Номинации за най-голяма муня

• 3 560 609
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 14 115
Муни доста сме на брой.

Праща ми госпожата снимки на малкия в доспехи, качен на бутафорен кон, с шлем и т.н.  Аз съм през телефона, снимките мънички, ноо качвам във фейса. Фактически се виждат нос и очи само.
Приятели лайкват, докато детето не видя снимките и ме попита защо съм качила снимките на М.
То о аз съм недоскив, госпожата и тя се объркала, другите- по навик, и така... да не си позная детето, сраам.

# 14 116
  • София

Вчера отивам до магазина, една комшийка ме помоли да ѝ купя маслото с краварката на картинката. Понеже идея си нямам каква е тази краварка, оглеждам всички предлагани масла, виждам това, пращам ѝ картинката, тя потвърждава и си тръгвам. По-интересното обаче е, че аз от години, повтарям ГОДИНИ си купувам само и единствено точно това масло за вкъщи, но за пръв път видях, че има краварка на картинката.

# 14 117
# 14 118
Влизам в Х и М набързо и търся тънка жилетка, обиколих два пъти поне и като не видях се запътих към едно момиче прилежно сгъващо дрехи. Питам я за жилетка, тя клати глава и ми вика нещо, аз продължавам настоятелно "ама никакви тънки жилетки ли нямате?!!"..Тя пак клати глава (музиката беше силничка) и аз викам "ех, жалко" и това момиче пак клати глава и казва нещо и аз в този момент чувам, че ми казва "аз не работя тук" и мен ме досрамя, извиних се и за да е мунско докрай и казвам "ама много прилежно сгъвате дрехите". Тя момичето нещо си ги подреждаше, явно ги е мерила.

# 14 119
Мен така една жена в Уайкикито ме обърка със служителка, докато си връщах дрехите по закачалките, и ме помоли да съм влезнела с нея в пробната, за да ѝ помагам с обличането и събличането, че ѝ беше гипсирана ръката.

# 14 120
  • в кукувиче гнездо
Мен така една жена в Уайкикито ме обърка със служителка, докато си връщах дрехите по закачалките, и ме помоли да съм влезнела с нея в пробната, за да ѝ помагам с обличането и събличането, че ѝ беше гипсирана ръката.
и ти кво?

# 14 121

Казах ѝ, че не работя там, тя се повъртя няколко минути още да търси човек от персонала и на мен ми стана жал и предложих да ѝ помогна.

Но по принцип май е често срещано да се обърка човек в подобни ситуации, особено ако персоналът не е в униформа. Има една верига - Промаркет, там служителите бяха с червени тениски по едно време (вярно с надпис май) и пак се е случвало приятелят ми да го помислят за работещ там, ако случайно е облякъл червена тениска.

# 14 122
Аз скоро в Метро при замразените риби гледам, че един нарежда риба. Питам го, ще дойде ли при консервите да ми намери една определена марка лютеница, за която прочетох тук. А той ми се строска, че не работел в Метро. Ами да беше си облякъл друг цвят тениска и да не беше прехвърлял замразената риба насам-натам!

# 14 123
  • Countryside
Аз пък имах подобна случка с едно злополучно червено яке в Била, но с обратен знак. Объркаха ме с персонала, но пък якето ми беше голямо (на ММ, от онези големите пухените) ама го бях облякла в бързината сутринта, за да ида да купя нещо спешно, яйца май. И на моето обяснение, че не работя тук, получих коментар: ама защо си облякла това яке тогава? Mr. Green

# 14 124
Да, бе, защо? Защо все бъркате хората? Simple Smile))))

# 14 125
Мен също ме бъркат с персонала, защото работя до мола и често съм там, разхождайки се с бадж на врата. На всичкото отгоре знам асортимента по магазините и понякога упътвам горките хорица, ако са само за да питат нещо Simple Smile
Поради тази причина и обичайно питам " Извинете, вие от персонала на магазина ли сте". Наскоро получих отговор " Засега", получавала съм и други странни. Което пък вече е селско.

# 14 126
  • в кукувиче гнездо
Аз така бях питала една жена, силно гримирана и с шарени дрехи, дали е клоун. Щото малкия пищеше за балон, а тя се появи насреща ни с балон в ръка и така странно гримирана и облечена. Такъв поглед ми хвърли, че ми идеше да се сабообеся. Ама тая история вече съм я разказвала тука май...

# 14 127
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
е, не!
не знам дали си го споделяла, но мисля, че такъв връх в Мунщината щях да запомня. Simple Smile

на фона на последното моето си е не мунщина, а обикновено кифлеене.
Simple Smile

миУтУ ми купи смарт (спомняте си "Маракаса").
е, не мога и не мога да и свикна на тая кола!

не знам кой е дизайнера и конструктора на тая машинка, но е съчетал несъчетаемото: колицата притежава вродената грация на консерва "русенско варено", размера на фотьойл и почти същата маневреност.

автоматик е и не мога да я карам, а не мога и да се возя в нея.
ей днес моичкият ме докара до работа, слезе да ми подаде чантата, а аз имах чувството, че не излиза от нея, а я събува.
за свое оправдание ще кажа, че габаритите на колата не се различават съществено от неговите 47 номер обувки...
Trollface

Последна редакция: вт, 12 юни 2018, 14:45 от st. Dobri

# 14 128
  • София
Аз така бях питала една жена, силно гримирана и с шарени дрехи, дали е клоун.
JoyJoyJoy
После каза ли на детето "не трябва да правиш като мен" Simple Smile
Оправи ми деня. Мерси.

# 14 129
  • София
Е, не JoyJoyJoy

ГоспожА клоун, може ли един балон SatisfiedSatisfied

Общи условия

Активация на акаунт