Номинации за най-голяма муня

• 3 560 226
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 095
Днес излязох с едно гримирано очо...
😂😂😂Е, как беше? Имаше ли комплименти?

# 13 096
  • out of space
Добре че бях със слънчевите цайси, само един портиер се понабръчка като ги махнах, но може би е решил, че е време да посети личния си лекар Nerd

# 13 097
Мятай кичур коса върху негримираното око, като бретон 😜😄😄

# 13 098
Камерата за тостера си е върховна идея Wink

# 13 099
  • До морето
Изпрах, изсуших и сгънах изсушените дрехи без да разбера, че съм прала без препарат. Добре, че децата спяха и не пръснах дрехите по гардеробите им да не вдигам шум. Оставих ги на купчинки сгънати и сортирани и отидох до пускам втора пералня, та чак тогава видях пълната дозаторна чашка да си стои върху пералнята 😔😔😔

Към съфорумката от предната страница  - защо събираш черупки от яйца???

# 13 100
Изпрах, изсуших и сгънах изсушените дрехи без да разбера, че съм прала без препарат. Добре, че децата спяха и не пръснах дрехите по гардеробите им да не вдигам шум. Оставих ги на купчинки сгънати и сортирани и отидох до пускам втора пералня, та чак тогава видях пълната дозаторна чашка да си стои върху пералнята 😔😔😔

Към съфорумката от предната страница  - защо събираш черупки от яйца???
Ето възможни приложения , аз лично за растенията в градината.
http://www.jenskisvqt.com/17-iznenadvashti-prilojeniq-na-qichenite-cherupki/

# 13 101
  • До морето
Благодаря, интересно ми беше.

# 13 102
  • Бургас
Frowning1От мен едни сърми с тетра, вместо чубрица.Ми едното зелено и другото зелено.В торбички....

# 13 103
Ти като мен, която си сложих от балсама за кучетата. Ми и двете са в индентични опаковки, нищо че на едното пише “За здрава и блестяща коса”, а на другото “За мека и блестяща КОЗИНА.” 
Нищо фрапантно не се получи като резултат де. Освен че четикраките не спряха да ме душат и да ми ближат скалпа.

# 13 104
JoyJoy

"Сестро", и ти като мен, мила съм си косата с шампоана на котката, такъв блясък имаше, че всички ме питаха какво по-различно съм ѝ правила, за дългокосмести е шампоана. Mr. Green

# 13 105
Айде сега ще ме накарате да си купя шампоан за котки. 😁

И аз с мунска изцепка от ей сега. Готвя спаначена супа, почти е готова и ще слагам ориза, обаче изненада- ориз няма. 😒

# 13 106
  • out of space
Frowning1От мен едни сърми с тетра, вместо чубрица.Ми едното зелено и другото зелено.В торбички....

Какво е тетра?

Форумът в "Красива мама" по едно време беше полудял по шампоан за коне, аз също се сдобих с такъв- жесток блясък и бърз растеж, но преизсушава скалпа и явно е само за мазни коси.

ARIA*, сложи фиде Simple Smile

# 13 107
  • На брега на реката
Мунски пълнени чушки от мен! Понеже нямаме по магазините смесена кайма от свинско и телешко, купувам отделни опаковки и си ги меся сама. Оказа се, че съм взела две телешки, но с различен % мазнина. Как да е, преглътнах този факт и продължих с готвенето. Стигам до ориза, та и аз като Ариа, нямам ориз. В шкафа имах само ориз да суши, наложи се него да използвам. Получиха се сухи и стегнати чушки и определено не ни харесаха на вкус Stuck Out Tongue Winking Eye

# 13 108
Оооо, ама аз редовно се облажвам по невнимание с кучешката козметика или мажа тях с моята, пак от прекалена съсредоточеност, нали...
Последно се парфюмирах с техния парфюм. Аз хубаво си знам, че по принцип съм любимка на всеки пес, ама тоя път за 15 метра разстояние, което трябваше да взема пеша завъдих зад себе си опашка от поне 10 улични кучета.

Кой е шампоана? Аз съм с мазен скалп.

# 13 109
  • София
Тетра=смрадлика

Общи условия

Активация на акаунт