E-bay тема 6

• 39 578
  • 902
  •   1
Отговори
# 750
Ей сегинка бях до пощата и си получих тези обувки:

Невероятни са, а номера как точно ми лепна..... тук не мога да си намеря обувки така добре да ми стоят.  Heart Eyes
Високи са, но са страшно удобни.
Само цвета малко се различава от този на снимката, по-светли и към зеленикаво, но пак съм влюбена в тях. 

За съжаление все още ми няма среброто от charminglove, а поръчката ми към него е от преди обувките. Sad

# 751
s_lady,
аз се ориентирам по тази таблица
http://www.jeans-online.pl/size.php

Тук няма inseam, но имай напредвид ,че това е дължината на крачола измерен по вътрешния ръб на панталона.
Дават го в инчове. Един инч е 2.54 см.
Обикновено при дънките се дава W -талията и inseam
Измери колко е дължината на някои твои дънки по вътрешния ръб и резултата го раздели на 2.54 и ще намериш твоя размер

какво казвате стана с китаеца?
Тъкмо щях да си поръчвам .

Nadia79,
много са ти хубави обувките:)

# 752

pepi7096, парите ти в каква валута са?
PayPal will always use the PayPal balance in your account first.

В лири, имах да плащам 10 лири на един продавач и в акаунта имах малко повече от 10. Но като започна да плащам на втората стъпка имам само една единствена възможност да платя с карта номер хххх.... а в картата нямам почти нищо и не става и не става.

# 753
Хипатия,благодаря и на теб за информацията,която ми даде,определено ми е от голяма полза. bouquet

Дано все пак улуча нещо,което поне малко ще ми пасне. Laughing

# 754
  • Русе

pepi7096, парите ти в каква валута са?
PayPal will always use the PayPal balance in your account first.

В лири, имах да плащам 10 лири на един продавач и в акаунта имах малко повече от 10. Но като започна да плащам на втората стъпка имам само една единствена възможност да платя с карта номер хххх.... а в картата нямам почти нищо и не става и не става.

Не знам защо при теб се получава така.Тези повече от 10 лири от къде ги имаш?Ако пазаруваш в ebay.com си ги превърни в $ и успешно ще си ги изхарчиш. Laughing

# 755
  • София
Здравейте, бях писала,че платих едни сандали на 11 април, доставката беше обявена за World Express, същевременно обаче доста ниска като цена за да е такава. Писах две писма на продавача за да го питам кога са изпратени, като във второто му казах,че ще отворя диспут... Получих писмо от него вчера-"I have had a major virus on my computer and I was not able to access anything for about 4 weeks.  I have noticed that you have purchased the item and I wanted to say thanks so much for your order and it will be going out today. 

Due to delay I will also include another pair of sandals that I have in a different color for your inconvience.

Thanks so much "
Ако му повярвам и не отворя сега диспут, чакайки наново няма ли да мине времето за диспут? Какво ще ме посъветвате, да отворя и да чакам, а ако ги получа да го затворя...?

# 756
да ти даде tracking number на пратката и няма да отваряш диспут
а диспут може да отвориш до 60 дена
погледни какво е листвал продавача и кога за да се увериш че лъже
 Joy

# 757
  • София
да ти даде tracking number на пратката и няма да отваряш диспут
а диспут може да отвориш до 60 дена
погледни какво е листвал продавача и кога за да се увериш че лъже
 Joy
А как се проверява какво е листвал?

# 758
Клик върху името на продавача - View seller's other items - вляво под името му се намира.

# 759
  • София
Клик върху името на продавача - View seller's other items - вляво под името му се намира.
Няма продукти за продаване- This seller currently has no items for sale.
Какво трябва да означава това?

# 760
я дай кой e продавача
означава, че в момента няма артикули за продаване, може пък да не лъже ...

# 761
  • София
я дай кой e продавача
означава, че в момента няма артикули за продаване, може пък да не лъже ...
http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=so&sbrftog= … sop=32&fsoo=2

# 762
май не те лъже, верно от към средата на март не е бил въобще активен

# 763
  • София
май не те лъже, верно от към средата на март не е бил въобще активен
много благодаря

# 764
Ей сегинка бях до пощата и си получих тези обувки:

Невероятни са, а номера как точно ми лепна..... тук не мога да си намеря обувки така добре да ми стоят.  Heart Eyes
Високи са, но са страшно удобни.
Само цвета малко се различава от този на снимката, по-светли и към зеленикаво, но пак съм влюбена в тях. 

За съжаление все още ми няма среброто от charminglove, а поръчката ми към него е от преди обувките. Sad

Страхотни са със здраве даги носиш!!!
И да използвам случая да те попитам, кой номер носиш, колко ти е крачето и кой номер е това, дано не е прекалено нахално но и аз съм в процес пазаруване от същия продавач и се двуумя, кой номер да си взема!
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт