Най -после да си купя свестни препарати за чистене!-2

• 237 039
  • 816
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Здравейте,мацки! Hug
Вече ми сложиха новата кухня,много и се радвам,но ви моля за помощ! Praynig
Вратичките са МДФ червени,но лакирани и гланцирани и въпросът ми е с какъв препарат или изобщо как да ги почиствам-понеже се страхувам да не остават матови участъци и черти.И ако случайно се получат такива,как се отстраняват?
Ако сте говорили за това някъде в темата ,извинете ме много(нямам възможност да прочета всичко,наистина)!
Ако някой има такава кухня,моля,да ме светне!  bouquet

# 106
  • Варна
Да похваля и аз топящите гъбички, страхотни са, нямам думи просто!
Почистват всичко, бързо и лесно!
Аз не намерих на Апта, а на Сано, те са по-големи, колкото кухненска гъба,
а и са удобни, не заминават толкова бързо!

# 107
Като специалист в тези неща може да ми се доверите:
за стъклокерамика препоръчвам препарата на д-р Бекман и този на САНО
за загар по плота има специални ножчета за тази цел
за почистване на монитори и плазми има много добър спрей антистатик отново на Бекман
за пластмаси на Домакс  bouquet

# 108
  • Gorni Bogrov
Аз нещо не мога да си намеря продуктите на Сано.Кажете вие откъде ги взимате,по големите магазини не съм ги срещала.

# 109
Момичета с какво почиствате вани, джакузита?
Също и цветни мивки в банята и тоалетната, една позната си изчистила червена мивка с някакъв препарат, и тя поизбеляла  Shocked

# 110
  • София
Здравейте!Моето бебче сега се учи да пълзи и от няколко дни един въпрос не ми излиза от главата- с какъв БЕЗВРЕДЕН препарат мога да почиствам теракота? newsm78 Сега ползвам половин капачка Мр. Пропър, разреден във вода и минавам с гъбата без изплакване,но се чудех дали не се продават почистващи препарати от натурални съставки или  newsm78 и аз не знам какво... Надявам се че ме разбрахте.И ако съм объркала темата, моля да ме извините.

# 111

Може ли помощ-откъде ги купувате тия ножчета.Купувала съм от Техномаркет и Техномикс,но са абсолютни боклуци-ръждясват оюе първата седмица и след това се чупят #Cussing out
Къде се продават качествени шпатули за стъкло-керамичен плот?

# 112
Здравейте!Моето бебче сега се учи да пълзи и от няколко дни един въпрос не ми излиза от главата- с какъв БЕЗВРЕДЕН препарат мога да почиствам теракота? newsm78 Сега ползвам половин капачка Мр. Пропър, разреден във вода и минавам с гъбата без изплакване,но се чудех дали не се продават почистващи препарати от натурални съставки или  newsm78 и аз не знам какво... Надявам се че ме разбрахте.И ако съм объркала темата, моля да ме извините.

Имам някакъв спомен, че FROSCH e от натурални съставки.  newsm78
Ако някой има друга информация, да ме поправи.

# 113
Аз нещо не мога да си намеря продуктите на Сано.Кажете вие откъде ги взимате,по големите магазини не съм ги срещала.

И аз не мога да ги открия... намирам само тези на Fino  Crossing Arms

# 114
нещо което да измива фугите  Thinking вариант 1-за честа употреба.2- за спешни Laughingслучаи

# 115
нещо което да измива фугите  Thinking вариант 1-за честа употреба.2- за спешни Laughingслучаи
Аз засега съм най-доволна от новия Доместос. Не знам колко е подходящ обаче за честа употреба  newsm78

# 116
Доместос дали ще става и за цветните фуги?

# 117
  • София

До преди 2-3 м. почиствах само банята с белина Аче.
Сега вече с нея почиствам и теракота  в коридорите и кухнята.
Фугите са ми светлозелени и за нула време стават черни,което ме дразни!
Сега с Аче става мноооооого бързо -слагам белината в пръскалка, напръсквам малък участък ( 1м.), и обирам с мопа....До сега пръсках с Мегльо и търках с четка и после забърсвах - оставах без ръце от това търкане.....Вчрно е,че белината мирише,но пък е супер лесно и бързо и въобще не търкам!!!!!! И фугите ми пак стават светлозелени!

# 118
  • Стара Загора
До преди 2-3 м. почиствах само банята с белина Аче.
Сега вече с нея почиствам и теракота  в коридорите и кухнята.
Фугите са ми светлозелени и за нула време стават черни,което ме дразни!
Сега с Аче става мноооооого бързо -слагам белината в пръскалка, напръсквам малък участък ( 1м.), и обирам с мопа....До сега пръсках с Мегльо и търках с четка и после забърсвах - оставах без ръце от това търкане.....Вчрно е,че белината мирише,но пък е супер лесно и бързо и въобще не търкам!!!!!! И фугите ми пак стават светлозелени!

Извинявай какво е мопа?

# 119
  • BG

Може ли помощ-откъде ги купувате тия ножчета.Купувала съм от Техномаркет и Техномикс,но са абсолютни боклуци-ръждясват оюе първата седмица и след това се чупят #Cussing out
Къде се продават качествени шпатули за стъкло-керамичен плот?
Аз използвам от ножчетата за почистване на прозорците от боя. Купувам от железарията за лев и нещо.

Общи условия

Активация на акаунт