LaRedoute - Кодове - 2

• 59 875
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
EmbarassedОткога ти е поръчката,че и аз пуснах с 30147-и са предимно чужди неща ooooh!
От 7-ми май Confused

# 526
Момичета,този код -  оферта Ла Редутски ли е  - или просто е използвано името на магазина?
http://www.maty.com/page.aspx?ref=redoute 

# 527
А какво става, като ви анулират поръчката? Връщат ли ви парите? И защо изобщо са я приели, като после ще я анулират?

45381 ми действа на червени прикс мини.

# 528
  • Варна
Пиша и в тази тема : Преди малко получих мейл, че анулират две от поръчките ми, направени с кодове 30147 и 64947, защото не са изпратени лично на мейла ми. Не знам какво мога да направя Sad Някои имал ли е проблем с тези кодове? Или подобен проблем, за който да има решение?
И аз пуснах поръчка с този код(30147), но видях че е фактурирана и не са ми пращали никакво писмо за евентуални проблеми.

# 529
Пиша и в тази тема : Преди малко получих мейл, че анулират две от поръчките ми, направени с кодове 30147 и 64947, защото не са изпратени лично на мейла ми. Не знам какво мога да направя Sad Някои имал ли е проблем с тези кодове? Или подобен проблем, за който да има решение?
И аз пуснах поръчка с този код(30147), но видях че е фактурирана и не са ми пращали никакво писмо за евентуални проблеми.
Е и моята беше фактурирана, от 7- ми е. До днес нямаше проблеми иизведнъж Sad

# 530
  • Sofia
Е и моята беше фактурирана, от 7- ми е. До днес нямаше проблеми иизведнъж Sad
Изтеглили ли са ти парите или са само блокирани?

# 531
 PeaceДобре де-в случая как се процедира-може ли да си пуснеш нова-със същите продукти и друг или без код? newsm78Да се подготвя и аз тогава с информация. Cry

# 532
ByTheWay,и аз пусках с 64947,и с 30147 около тази дата,засега няма проблем,дано не се появи...на мен ми се е случвало да ми анулират поръчка с обяснението,че използвания код не съм го получила лично.Не ми се е появявала в рембурса,писаха ми мейл тогава,парите-неизтеглени,нямаше проблеми...поръчах си нещата отново Peace Случвало се е и да ми пишат самичка да си анулирам поръчката поради възникнала липса на артикул от нея след като е приета и заведена или да си го заменя,всичко това се случваше в сюивито...също не ми теглиха пари тогава.

Божура,сайтове за кодове:
1 2 3 4 5 6 7

# 533
PeaceДобре де-в случая как се процедира-може ли да си пуснеш нова-със същите продукти и друг или без код? newsm78Да се подготвя и аз тогава с информация. Cry

Ако не ме лъже паметта, преди време на някого /май на Алекс/ й бяха анулирали поръчка по същата причина. Тя им беше писала, че кодът е пратен на мъжа й и те й я одобриха. успех!

# 534
 PeaceАко ми я анулират аз пък ще им пиша,че съм крайно възмутена Mr. Greenче н и к о г а досега на нито един от трита регистрирани имейла на съм получил от тях "ни вест ни кост"-никакви оферти,никакви кодове Whistling-е как да не ползвам чужди тогава Crossing Arms

# 535
Кой подарък точно е sac bronze?

# 536
  • Пловдив

Ако не ме лъже паметта, преди време на някого /май на Алекс/ й бяха анулирали поръчка по същата причина. Тя им беше писала, че кодът е пратен на мъжа й и те й я одобриха. успех!

И аз им писах подобно обяснение, но изобщо не го взеха под внимание. Върнаха ми мейл, че този код не е пратен на клиентски номер ......

А за какво беше този код 64947

# 537
А за какво беше този код 64947
Много е добър-50/100Е,без намалени,червени,зелени,мини,маркови...не дава БД

# 538
аз си пуснах поръчка с 45381 - БД, прие ми я, получих потвърждение, парите са дръпнати, друг мейл не съм получавала от тях. Поръчката все още я няма, но като влезна в нея под артикула ми мише, че този артикул не съотвества на специалната ми оферта  newsm78. Има ли някой подобно нещо, изписано в поръчките  Confused

# 539
  • Пловдив
аз си пуснах поръчка с 45381 - БД, прие ми я, получих потвърждение, парите са дръпнати, друг мейл не съм получавала от тях. Поръчката все още я няма, но като влезна в нея под артикула ми мише, че този артикул не съотвества на специалната ми оферта  newsm78. Има ли някой подобно нещо, изписано в поръчките  Confused

Мисля, че на поръчките от януарското намаление се изписваха такива неща в суивито. Според мен няма проблем. С този код май никой не е писал, че е имало проблеми. newsm10

Общи условия

Активация на акаунт