Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 5

• 31 372
  • 427
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна,морето ...
днес си взех  кристалите на алфапарф  Grinningкато ги сравнявам с тези на салерм  и двете ми харесаха не мога да кажа кое  е по добро.единствено салерм има ув защита която липсва при алфапарф
салерм-може ли да ги видим?!

eto
http://www.salerm.com/noticias_eng.htm

# 256
  • София

Иля, предлага се в салона в Трията, ако имаш път мини да ги разгледаш. Hug

Жаки, мерси много, интересно ми е и определено ще отида да разгледам тези продукти.   bouquet

# 257
  • София
Момичета, разглеждам в Рибка продуктите на марка GOLDWELL, някой тества ли ги вече, някакви отзиви ?

# 258
Иля, интересно ми е и на мен да чуя отзиви за новите продукти в Златна рибка, но предполагам, че и те, както и другите от подобен клас ще са сравнително слаби за коси като нашите.

Тези дни получих страхотни отзиви от моя приятелка, която обаче не живее в Бг, за този продукт на Керастаз - Kerastase Oleo fusion:

http://img.auctiva.com/imgdata/1/9/3/9/9/3/webimg/24275035_o.jpg

Някой тествал ли го е и дали изобщо се предлага в България, не знам защо но не съм го забелязала, а и до момента не са ми го предлагали. Мнението на приятелката ми е, че въпросната ампулка действа по-добре от Aqua Oleum-a.

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 14:44 от *Mademoiselle*

# 259
Момичета гледам,че разбирате и викам да питам вас Rolling Eyes
Искам да взема нещо с което да предпазя косата си от силния сешоар с който се суша през ден Confused.Набелязала съм си Керастас като марка,но незнам какво трябва да си взема newsm78.Може и когато я мия,някаква маска,нещо... незнам newsm78
Препоръчайте ми нещо Praynig

# 260
  • София
Искам да взема нещо с което да предпазя косата си от силния сешоар с който се суша през ден Confused.Набелязала съм си Керастас като марка,но незнам какво трябва да си взема newsm78.Може и когато я мия,някаква маска,нещо... незнам newsm78

Термичният цимент.
Обсъжда се в цялата тема, както и в предишните.

# 261
  • София
Иля, интересно ми е и на мен да чуя отзиви за новите продукти в Златна рибка, но предполагам, че и те, както и другите от подобен клас ще са сравнително слаби за коси като нашите.

Mademoiselle, със сигурност ще са ни слаби продуктите за нашите коси, трудно ще открием по- подходящи от Керастаз като действие и силен ефект.  Peace

Но все пак е полезно да има инфо за различни марки и продукти.  Wink

# 262
  • София

tasi, ако си търсиш нещо да предпазва само от сешоар, а не и от преса можеш да си вземеш и някакъв термозащитен спрей.

За термозащитна маска не съм чувала.

А ако искаш нещо по- силно, Термичния Цимент на Керастаз.  Peace

# 263
момичета да знаете къде мога да си купя кристалите на Alfapart в Русе

# 264
  • Paris
А каква е разликата между двата вида кристали на Алфапарф освен цвета?

# 265
  • варна
Аз днес отивам да си купя слънцезащитната серия GrinningИ ще докладвам как ми е косичката.

# 266
Събота и неделя смогнах да прочета и 5те теми Simple Smile И се извинявам, че попитах преди няколко страници какво е "Цимент", толкова много пъти е обсъждано ... Чак срам ме хвана Embarassed  Темите са много полезни и благодаря на всички момичета, които са споделили опита си  Peace
Днес си взех този шампоан http://hair2007.bg/product_info.php?manufacturers_id=10&products_id=535 , но когато го свърша обезателно ще си взема на Керастаз серията мазна коса и сухи краища и серията за обем. Много ви благодаря Simple Smile

# 267
  • София
Събота и неделя смогнах да прочета и 5те теми Simple Smile И се извинявам, че попитах преди няколко страници какво е "Цимент", толкова много пъти е обсъждано ... Чак срам ме хвана Embarassed  Темите са много полезни и благодаря на всички момичета, които са споделили опита си  Peace

Е как не разбра, какво е Цимент, не сме ли обсяснили добре във всичките теми ?  newsm78

Цимент е серия на Керастаз за суха и изтощена коса, Термичния Цимент е термозащитен продукт.  Wink

# 268
Преди няколко страници попитах какво е, именно затова се извинявам, толкова пъти е обяснявано  Embarassed

# 269
  • София
Преди няколко страници попитах какво е, именно затова се извинявам, толкова пъти е обяснявано  Embarassed

Нищо, мила вече ти стана ясно. Чакаме отзиви за новият шампоан.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт