E-bay тема 6

• 39 793
  • 902
  •   1
Отговори
# 480
Ами ако ще питаш за шипинга, питай още сега, но за плащането-след като ги спечелиш. Обикновено в самата обява продавача си пише в колко дневен срок да се извърши плащането-3,5 или повече дни. Мисля,че ако го помолиш учтиво, не би следвало да ти откаже, някой беше пуснал в предните страници примерно писмо.

# 481
  • някъде там
МерСедес Hug

# 482
  • София
Здравейте отново, както вече ви писах купих и платих едни сандали на 11.04, като начин на изпращане продавача ми е предложил UPS Worldwide ExpressSM , но цената от 15.99$ ме навежда на мисълта,че едва ли е тази експресна доставка.... въпреки,че всички негови обяви са с такъв начин на изпращане. Не съм получвала тракинг номер от него, нито уведомление,че са изпратени. Вчера му писах,че не съм ги получила все още, помолих го да провери кога са изпратени и да ми даде тракинг номер... но отговор нямам, да чакам ли още? Моля, кажете какво да правя. Така  се надявах да не ми се налага да се сблъсквам с "диспут-а"... Мерси предварително.
Време ли е според вас да отворя диспут?

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item= … 6#ShippingPayment

Последна редакция: сб, 03 май 2008, 14:11 от anelima

# 483
  • Варна
Нямам опит с диспутите но според мен е рано. Имах един часовник от Хонг Конг който пристигна за малко повече от месец и се размина за малко...
Сега имам едно комплектче платено също на 11.април. В Order details пише Shipped Apr-26-08 което никак не ми харесва, но има шанс след почивните дни да си го получа все пак/от USA/. При теб пише ли кога е пуснато?
По ме притеснява едно друго което също закъснява, от 15ти, под Shipping & handling пише само Standard Int'l Flat Rate Shipping: US $10.51 и никаква дата. Писах - отговор няма. И него ще чакам още седмица. Thinking

# 484
  • Варна
Най-отдавнашната ми пратка, която чакам е от 10.4 отт щатите. Мисля да почакам да мине 10.5 и ако не се появи чак тогава да пускам диспут.

# 485
  • тук-там
Моля ако някой е купувал от  beauty-engel - бижута, слънчеви очила и т.н. да пише как му плаща- пробвах с РР но ми излиза общата сметка и отдолу пише да се преведат парите по еди кой си IBAN в еди коя си банка. това означава ли че не става с пей пол.  на други съм плащала с тази система и не е имало проблем.

# 486
  • Sofia
на лаптоп от щатския ибей плаща ли се мито?

# 487
на лаптоп от щатския ибей плаща ли се мито?

Тц. Само ДДС.

# 488
Купували ли сте от Ибей маратонки с колелца. Синът ми отдавна мрънка за такива, но се притеснявам дали ще улуча номера. Трябва ми 38-38,5 за момче. Моля за съвет.

# 489
  • Бургас
МерСедес, благодаря!   bouquet

Аз разбрах, че Airsure е въздушна поща, но не ми е ясно с какво е по-специална.  Thinking

# 490
  • Русе
Да се похваля току що спечелих два диспута и ми върнаха парите. Laughing Laughing Laughing

На 11 и 13 март платих - 15 април отворени диспути - 3 май затворени в моя полза

Последна редакция: сб, 03 май 2008, 17:26 от maiche

# 491
  • София
Здравейте отново, както вече ви писах купих и платих едни сандали на 11.04, като начин на изпращане продавача ми е предложил UPS Worldwide ExpressSM , но цената от 15.99$ ме навежда на мисълта,че едва ли е тази експресна доставка.... въпреки,че всички негови обяви са с такъв начин на изпращане. Не съм получвала тракинг номер от него, нито уведомление,че са изпратени. Вчера му писах,че не съм ги получила все още, помолих го да провери кога са изпратени и да ми даде тракинг номер... но отговор нямам, да чакам ли още? Моля, кажете какво да правя. Така  се надявах да не ми се налага да се сблъсквам с "диспут-а"... Мерси предварително.
Време ли е според вас да отворя диспут?

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item= … 6#ShippingPayment

Не пише кога е пуснато, пише само UPS Worldwide Express: US $15.99
(1 - 2 business days)
....Ще изчакам до 10ти. Мен ме притеснява това, че не ми отговаря...

# 492
  • Варна
А проверявате ли си пощата, с която сте се регистрирали в е-бей? Понякога пращат отговори само там, не в акаунта в е-бей. Peace

# 493
  • София
А проверявате ли си пощата, с която сте се регистрирали в е-бей? Понякога пращат отговори само там, не в акаунта в е-бей. Peace
Да, за съжаление- нищо!!! Днес пак му писах...ще почакам. Той е с 100% положителен фийдбек, но има една неутрална оценка- човека пише , че не е получил нищо (февруари месец)...дано с мен да не е така

# 494
Да се похваля току що спечелих два диспута и ми върнаха парите. Laughing Laughing Laughing

На 11 и 13 март платих - 15 април отворени диспути - 3 май затворени в моя полза
Честито! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт