LaRedoute - Кодове - 2

• 61 085
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
ronisum И аз се очудих,че си пуснала снимки,защото аз не можах
Е да трудничко беше, затова мисля утре пак да преобвам да вляза и ако може да го надхитря, дано само не ми разпознава IP-то. И докато не съм забравила да пусна още едни кодчета: Сак (цвят chocolat) + дълъг панталон ( видя ми се тъмно кафяв) от Talisime (не зная как точно се пише)
61808 42/44
61816 46/48
61824 50/52
61832 54/56

61840 - черна туника, но не зная размера.

Последна редакция: нд, 27 апр 2008, 17:27 от ronisum

# 136
  • Sofia
Май всички ни изхвърлиха Rage
ronisum браво smile3501 newsm51,че си успяла да ги копнеш тия оферти ,че щях да се пръсна от яд  Laughing
А имаше една оферта с един несесер вътре с клещи и разни други джаджи ,някой успя ли да му запише кода ?

Последна редакция: нд, 27 апр 2008, 17:58 от kyky_

# 137
Момичета имам лоша новина. Явно много "сънародници" са се накачулили там на сайта, щото ми пише следното:
Raison du bannissement: IP bulgare. Сигурно администратора на сайта има програма и проверява IP -тата и е орязал всички чуждоземки. #Cussing out #2gunfire #2gunfire
Редакция: сега пробвах пак и пак това ми излиза: 
Vous avez été banni de ce forum.
Veuillez contacter le webmestre ou l’administrateur du forum pour plus d’informations.
Raison du bannissement: IP bulgare
Тъпанари #Cussing out

# 138
И докато не съм забравила да пусна още едни кодчета: Сак (цвят chocolat) + дълъг панталон ( видя ми се тъмно кафяв) от Talisime (не зная как точно се пише)
61808 42/44
61816 46/48
61824 50/52
61832 54/56

Ето това е комплекта-чантата изглежда симпатична,но панталона-пола е само от по-големите номера

# 139
Да не би в общите условия (които признавам, че не съм чела) да има изискване за страната  newsm78

# 140
Момичета, само да благодаря на Рони за кодовете  Hug Hug Hug

Използвах този за куфара с колелца и чантата към него - прие ми го Grinning, дава и голямо намаление на ненамалени стоки на Ан Уейбърн.

По въпроса с форума и IP-тата - знам, че има програмки, които крият айпито, но не мога да помогна с конкретно предложение Embarassed

# 141
  • Варна
И мен ме оряза -причина - българско IP. #Cussing out Що за глупост!

# 142
На мен също ми прие кода за куфара. Да видим дали ще дойде.

# 143
Очевидно не искат българи във форума и на мен ми даде този надпис ,гадове  #2gunfire
аз обаче имам сестра в Канада ,да видим там какво ще кажат  Twisted Evil

# 144
А какви изисквания имат за този код с куфарите-какво трябва да има в кошницата..... newsm78

# 145
Ами на БТК нали е динамично IP, мисълта ми е че утре тези дето сме на БТК ще можем пак да се регестрираме, или ако просто си рестартиранете модема.Аз лично не успях да се регесртирам, нещо не схванах как става Sad

# 146
А какви изисквания имат за този код с куфарите-какво трябва да има в кошницата..... newsm78

Чесно казано незнам, но просто го тествах и ми ги прие.

# 147
Май нама изисквания, на мен ми го прие само с намалени неща и едни ненамалени бебешки блузки...

# 148
  • Пловдив
И аз сега видях, че сме резнати
Реших да пробвам пак да се регна, но обърнах внимание на едно от условията им:
Members ghosts or those with suspicious behavior could see their accounts deleted.
 Rolling Eyes
Трябва някак да ги метнем, че имат интересни неща Simple Smile

# 149
Май всички ни изхвърлиха Rage
ronisum браво smile3501 newsm51,че си успяла да ги копнеш тия оферти ,че щях да се пръсна от яд  Laughing
А имаше една оферта с един несесер вътре с клещи и разни други джаджи ,някой успя ли да му запише кода ?

Това ли имаш предвид?

код - 66141

Общи условия

Активация на акаунт