LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 60 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 58 234
  • 604
  •   1
Отговори
# 300
tina77 всичко е ок,ама само с кутийките не се намалят,затова питам още едно нещо ли трябва да има???

# 301
  • Враца
да условието на кода е освен кутийките да има още 1 артикул (който пък се намаля 20%) иначе ако са само кутийките те си остават на 19.90 е

# 302
Слагам аз,но нищо друго не ми намаля,май дозатор ще се поръчва  Mr. Green

# 303
  • Враца
трябва да е от Solutions Maison вторият артикул

при мен няма проблем тези чашки ми ги на маля на 7 и нещо и намаля кутийките, но имаше нещо още за 2-ри артикул от същата колекция май падаше % на намаление или се разпределяше между всички нещо такова

Последна редакция: ср, 30 апр 2008, 00:35 от wb

# 304
Да,но нищо не ми приема,слагах и от кухненските не става(ненамалени само) Rolling Eyes

# 305
  • София , Монтана
 Hug

# 306
трябва да е от Solutions Maison вторият артикул

при мен няма проблем тези чашки ми ги намаля на 7 и нещо и намаля кутийките, но имаше нещо още за 2-ри артикул от същата колекция май падаше % на намаление или се разпределяше между всички нещо такова
Peace При втори артикул от същата колекция доставката става 1Е

Да,но нищо не ми приема,слагах и от кухненските не става(ненамалени само) Rolling Eyes
Ако не се лъжа...продуктите в кошницата трябва да са само от Solutions Maison , а намалението е  20%.

# 307
може ли да попитам по- опитните за съвет- направих поръчка на 16.04 обаче досега не се е появила в поръчките въобще, да не говорим за статус или потвърдителен мейл, дали има шанс да я получа все пак или да правя нова докато ги има нещата newsm78

# 308
възможно ли е да ме пусне с код за намаление, който не са ми пратили и да ми откаже плащането при валидирането /4 стъпка/  Rolling Eyes

# 309
възможно ли е да ме пусне с код за намаление, който не са ми пратили и да ми откаже плащането при валидирането /4 стъпка/  Rolling Eyes

От сайта е, пробвай пак по-късно.

# 310
може ли да попитам по- опитните за съвет- направих поръчка на 16.04 обаче досега не се е появила в поръчките въобще, да не говорим за статус или потвърдителен мейл, дали има шанс да я получа все пак или да правя нова докато ги има нещата newsm78

Здравей, Теди! Ако поръчката ти я няма в суивито, нещо не е наред - това са повече от десет дни... А парите блокирани ли са?

# 311

А при поръчките има ли някакъв надпис от рода на "поръчката ви ще бъде обработена ръчно"? И изпразни ли ти се кошницата, като пускаше поръчката?

# 312

Здравей, Теди! Ако поръчката ти я няма в суивито, нещо не е наред - това са повече от десет дни... А парите блокирани ли са?

не, те не ми блокират. направо си теглят, няма никой в коша и няма никаква поръчка и надписи Laughing да поръчвам май пак ,че мъжа ми горкия вече чака да носи един анцуг Embarassed

а от това http://www.laredoute.fr/vente-survetement-umbro.aspx?productid=3 … e&pagesize=16 някоя мама която носи 34 дали е взела 36 и е добре Laughing за сведение- цели 40кг съм, 163см Thinking

# 313
  • pomorie
Христос воскресе!

Ако някой има тази блуза, може ли да да напише дали материята е добра и дали отговаря на номера си (защото има само най-малкия номер).

аз я имам но от миналата година в бяло много е хубава с дълбоко деколте
Може ли линкче....... PraynigА като номерация нормално ли си върви newsm78

Ето линк за блузата
http://www.laredoute.fr/vente-pull-femme-a-capuche-tipster.aspx? … e&pagesize=16
Но не знам номерата отговарят ли си.

Stefoni мерките, които си написала за роклята за кой размер са? Извинявам се, ако си го написала, а не съм видяла.
мисля че си отговаря аз вземам 38 по принцип и от нея взех така и ми е ок

# 314
Здравейте!

Някой да е поръчвал тази рокля   http://www.laredoute.fr/vente-robe-kimono-femme-prix-mini.aspx?p … e&pagesize=16

Доста отдавна и се точа и чакам да я намалят, че не знам дали си заслужава парите  newsm78. Но пък изглежда много добре.

Общи условия

Активация на акаунт