Номинации за най-голяма муня

• 3 558 964
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 1 560
Ами не знам какво разбра, ама отговорът ми й се видя меко казано странен, при положение, че държа картона в ръката си.  Rolling Eyes А представяте ли си да си знаех номера на лака и да го изстрелям hahaha  Joy

# 1 561
Аз не мога да разказвам много интересно,но ще се опитам да  Ви кажа каква простотия направих като бях на 15г.Много обичах да обличам дрехите на майка ми и да се мотая с тях вкьщи.Една Сьбота ,когато с баща ми заминаха на вилата се докопах до гардероба и.Извадих всичко и си избрах една чисто нова блуза.Много ми хареса и реших да си я нося два дни.Обаче не може с нови дрехи и без прическа.Аз имам много кьдрава коса,която мразя и постоянно изправям .Тогава нямаше преси за коса и ползвах маша и така успявах да се докарам .Седя пред огледалото с новата блуза и кичур по кичур изправям косата.В един момент чух нещо грьмна ,хвьрлих машата и се чудя какво става.Като се опомних ми стана лошо.Машата грьмнала точно там от кьдето излиза кабела и гледам една огромна дупка на блузата .Така се притесних ,защото знам,че ще ми вика страшно. Тичам при братовчедка ми,която живее под нас и е шивачка и я моля бьрзо да направи нещо.То нищо не може да се направи и тя реши да сложи апликация.Направи едни цветя ,които много ми харесаха и веднага я оставих на масто .След няколко дни вади майка ми блузата и щеше да припадне.Размина ми се тогава ,защото и хареса и си я носеше,но повече не посмях да пипам в гардероба.

# 1 562
  Два случая със заключени хора .
  Сестра ми, когато беше на около 8-10г, отива по заръка на баба ни до магазина на село.Той беше смесен магазин.Баба я пратила за захар, че правели компоти.Но малката се залутала по щандовете, че то в селски магазин имаше  много интересни работо по татово време...за едно дете  де:crazy: И  магазинерката  без да я види я заключила и отишла да обядва.Пък и  дълга  й била почивката.Сестра ми се усетила, ама късно.И значи, бабата я чакала, чакала, па се  притеснила.По едно време идва наща намусена.От съседния магазин я видели на витрината, че  я спасили Joy

А преди 15-ина г. работех във фирма, до която се намираше градската търговия на едро.Колежките редовно пазаруваха от складовете в обедната почивка.И така, едната  била в склада за захарни изделия и докато се мотала нещо, се усетила , че е сама и заключена вътре.След 1/2 час я  намерили  продавачите.Чинно си платила сметката и я пуснали по живо по здраво.После се тюхкаше защо  не се е наяла колкото й душа сака.То тогава камери нямаше, както сега.Те докато се усетят.

# 1 563
Засега само чета и направо  rotfImbo rotfImao но обещавам скоро да пиша!

# 1 564
бързам да се номинирам и аз за муня, пък после ще чета Simple Smile

Ох, голяма шматка съм и много пъти хората са се смеели на моите изцепки.
Та... една от историите е следната :
Хладен мартенски ден... Аз съм в командировка в едно прекрасно швейцарско градче в подножието на Алпите( Моршах се казва). Около мен има колеги и шефове буквално от цял свят.
Почваме да се запознаваме, а аз се настанявам до един младеж от Колумбия( имам слабост към латиноамериканците Simple Smile ) Приказваме си, флиртуваме, после почва срещата и по едно време излизаме в почивка. Аз като всяка жена пикливка се засилвам към тоалетните.. Обаче табелките за Мъжка и Дамска тоалетна не се виждат, защото вратите и на двете WC-та са отворени... Та аз гледам, че едната тоалетна е розова, а другата- резида. И се насочих към розовата, защото е логично тя да е дамската. Та изобщо не съм огледала пейзажа/обстановката наоколо, а се втурвам веднага към кабинките... по едно време чувам мъжки гласове и си казвам на акъла, че са объркали тоалетната... Решавам обаче смело да изляза от кабинката... Излизам и какво да видя... Отляво са се наредили цяла сюрия мъже и пикаят на писуарите  newsm09 Засрамих се  Embarassed и тръгнах да излизам, но и мъжете( сред които и някои от шефовете) така се притесниха, че тръгнаха да си закопчават циповете набързо Simple Smile
После не посмях да ги погледна в очите, а някои от колегите ме скъсаха от базик, че съм отишла в мъжката тоалетна нарочно, за да огледам " урожая" и да не си губя времето с някой късопишест Simple Smile

# 1 565
Хе хе в старият офис мъжката и женската тоалетна бяха-  влиза се от една врата и вътре се разклонява.
Пиклите са окупирали женските тоалетни, те и мъжете ходеха там де. На мен много ми се пишка и решавам в мъжката.
След малко някакъв младеж почуква на вратата, да провери свободно ли е. Подавам се навън - друг пишка ни писоара.
Измъкнах се като прани гащи. После се оказа и че този от писоара ми е съкварталец и пътувахме заедно.

# 1 566
Чакай да се номинирам и аз при муните.
Някоя от вас пекла ли е баница без да й сложи заливката от яйца и газирана вода? Е, аз съм. Бях в някакво състояние "уж съм буден, ама спя". Ужас...  Embarassed

# 1 567
На мъж на писоар, няма как да му видиш писо-атрибута, освен ако не се постараеш да попаднеш в достатъчна близост с достатъчно изпънат врат. Не е ли така? Simple Smile

# 1 568
Така е, ама явно мъжкото съсловие се притеснява от жена в тоалетната Thinking

# 1 569
мдам... аз като излязох от тоалетната и те се обърнаха да погледнат, та се притесниха и тръгнаха да си прибират подробностите Wink

# 1 570
Ох, едва ли има по-голяма муня от мен.  ooooh!

Днес чаках 40 минути автобус, махайки на автобусите от отсрещното движение.
Вече 6-ти месец живея в страна с обратен трафик, но не мога и не мога да свикна.  Crossing Arms

Дори на няколко пъти ми свиркаха от колите, явно разбрали за заблудата ми, но мунята си е муня...единственото, което ми дойде на ум беше- "Вярно, че съм се вталила доста, но чак пък толкова фатална да съм станала, че да ми свиркат"... Crazy Joy

# 1 571
  • Страната на приказките
Някоя от вас пекла ли е баница без да й сложи заливката от яйца и газирана вода? Е, аз съм. Бях в някакво състояние "уж съм буден, ама спя". Ужас...  Embarassed
Ами...аз никога не заливам баницата с такава заливка  Laughing

# 1 572
Днес чаках 40 минути автобус, махайки на автобусите от отсрещното движение.
Вече 6-ти месец живея в страна с обратен трафик, но не мога и не мога да свикна.  Crossing Arms
Как да си призная сега... и аз съм го правила това, ама в България. Като ученичка пътувах до един отдалечен квартал с автобус. На връщане какво се бях забляла, та съм застанала на същата спирка. Гледам, че няма чакащи (как да има, като е предпоследна спирка на автобуса), ама въобще не ми минава през бедната главица. По едно време се осъзнах, ама почаках доста Tired
А в Англия като живеех, спешно трябваше да взема такси. Обадих се по телефона културно, излязох да го чакам, ама от дясната страна. Дойде човекът и аз хем го гледам, хем отварям вратата на шофьора. По едно време той се засмя и ме пита "Мис може би иска да шофира?" Blush После в таксито му обяснявах, че навиците трудно се забравят, излезе с чувство за хумор човекът Mr. Green

# 1 573
Съвсем скоро беше - отивам на лекции, паркирам прилежно, главата ми в облаците, купувам си химикалка, вадя си ключовете, намирам си колата, правя обратен и в центъра се сещам какво направих - а именно вместо да отида на лекции (за които отидох всъщност, едва ли бих път 30 км. за да отида да си купя химикалка  Mr. Green), аз почти си стигнах в нас  ooooh!

# 1 574
Ами...аз никога не заливам баницата с такава заливка  Laughing
Аз също....

Общи условия

Активация на акаунт