Най -после да си купя свестни препарати за чистене!-2

• 237 056
  • 816
  •   1
Отговори
# 90
  • София

На снимката са две коренно различни гъби.
Бялата гъба е топяща,а голямата е антибактериална за миене на чинии.

# 91
  • СОФИЯ
На снимката са две коренно различни гъби.
Бялата гъба е топяща,а голямата е антибактериална за миене на чинии.

Последно , ако разбрах добре , трябва да търся бялата  Rolling Eyes

# 92
  • София

И двете гъби са хубави и практични.
Ако искаш търси и двете,ако не само бялата - топящата.

# 93
Аз плота го чистя само с мокра гъба от тези за петна или на САНО,АПТА и ФИНО Peace една функция изпълняват и на трите фирми,а понякога пръскам и малко LEX (за почистване на кухня) Peace

# 94
най-доволна съм от този препарат
http://www.shop.skantek.bg/products_pictures/Perilis_Faience_max.gif

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 11:04 от Дивиана

# 95
Dr. Beckmann - това си взех за плота преди 2дена! Напръсках, оставих да престои 5 мин и го избърсах с гъба! Не се налага да търкаш Peace

# 96
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
рени55 ти ли беше ползвала ароматизиран амоняк  newsm78 ако може да пуснеш снимка да го видя  Praynig много странно ме гледат като питам за него и точно така ли се казва "ароматизиран амоняк" да не би да питам грешно  newsm78

# 97
  • There I was on a July morning
Рени55 и аз да те питам този араматизиран амоняк по-добре ли чисти от специалните спрейове за компютър, защото аз чистя с такъв, но не става "като нов", та се чудя дали да търся амоняк?

# 98
Благодаря ви за много и бързи отговори - сега остана само да дойдат да я монтират и да си мия новите уреди с кеф а не само да ги заобикалям в коридора и да си мечтая какви неща да опека в това чудо на техниката  Laughing

# 99
  • София

Момичета,аз не мога да пускам снимки - онзи ден едва накарах синът ми да пусне снимки за гъбичките Апта.Незнам дали пак ще иска да снима и пуска....
Амоняка е в бутилки както е белината - има амоняк и ароматизиран амоняк.
По отношение на специалният препарат за компютър - не съм ползвала такъв и не мога да дам никакво мнение.Аз само споделих,че пластмасата ми стана като нова с амоняка.

# 100
Мамета, някой да е виждал ето такъв препарат по магазините?
www.shoutitout.com
Аз тук само с него махам петна и съм адски доволна. Сега се прибирам в БГ и се зачудих след като от 2 години ползвам само него newsm78, не знам нищо по добро за махане на петна от дрехите.

КАжете виждали ли сте го или ако не сте, с какво махате петната по дрехите на децата ви.

# 101
26 не съм виждала такъв препарат/ особено в Русе/, но донеси 1-2 да си купим  и да го пробваме.  Wink

# 102
Мами, да ви попитам с какво почиствате кожена мека мебел? Търся изпитан препарат.

# 103
Аз искам да ви се похваля от препарата ми за котлен камък в банята.Да не бъркам как се изписва,но мисля ,че е Viakal.Но пак ще погледна удома.Чисти ракошно.Думи нямам.Стъклената ми мивка лъщи,плочките и кранчетата са просто перфектни,НО ... поне аз не съм го виждала в България  Tired.Майка ми ми го праща от гръцко,а мои познати казаха,че са го ползвали в Англия.Ако имате кой да ви го къпи нейде от чужбината няма да съжалявате,а ако пък вече го има и на родния пазар моля свиркайте и кажете къде.

# 104
Имам два въпроса:1.С сасво обработвате петна върху цветни дрехи,които обаче вече сте изпрали и тогава сте забелязали,че има петна?Имам ролка на Др.Бекман,но не помага,мажа с нея,изчаквам да постои дрехата,после я слагам за пране,но няма ефект.Аз ли нещо не правя както трябва,не знам.
2.С какъв препарат почиствате тефлонови съдове?
Тиганът ми,който е на Тефал никога не се е налагало да почиствам с нещо по-специално от веро или в миялката,но една тава PYREX като изпека баница в нея,после няма измиване.Имам спец.гъба-тел за тефлон,не помага,намазах я за кратко с Медикс за мазнини и фурни,малко по-добре се почисти,но и взе за й пада покритието.Дайте идеи,вие как се справяте с тефлоновите съдове и какви марки ползвате/най-много имам нужда от хубава незалепваща правоъгълна тава /?

Общи условия

Активация на акаунт