Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 5

• 31 338
  • 427
  •   1
Отговори
# 345
Аз по принцип съм доста бяла и не ходя редовно,но все пак доста минути имам направени вече. Peace

# 346
  • София
Аз по принцип съм доста бяла и не ходя редовно,но все пак доста минути имам направени вече. Peace

И аз след 2 дена ще съм на 100 мин, но очаквах по- силен тен за толкова много време.  Confused

# 347
  • Варна,морето ...
на мен алфапарф доста ми омазниха косата а хем слагам алко и то само  там където косата е по суха

# 348
  • София
на мен алфапарф доста ми омазниха косата а хем слагам алко и то само  там където косата е по суха

Значи може би косата ти не е суха.  Thinking

# 349
  Здравейте,момичета  bouquetЕдин въпрос и от мен Wink
  Косата ми е със средна дължина,права,естествено руса/на места - с кичури/,но с тънък косъм ConfusedКупих си шампоан за обем на Лореал Профешънъл/зеления Wink/,но ефект не виждам....дори на 2-ия ден вече ми е слепнала косата ConfusedДали на Керастаз ще е по-добър ThinkingИ,изобщо какви продукти да ползвам в моя случай?
   Благодаря ви предварително  bouquet

# 350
  • София
освен шампоана друго ползваш ли?

# 351
  От същата серия-не.
    Единственото, с което подпомагам "обема" Wink на косата си, е използването на пяна и дифузер след измиване;не че очаквам чудеса от шампоана,но не и да ми е "залепнала" косата Confused

# 352
Момичета, спират да предлагат Керастаз в Златна рибка  Sad

Ампулките "специална грижа" ще са налични до изчерпване на количествата, изпратили са ми такъв е-mail. Поръчах си няколко, но явно за в бъдеще ще трябва пак да си ги взимаме от салоните. Много жалко, тук бяха и на доста добра цена  Sad

# 353
Иля, на теб как ти се отразява Цимента сега? Косата ти е прекрасна и изобщо не е изтощена, добре ли се чувстваш с него? Питам най-вече защото се чудя дали да не поръчам докато още има от Златна рибка няколко ампулки Вита Цимент и есента да направя още един курс със серията. Но и на мен косата ми вече не е особено изтощена и не знам какво да правя. Сподели, моля те, как ти действа на теб в момента  Praynig

# 354
Термичния Цимент има ли го в Ягодката? Аз не го откривам   newsm78

# 355
  • София
Термичния Цимент има ли го в Ягодката? Аз не го откривам   newsm78

Това е - http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=70247&goChar=KPeace

# 356
Иля    bouquet

# 357
Gorgeous, това си е термозащитен продукт, подходящ е за всеки тип коса, който се обработва със сешоар и/или преса.  Peace

Благодаря   bouquet  bouquet

# 358
  • София
Иля, на теб как ти се отразява Цимента сега? Косата ти е прекрасна и изобщо не е изтощена, добре ли се чувстваш с него? Питам най-вече защото се чудя дали да не поръчам докато още има от Златна рибка няколко ампулки Вита Цимент и есента да направя още един курс със серията. Но и на мен косата ми вече не е особено изтощена и не знам какво да правя. Сподели, моля те, как ти действа на теб в момента  Praynig

Mademoiselle, добре ми действа серията Цимент, мисля да карам лятото с нея в допълнение само да си купя слънцезащитен спрей.  Peace

# 359
  • Варна,морето ...

Значи може би косата ти не е суха.  Thinking
не знам ама тези кристали на салврм ми действат по добре а и имат ув защита за лятото newsm78

Общи условия

Активация на акаунт