук. Колкото и странно да е.
ама аз сядам да пиша по-рядко, ама много
Тук сме вече множко,доколкото дочух!Нали съм новобранка,не познавам още всички.
казвам само сигурно!Не ме интересува!Пълно е с такива!Обаче е пълно и с такива жени и мъже ,които си мълчат за всичко,не им пука,по течението-"Няма как";"Какво да направим";"Нищо не можем да направим"Такъв скандал щях да спретна на нейно място,че да съжалява дълго време.Яко ме тресе агресията в подобни ситуации.Като бях бременна,наритах една кола...,но това е друга тема.Мъжа ми се срамува от мен ,като сме в БГ,ама аз на идиотщини не трая.Тук не знам езика и още не съм успяла да се скарам с някой