Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е предложението за създаване на албум със снимки на любимите домашни любимци?
Какви са препоръчителните храни за котки и насоките за избор на храна, както и препоръките за хранене на котки?
Какви са някои препоръки за грижа за котките, като подрязване на нокти и хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е предложението за създаване на албум със снимки на любимите домашни любимци?
-
Какви са препоръчителните храни за котки и насоките за избор на храна, както и препоръките за хранене на котки?
Препоръчително е да храните котката с подходяща котешка храна, която осигурява необходимите хранителни вещества. Ветеринарят може да предложи различни храни, включително извара, кисело мляко и месо. Важно е обаче да избягват вредни храни като тези със сол или подправки и такива, които могат да причинят отравяне. Сред препоръчителните консервирани храни за котки са Gourmet, Darling, Gourmet Gold, Royal Canin и Purina. Предлагат се и сухи храни на Purina и Royal Canin. Препоръчително е да се избягват храни с високо съдържание на сол, като Whiskaс, тъй като могат да причинят бъбречни проблеми. Важно е да изберете храна, която отговаря на нуждите на вашата котка и да се консултирате с ветеринарен лекар за подходящата храна за вашия домашен любимец.
-
Какви са някои препоръки за грижа за котките, като подрязване на нокти и хранене?
-
Какви са някои от предложените методи за обучение на котки?
-
Какви са някои от предложените методи за грижа за котките, като почистване на тоалетна и хранене?
Без да викам, тихичко и го казвам и пак... 

ми моето си ги пуска от как сме го взели. В началото много се дразнехме, ма вече толкова го обичам, че ако нямам косъм нейде из мен направо се чувставам дискомфортно
Милинката душичка 

,т.е. на кратко, както пишеше на вратата на кабинета на един даскал от Техническия университет "Надежда всякаква ...тука оставете " 
От 1994-1999 (леле колко съм стара