Най -после да си купя свестни препарати за чистене!-2

• 239 980
  • 816
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
maidenly, ЛОК (или LOC) можеш да си намериш единствено от абонат на системата на Amway - друг начин няма.

# 286
maidenly фрош съм виждала и в метро. Мислих да си купя от препарата за миене на съдове, но силната му миризма ме отказа.

# 287
  • София
Благодаря ви, момичета.
Имаме работа към Метро, ще потърся.
ЛОК сигурно по-нататък ще ги потърся, че сега след основен ремонт няма време за губене, захващаме се за здраво чистене.

# 288
  • Някъде на път....
препаратите на Перилис са  добри, очудващо за мен малко сме предубедени към българското но тези ми харесаха Hug
Значи да се престраша да ги ползвам, а?  Peace

# 289
Аз ползвам вече само на Перилис. Преди бях на Медикс и бях много доволна, но като им смениха опаковките, сякаш развалиха препаратите - вече нямат същите измивни способности (поне според мен). На Перилис измиват изключително добре и са на ниска цена. Поне до сега не съм попадала на петно, мазнина, варовик или нещо друго, с което да не могат да се справят, а и разтварят всичко лесно и не се налага непосилно търкане или някакви други усилия за да се почисти.

# 290
  • Някъде на път....
Stillness, твоя пост напълно ме убеди! Ще ги пробвам!  Peace
А имат ли препарат за миене на съдове?  Thinking  Гледам, че и верото на Медикс ми е на свършване, и аз досега ползвах някои техни неща....

# 291
Имат, но него не съм го ползвала и не знам дали е добър, защото тук не го доставят (или поне до сега аз не съм виждала). Не съм ползвала и праха им за пране пак по същата причина.

# 292
В Люлин близко до Раифаизенбанк и Манията са открили едно магазинче за скъпи прахове, там има повечето изброени от вас качествени но и цените са им височки.

# 293
ами височки са, защото официалните вносители ни доставят румънски имитации, вместо тези, които си продават в западна европа

# 294
Как не съм видяла до сега тази темичка  ooooh!  Записвам се и аз да я следя...

# 295
ами височки са, защото официалните вносители ни доставят румънски имитации, вместо тези, които си продават в западна европа

Не са имитации, просто са орязани: първо, за да са по-евтини и да се продават, второ, защото заводите са далеч от западните и такова качество може да се произведе, и трето, защото е по-лесно да докараш нещо до България от Румъния, отколкото от Германия - просто фирмата предпочита разстоянията да са по-малки. Разбира се, може да ги внасят от Гърция, но това е друг въпрос защо не го правят.

# 296
  • софия
купих белия pulirapid и изчистих  clean варовика от стъклата на душ кабината. много съм доволна Peace

# 297
Имам едно въпросче за продуктите Сано/израелски/.Много хвалят праха,наистина ли е толкова добър?Моите деца много це цапат и както по-рано споменах имам проблем с намирането на хубав препарат за петна.Дали пък това Сано може да реши проблема?

# 298
Aз не бих го похвалил. Прах, както всеки друг на пазара относно изпиране. Пък е и доста скъпичък за броя перални. В личнната ми класация е чак в дъното.
А за петната - няма вълшебен прах, който да премахва всички петна от раз, на ниска температура, да е евтин и икономичен, да не избелва, а да подсилва цветовете. Всъщност има - в рекламите Laughing

# 299
аз да кажа , получих си препаратите от сайта на Фрешактив. Тоза за варовика ми хареса , обезмаслитеря също, не съм ползвала още пяната за фурни и др.Ами общо взето съм доволна. За сега това.

Общи условия

Активация на акаунт