Номинации за най-голяма муня

• 3 570 312
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 18 180
  • France
Това ми напомни, как преди години покрай бившата ми кандидат свекърва и аз се сдобих с няколко орхидеи. Най различни и много красиви. И си цъфтяха. Един ден, свеки ни идва на гости и ме убеждава да и ги дам всичките, да им смени пръстта, да се погрижи за тях. И аз и ги давам, отказва ли се на свекърва, а и бившия все мърмореше, че не сме си близки. Държа ги цяло лято и накрая ми върна едни опоскани орхидеи, които отказваха да цъфтат. Само 3 цъфнаха след време и се оказа, че са само бели. Чудя се що за муня трябва да си  (да не използвам други думи) да направиш такъв номер на приятелката на сина си?

# 18 181
Мунско или каръшко е, че снощи си намазах обилно косата с кокосово и какаово масло, а сутринта, като станах да се изкъпя нямаше вода? Дойде де, след като се поливах с минерална вода от половин час..

От миналата седмица, на летището
"Приятен полет" ми пожелават на чек-ин, а аз как иначе да отговоря- "Благодаря, на Вас също"

# 18 182
Розата от алито не расте такава. На белите им се цепят стъблата и се потапят в различни бои. За един празник са ми подарявали такава.
То по принцип от там май нищо не пораства. Аз си поръчах семена за суколенти, каквито съм виждала в ботаническата градина. Засях ги юли и в момента има някакъв плевел в саксията, само не знам дали вятъра го е довял или е бил в пръстта, от семената не вярвам да е. 🤣🤣🤣 Иначе китаеца имаше рейтинг ✨✨✨✨✨

# 18 183
С тези семена от китайски сайтове, които не са минали през санитарен контрол, имате ли представа какви болести и вредители внасяте? Да не говорим, че повечето снимки са на нереални растения и чист фотошоп...
От известно време цветарите реват от една гъсеница, която унищожава чимширите и не могат да се справят с нея – made in China.

# 18 184
  • София
Тази гадина уби чимшир на моите години, ако не и по-възрастен... Родителите ми не можаха да се справят с нея, с какво ли не пръскаха - тц.
Иначе чакам снимка на това пораснало черно нещо Simple Smile

# 18 185
  • Street of Dreams
Историята за загриженото свеки ми напомни за моята първа орхидея. Беше за някакъв празник от гаджето ми. Бяла и много красива. Прибирам се след два дена - татко Мунчо доволен от себе си, ми съобщава - "пресадих ти китката, каква беше тази смотана пръст, дето я бяха сложили, даже не беше пръст, нещо рехаво". Ама много горд от постъпката си. Толкова й беше. Confounded

# 18 186
Аз съм намразила гръбната пръскачка покрай чемширите и отвратителната китайска буба. През две седмици пръскам с инсектицид, от края на март, до края на октомври. Наруших си графика покрай лятната почивка на морето и тук-там пак нагризаха сериозно. И всеки път сменям препарата, че станаха резистентни гадовете.
Скрит текст:

# 18 187
Моята снаха ми е дала за отглеждане няколко орхидеи, които са й подарени на нея. Тя няма желание да гледа цветя, аз също не съм запалена  цветарка. Ами цъфтят си. Не съм им сменяла корите и саксиите  изобщо, чат-пат ги поливам, но са още  живи и цъфтящи. В момента си почиват, но докъм Коледа ще цъфнат. И миналите една-две  години бяха така.

Тези дни нямам мунщина. Затишие пред буря ще да е.

# 18 188
  • France
Толкова обичам чемшир. Напомня ми за детството Heart
Ондин, твоят мунчо не ти е опропастил орхидеята нарочно. Бившото евентуално свеки просто подмени моите китки с нейни. И пак добре, на една приятелка не ù ги върна въобще. Явно има колекционери на орхидеи, готови на всичко Joy

# 18 189
  • София
Убихте ме с тези подробности за орхидеите, ако ММ се залети да ми подарява, ще откажа на минутата.

# 18 190
  • Бургас
Не съм писала отдавна,не че няма какво..
Правя пилешка супа.Ври си спокойно на котлона.Обаче ми се запуши нещо канала на мивката и трудно се оттича водата..Та решавам аз да изсипя едно Тубофло,белким се оправят нещата...Намирам с триста зора къде е навряно спасителното пакетче.Резвам го отгоре и го изсипвам във врящата супа....Ами и печка мих...и вечеря нямах..

# 18 191
  • София
Карам си преди малко към работа и си пея в колата. Радиото не е пуснато. И песента много ми харесва и току натсикам копчето на радиото да усиля звука.

# 18 192
  • FRANCE
Как влияе прането на флашките? 🤔

# 18 193
  • софия
Идеално. Получаваш я чиста, изпрана и непотребна, т.е. почти нова.
Не съм опитвала, но можеш да опиташ като я извадиш от пералнята да я подържиш в ориз, който евентуално да изтегли влагата.

# 18 194
Чета "да я попържиш в ориз" и тъкмо се смръщих, че на гавра вървят нещата..
Мунка си отчупи парче от пломбата с дъвчащ бонбон.. същата пломба я правих преди 2 месеца, тогава отчупих парче с желиран бонбон..

Общи условия

Активация на акаунт