Номинации за най-голяма муня

• 3 560 350
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 12 720
Мунщина от вчера. Връщам се от пазар и подреждам продуктите. Вместо да прибера кафето в шкафа, го сложих в хладилника. Като затворих вратата се усетих, че мястото му не е там. Можеше дълго да поседи. А преди няколко дни решавам да си намажа филия с лютеница. Вместо нея извадих доматеното пюре. Без малко да го намажа, но пак реагирах навреме.

# 12 721
Ненаситници на пошляпването се оказахте Simple Smile.  Аз само под ръка или за ръка съм хващала чужди мъже.

Веднъж обаче, с приятелката ми (бяхме на 13) и за първи път пуснати на рожден ден до 8:30 се прибираме, много горди и смеещи се на майките ни орлици. Виждаме две жени, удивително приличащи на майките ни в здрача и решаваме да им дадем урок, като се скрием зад една кола и като доближат ги изплашиме.

Скрихме се и след малко те наближават, ние изскачаме пред тях крещейки, те се разпищяват....е не бяха майките ни Simple Smile

# 12 722
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
А аз все в Лидл се излагам, защото ни е напът и  от на двамата работите и там пазаруваме все.Инак Рибозомов си яде,понапълня миналата година и понеже се жалва все колко е дебел и му се подигравам,че все кроасани,сладкиши и сладолед го влекат,пък после бил дебел...Къ няма да е.Обаче и оная госпожа беше много яка-холестерола ти висок,веднага да оставиш сладоледа,като попарен гледаше мъжа й.Joy Въздъхна тежко и дълбоко и остави кутията.
Да видите децата скоро как го наредиха пред тъщата.
Майка се възмущава колко съм слабите лесна,малкото въздъхва театрално
Скрит текст:
и със съжаление казва:-Как няма да е,той татко изяжда всичката храна!Ще кажеш,че умираме от глад Scream [/i]

Simple Smile Simple Smile Simple Smile  оох, рибозомче!
чета и си мисля: слаба - добре, разбрахме, ама защо и лесна?

# 12 723
Simple Smile Simple Smile Simple Smile  оох, рибозомче!
чета и си мисля: слаба - добре, разбрахме, ама защо и лесна?

Ами, лесна е, разбира се. Дай ѝ надупен мъж и ѝ гледай сеира.  Joy

# 12 724
Ох, явно сме се събрали все такива с обсесия по дупета. Аз съм палила, познайте какво (изчервявам се). Не вярвах, че става и пробвахме, то взе, че стана Simple Smile.

# 12 725
  • Пловдив
Преди малко щях да сипя в пералнята от силикона за котешката тоалетна вместо прах за пране...

# 12 726
  • София
Аз пък днес се опитах да отключа входната врата на училището с ключа от класната стая.
Е, не успях!
Обаче - ръчкам ли ръчкам. И се чудя защо не става Simple Smile

# 12 727
  • Шотландия
Ох, явно сме се събрали все такива с обсесия по дупета. Аз съм палила, познайте какво (изчервявам се). Не вярвах, че става и пробвахме, то взе, че стана Simple Smile.
Какво?  Shocked

# 12 728
С мъжът ми бяхме гаджета на по 20 години и си говорихме, дали пръдня може да се запали. Когато на него му дойде вдъхновението, аз се заредих със запалка и Laughing. Добре че беше облечен, че иначе не ми се мисли.

# 12 729
  • Карлово
Газ, естествено!

# 12 730
То теорията на всички е ясна, но практиката е по-смешна.

# 12 731
Даун, винаги съм мислела, че това е само мит. Сега мира няма да имам, докато не намеря доброволец да пръцне, а аз да го подпаля. Въоръжена съм със запалка и отивам на мисия "Подпали задника на ближния".  smile3540

# 12 732
Недей, после няма да има какво да шляпаш.  Mr. Green Naughty Stop

# 12 733
Недей, после няма да има какво да шляпаш.  Mr. Green Naughty Stop
Мен не ме мисли. Аз подхвръквам на метлата и налагам с чугунения тиган когото сваря.  Mr. Green Без майтап, днес си купих нов чугунен тиган. Докато плащах, тайничко се оглеждах да не би някой да кресне:"Уиш! Кого ще трепеш?"

# 12 734
Минавам през близката пицария и поръчвам пица да я занеса вкъщи за вечеря . Звънка ми моя приятелка и аз излизам отвън да говоря. Говорим си и аз по едно време се усещам че съм на половината път до вкъщи. Айде бегом обратно, слава богу тъкмо я бяха изнесли и момчето мислеше ,че съм в тоалетната , та си ме чакаше пицата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт