LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 60 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 58 234
  • 604
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
момичета как стои въпроса за мъжкото бельо(като номера имам впредвид).моля някоя мама ,която е поръчвала да каже.номерата отговарят ли като тези за жените  +2 номераили са си същите?
 например номер 36/38 на кои номер в БГ отговаря?

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 19:42 от duda123

# 256
Аз пък искам да помоля по-вещите в пазаруването на детски дрешки да помогнат - все още не мога да установя размера на мойта маймунка. Гледах по таблиците, които са дадени, но не мога да ги напасна. Тя е малко нестандартничка - гръдна 57/талия 60/ханш 65. Иначе е 16 кг, нищо че е само на 2 и половина  Laughing. Мисля да й поръчам размер 102, но се притеснявам да не са й тесни дрешките. А пък размер 114 може да са й дълги?! Моля някой да сподели опит и се извинявам ако се повтарям! Hug[/color]

Въобще не гледай талия и ханш на 2-годишно дете. За детските дрехи се гледа само височината. За панталоните някои модели ги шият в 3 разновидности - за слаби, нормални и по-пълни деца. Но то си пише на описанието им. Виж си детето колко е високо и по това се ориентирай. Р-р 102 става на Виктория, която е висока 108 см. 114 е за 6-годишно дете. Според мен за твоето дете р-р 94 или в краен случай 102, но почти съм убедена, че ще му е голямо.

# 257
  • Варна
Аз поръчах днес - нямаше проблеми със сайта, даже вече имам потвърдителен е-мейл.

Открих снощи някакъв код, дето ми намали една машина за хляб от 49 Е на 14,50 Е - как да не пусна поръчка. Не че съм се разготвила, ама ще експериментирам. Mr. Green
а кода е newsm78

Освен кода, може ли линк към машината за хляб  Praynig В момента съм на такава вълна, а най-евтината е 80лв. на някаква марка, която даже не запомних...

Кодът е 48593....

На мен този код ми дава и подарък (освен, че маха 15 евро от едни дънки, които искам да взема за майка ми). Подаръкът е сак, цвят марон, някой знае ли дали е хубав този сак? Другия вариант е да пусна кода с куфара, тогава излиза съвсем малко по-скъпо.

на мен пък нищо не ми дава, нито машината ми намали, нито подарък, нито дава, че не мога да го ползвам!  Crossing Arms

Да, и на мен ми даде подарък някаква кафява чанта, обаче не знам каква е. newsm78
Сега прочетох, че искате реф. № на машината, само ако ми кажете откъде да го видя - досега се ровичках из поръчката си - никъде не се вижда, пък е-мейла го изтрих. newsm78 Снощи го открих в някакъв френски форум, ама се рових в продължение на часове из доста такива и сега не помня точно откъде го взех. ooooh!

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 20:06 от chockolina

# 258
  • София
Аз в момента се опитвам да поръчам и като натисна валиде, не реагира изобщо. Дори не мога да стигна до картите. Явно сайта има проблем в момента.
Ти разбире се имаш доста опит в поръчките, но с една приятелка като поръчвахме, ставаше точно това и проблемът беше в тези Артикле персонализе-явно според тях бяха повече от 3. А обокновено артикулите се "персонализираха" като ги променяхме с "модифе". Затова вадихме и слагахме отново едни и същи артикули и накрая успяхме да валидираме. При нас ситуацията беше, че имаме в кошницата 3 анеща с такъв надпис. Накрая ги сведохме до 2 и си валидирахме нормално.
в предната тема съм написала с червени букви:
в една поръчка можете да имате само от 3 артикула с повече бройки,иначе можете да си ги направите по единично,същите артикули

marissha жива да си, това е бил проблема. Аз имам само 2 артикула по 2 бройки, така че не е случая на tina77. А за 2 блузи се колебаех за номера, сложих единия, после смених, после си го върнах, ама явно го приема за промяна и даже не ми даваше да натисна бутона за валидация. Много благодаря отново на marissha   bouquet То човек колкото и да е поръчвал, винаги може да му се случи нещо ново и различно.

# 259
  • varna
Аз в момента се опитвам да поръчам и като натисна валиде, не реагира изобщо. Дори не мога да стигна до картите. Явно сайта има проблем в момента.
Ти разбире се имаш доста опит в поръчките, но с една приятелка като поръчвахме, ставаше точно това и проблемът беше в тези Артикле персонализе-явно според тях бяха повече от 3. А обокновено артикулите се "персонализираха" като ги променяхме с "модифе". Затова вадихме и слагахме отново едни и същи артикули и накрая успяхме да валидираме. При нас ситуацията беше, че имаме в кошницата 3 анеща с такъв надпис. Накрая ги сведохме до 2 и си валидирахме нормално.
в предната тема съм написала с червени букви:
в една поръчка можете да имате само от 3 артикула с повече бройки,иначе можете да си ги направите по единично,същите артикули

marissha жива да си, това е бил проблема. Аз имам само 2 артикула по 2 бройки, така че не е случая на tina77. А за 2 блузи се колебаех за номера, сложих единия, после смених, после си го върнах, ама явно го приема за промяна и даже не ми даваше да натисна бутона за валидация. Много благодаря отново на marissha   bouquet То човек колкото и да е поръчвал, винаги може да му се случи нещо ново и различно.
не съм се карала нито упреквала някой Peace пиша с червени букви за да го забележат всички и да знаят,ако им се случи

# 260
  • София
Извинявай, ако нещо съм те засегна. Аз подчертах, че е сруг случая, защото явно има различни причини по които може да се чудиш какво по дяволите става. Като се има предвид колко поръчки съм пуснала до момента, а не се бях сблъсквала нито с единия от двата и цял ден се боря със сайта и му умувам ooooh!

# 261
Stefoni мерките, които си написала за роклята за кой размер са? Извинявам се, ако си го написала, а не съм видяла.
36  Peace Номерът съм написала в албума под снимката  Grinning

Днес взех от 18.04. за поща:

Тренча е фантастичен! Наистина има лека бляскава нишка, но е съвсем лека. 36-ти номер е, ако някой иска мерки. Някои питаше дали не прави да изглеждаш пълен - нагоре е плътно по мен, на талията е силно втален, надолу от кръста обаче се разширява доста, защото има плохи, както под двата джоба отпред, така и отзад - стои малко като тип лале, но точно това го прави интересен.  Grinning Наистина е плътничък, с подплата, за хладно време.

Още едно "за" този панталон, точно както го описаха момичетата - дънков плат, мек, също плътен за по-студено време. 36-ти номер, дългия вариант- за мерки  Peace Не знам защо бях решила, че е типичен чарлстон (широк само долу), а всъщност е с широк крачол - от горе до долу.

Подарък - чантата Ле кю спортив - страшно много ми хареса, перфектна за спортни панталони!

може ли реални снимки на тренча,а пък ако го снимаш и облечен цена няма да имаш! Heart Eyes

# 262
  • Варна
Аз пък искам да помоля по-вещите в пазаруването на детски дрешки да помогнат - все още не мога да установя размера на мойта маймунка. Гледах по таблиците, които са дадени, но не мога да ги напасна. Тя е малко нестандартничка - гръдна 57/талия 60/ханш 65. Иначе е 16 кг, нищо че е само на 2 и половина  Laughing. Мисля да й поръчам размер 102, но се притеснявам да не са й тесни дрешките. А пък размер 114 може да са й дълги?! Моля някой да сподели опит и се извинявам ако се повтарям! Hug[/color]

Въобще не гледай талия и ханш на 2-годишно дете. За детските дрехи се гледа само височината. За панталоните някои модели ги шият в 3 разновидности - за слаби, нормални и по-пълни деца. Но то си пише на описанието им. Виж си детето колко е високо и по това се ориентирай. Р-р 102 става на Виктория, която е висока 108 см. 114 е за 6-годишно дете. Според мен за твоето дете р-р 94 или в краен случай 102, но почти съм убедена, че ще му е голямо.
Аааа недей така, не всички влизат в нормата... нека момичето да погледне табличките с размери на гръдна, талия и ханш и на детските за ориентир, ако детето е по-пълничко. Специално тези панталони с разновидности за слаби, нормални и пълни деца имат и таблички, които са доста точни и дават добър ориентир, ако детенцето е много слабо или пък по-пълно.
От опит: два пъти поръчваме по суматий дрешки за едно 2 годишно момиченце, високо 89 см, но пълничко, доста. За застраховка поръчах и 94, и 102 и 108. Не успя да влезе дори в панталонче 108 р-р Стана й единствено един панталон от тези за по-пълни деца и то 102 размер  Sad добре, че има и сестричка-бебче малко, та надеждата е на нея след време да й станат, иначе майката да ме е убила до сега. А като видяхме по таблиците с размерите на детските, се оказа, че както няма 90 см, така обиколките й отговарят за 114  Crazy ми пълничко е детето.... ама по-добре дълги дрехи на крачоли и ръкави, отколкото да не можем да я напъхаме, нали  Crazy

# 263
днес получих поръчка от 16.04 на митница -това за Варна и да дам отчет.тези дънки/ понеже помня че имаше питане за тях/
http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-un-look-en-plus.aspx?p … e&pagesize=16
са ужасяващи Sickпърво че си поръчах цвят който поне на снимката е тъмен а дойдоха супер светли 168 и  вместо 7/8-ми ми се влачат ако някой има интерес ще пиша и размери.
тези долнички ги пуснахме за една приятелка и са ок -стегнато трико но малко като че ли са уголеменички http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-calecons-longs.aspx?produ … e&pagesize=16
а тази блузка е много нежна и стои сладко http://www.laredoute.fr/vente-blouse-un-look-en-plus.aspx?produc … e&pagesize=16
а това екипче за приятели е сладко http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-debardeur-et-bermuda-okao … e&pagesize=16
доколкото помня и за това яке имаше питане http://www.laredoute.fr/vente-coupe-vent.aspx?productid=32407941 … e&pagesize=16
-получихме го в черно-хубаво е но и то е уголемено и можело да поръчаме по-малко,но.... другите неща са коментирани .

# 264
Колкото и да е пълничко, не мога да си представя, че едно дете на 2 години и половина може да има мерки на 6-годишно. Моята дъщеря не е слаба - 20 кг е. И досега всичко, което съм взела р-р 114 й е голямо. Включително и сакото, за което Чоча пита няколко страници по-назад. Да погледне в таблицата, но едва ли на 2-годишното ще са му точни дрехи за 6-годишно.

# 265
забравих да спомена и тези бански-поръчах 86 и едвам ни станаха да видим дали ще ни стават и през лятото при положение че дъщеря ми е 82 см.-доста стегнати са и не се разтягат особенно много http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-1-piece-pareo-forme-trian … e&pagesize=16
-в розово,и този- http://www.laredoute.fr/vente-1-piece-okaou.aspx?productid=32411 … e&pagesize=16
а са супер сладурски  Joy

# 266
  • София
Моята дъщеря е 18кг, възрастта я виждате отдолу на лентичката. стават и дрехи от 94 до 114, към момента /редутски размери всичко/. Зависи от дрехата и марката. преди 2 месеца бжеше точно 100см иначе. Има 94 са и големи, има и 102, в което ЕДВА влиза. Не обобщавайте. Peace

# 267
  • Бургас
днес получих поръчка от 16.04 на митница -това за Варна и да дам отчет.тези дънки/ понеже помня че имаше питане за тях/
http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-un-look-en-plus.aspx?p … e&pagesize=16
са ужасяващи Sickпърво че си поръчах цвят който поне на снимката е тъмен а дойдоха супер светли 168 и  вместо 7/8-ми ми се влачат ако някой има интерес ще пиша и размери.
...

Би ли дала размери на 168? А ти кой цвят поръча, че са светли? И дълбоки ли са?

# 268
...

Би ли дала размери на 168? А ти кой цвят поръча, че са светли? И дълбоки ли са?
талия 38,ханш 49,5,дължина до края на набора 103 и определено не са плитки.цвета който поръчах е bleached което може и да означава светли но поне като отвориш снимка за този цвят излиза нещо като индиго....

# 269
  • София
А по принцип ли 168 идват с подобни размери?
Аз съм 168см висока, с последната поръчка пуснах една блузка и един панталон/панталона даже 162 го пуснах/, ама ей така, на доверие. Ако 168 отговаря на тези размери... newsm78, кофти. На мен ще ми е доста голямо.

Общи условия

Активация на акаунт