55-та изумрудена американска тема

• 14 724
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
Кажете, моля, какво може да се очаква от първо причастие на дете? (Нали това трябва да е комюниън?) Че моите хора утре ще ходят на такова нещо, на приятелче на едното от децата, аз ще съм на работа и не мога, а баща им определено се притеснява. Интересно ли е, скучно ли е, бързо ли минава този един час, прието ли е да се внесат книжки, ако на някой му стане досадно, да си чете нещо? Аз рядко съм била на църковни церемонии, и винаги ми е било много досадно, не знам децата как биха издържали такова нещо, ако е както си го представям. Инструктирала съм баща им да се паркират близо до вратата на църквата и при първите признаци на отрегчение да се изнижат, докато не са станали проблемни. Дали ще е възможно, и изобщо, какво трябва да очаквам?

# 136
Фея...не е от липса на ласки ,цял ден сме заедно и се гушим-не ще мои предмети тя ,иска да кисна в стаята докато заспи и да я галя по косата ,иначе иска да си седи в кревата ,ляга си с удоволствие и след 10 мин се почва.Иначе е добра идея за детска като тръгне живот и здраве да и давам нещо мое. Peace

Така като гледам трябва да установя какъв точно е проблема  при нас и по мое менение мисля че може би не е толкова уморена и затова ,може би ще и спра следобедните дрямки за да е по уморена.
Иначе ето днес е такова съкровище,добра послушна FlutterМерси за съчувствието на всички ,ще се бориме...няма начин Simple Smile

-------
за соления басейн не знам какво се прави с водата,ползвала съм такъв но нямам такъв все още- предполагам че става по начина по който и другите басейни се празнят...то и с хлорин да е басейна пак не се празни на тревата.Ние джакузито изпразваме с един маркуч който води към улицата и там.

# 137
Кажете, моля, какво може да се очаква от първо причастие на дете? (Нали това трябва да е комюниън?) Че моите хора утре ще ходят на такова нещо, на приятелче на едното от децата, аз ще съм на работа и не мога, а баща им определено се притеснява. Интересно ли е, скучно ли е, бързо ли минава този един час, прието ли е да се внесат книжки, ако на някой му стане досадно, да си чете нещо? Аз рядко съм била на църковни церемонии, и винаги ми е било много досадно, не знам децата как биха издържали такова нещо, ако е както си го представям. Инструктирала съм баща им да се паркират близо до вратата на църквата и при първите признаци на отрегчение да се изнижат, докато не са станали проблемни. Дали ще е възможно, и изобщо, какво трябва да очаквам?

Блажка, и аз още нямам съвсем идея, но е някакъв вид служба ( поне при нас, нали и ние ще ходим) и децата, които са на първо причастие ще пеят в хор, като точно хлапето дето ни е приятелско има соло със свещенника. Знам че им дават нафорните кръгчета ( като тялото Христово) и са облечени в бяло, с воали и цветя на главите, като булки.
За момченцата не съм наясно....
По принцип и моята стратегия ще е близо до вратата, че сме с Елена...и ми е фантазия как ще стои.  Rolling Eyes

# 138
Тя тези неща и майката ги каза, момченцата са в панталони и вратовръзки, че и гостенчетата май трябва да са спретнати, не чак с костюми, но все пак ... Не се позволявало да се правят снимки. Но не знам доколко е прието гостенчетата да пазят "приличие", моят малкият, какъвто е клоун, току-се разпискал "hey, what are you eating ..."

# 139

Друго ми е чудно, как са я пуснали да влезе в САЩ, бременна с турист. виза. Яд ме е наистина, защото на майка ми, която наистина тук си е на гости, няма да работи нелегално, да пресрочва и т.н. са и правили проблеми на летището. Но това им е имиграционната система. А всъщност може и да се скрили този факт.

Eagle, може ли да ми кажеш какви проблеми са правили на майка ти на летището.
Майка ми ще идва лятото и затова питам. Тя вече е идвала 2 пъти, 2рия път само нещо са я питали на гишето 100 пъти, ама тя като не разбира англ. и тя едно си пее, те друго я питат  Grinning
В крайна сметка се оказало май, че са я питали за пари, дали има ги има в себе си.
Притеснявам се за нея и затова те питам. Трябва ли да носи някакви специални документи за да ги представи пред имиграционните на гишето? Досега все снимки им е показвала, и едно писмо последния път, написано от брат ми (причината поради която идва).
Пратих й бележка от Др. за това че съм бременна с датата на раждане.
Тя вече и билет си е купила за 2 месеца, надявам се да не и направят проблем и да не и дадат само 1-месечна виза, че тогава ще изпусне раждането на бебо Cry

ПС: Аз все още препрочитам тази тема, бая има да чета за да наваксам, sorry if I am off topic
Ако някой друг има полезна информация относно тази тема, бихте ли я споделили с мен.
Благодаря предварително  Grinning

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 20:47 от MilaMcMama

# 140
Салтана, спокойно, много са малки вероятностите да й правят проблеми на майка ти. Всичко ще е наред.

За цената на бензина - пробвах аз днес да пробутвам пак идеята за хибрид и точно с аргумента, че след годинка някъде ще е 200/барел и кво стана? Мъжът ми финансистът ми излезе с една аргументирана теория как никой не може да каже точно накъде ще тръгне цената на петрола и че минали събития не могат да се пренасят в бъдещето и въобще не е сигурно какво ще става. Според него скокът сега се дължи на годишно прочистване в рафинериите. Мдам, вярвам му, щото не аз ставам и лягам с финансовите новини.

# 141
MilaMcMama, мен ако питаш, напиши едно кратко писмо от теб до Whom It May Concern в което обясняваш защо майка ти идва (бременна си и т.н.), че тя не говори английски (нали не говори?), сложи твоя телефон и предложи ако имат въпроси и не могат да се разберат на границата, да се обадят на теб да превеждаш. Ние с брат ми така сме направили този път, защото миналия път на границата е имало ситуация "дръж ми куфарите, че ще говоря"  Crazy. Майка ми е толкова приказлива, всичко иска да си каже, ама като не може   blahblah

ирка, бия те по малко яйца - нашите са 7 Grinning. Обаче имам една малка кошничка, цялата я изпълват и го докарват на вид Whistling

# 142
  • Boston, MA
Хиър, дано да излезе прав мъжа ти. Аз само ще се радвам, ако поевтинее бензина, хич не държа да съм предсказател на такива неща.

Току-що бях да си взема от чистене три пуловерчета, бях дала да и да ми ги поправят (имах дупки на лактите, много мърдам и ги стържа  Embarassed), взеха ми над $100 долара.  Shocked За тая цена да ги бях хвърлила и да си купя нови, дори и че две от тях са кашмирени. За в бъдеще ще знам...

# 143
За цената на бензина - пробвах аз днес да пробутвам пак идеята за хибрид и точно с аргумента, че след годинка някъде ще е 200/барел и кво стана? Мъжът ми финансистът ми излезе с една аргументирана теория как никой не може да каже точно накъде ще тръгне цената на петрола и че минали събития не могат да се пренасят в бъдещето и въобще не е сигурно какво ще става.
Моята теория е друга. Имайки предвид тесните връзки на главатаря на Щатите с нефтопроизводителите и малкото останал му мандат мисля, че това са последните дни за нагушване и се муа с пълна сила, дорде има. Не знам дали цените на петрола ще паднат след избирането на нов президент (пу за Обама!), ама се надявам, че няма да се качват с $0,10 на час.

Бубка, ма ти що не питаш за estimate? Аз съм ходила така да ми скъсят панталон, щото ме мързеше сама да си го направя, ама да видиш как любезно благодарих и на бегом се изнесох да си вадя машината.

# 144
  • Boston, MA
Абе дадоха estimate по $15, ама явно е било на кръпка  Laughing. Карай. Сега ще трябва едни дънки да ми скъсят, това няма как сама да го направя.

Интересно четиво за бившите фенове на Уест Уинг, а и не само:
http://nymag.com/news/politics/45786/

Индиана, мерси за забавлението с оризчето (стана трудно в един момент, исках до 40то ниво да докарам, но не стана).

Блажка, и на теб благодарности за четивото!

# 145
  • USA
Момичета, ще боядисвате ли яйца? Аз забравих да си взема боя като беше тукашния Великден и сега се чудя с какво да ги боядисвам. Дали ще стане с хранителна боя?
А някой може ли да ми каже как е желатин на английски?

# 146
Дали ще стане с хранителна боя?
А някой може ли да ми каже как е желатин на английски?

Gelatine си е. Аз съм пробвала с течната хранителна, горе-долу става.

Подкрепям Juturna за писмото. Ние винаги такова пишем, досега не са ми се обаждали, но имам познати, на които в отговор на такова писмо са се обаждали. Съответно са пускали пристигащите без проблем.

# 147
Аз боядисвах с обикновена боя за сладки (и то изостанала от Коледа  Laughing) --  отзад на пакетчето имаше инструкции ако се боядисват яйца колко капки боя на колко вода и колко оцет. В бейкинг секцията всякак има. Желатин е gelatine.

# 148
Купих обикновена боя за храна. Миналата година с нея станаха цуценка. Купих и бели, и кафяви яйца. Много ме кефи кафявите яйца как се оцветяват. И органично агнешко купих, на цената на две царства и половина. А да го видим в неделя...

# 149
Бубс, аз го докарах ориза до 44-то ниво Simple Smile само с 2 чийтвания Wink ама си признавам!
пуснали го и на бг... http://www.nahrani.com/

Писах писмо за мама т.е. за митничаря, едвам го погледнали и я пуснали, но според мен е по-добре да се напише, отколкото да се стискат палци на голо Simple Smile

И аз се надам на Обама, ако не друго то имиджа на страната ще позакърпи  Mr. Green

Мадам Тина, търся си ръкавиците, после ще точа шпагата - ако ще се пуаме за Саймън поне да го правим стилно  Grinning

Арестували Ейми Уейнхаус, каза клюкарката в мен...
http://world.actualno.com/news_160206.html

Общи условия

Активация на акаунт