10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата) - 2

• 157 477
  • 701
  •   1
Отговори
# 195
А култувата реплика "Той това дете само дето не го роди" чувалили сте?Не сте?А вие изпускате Mr. Green И това по повод че накарах синът и да смени един наакан памперс.Колко съм лоша,не стига дето ми готви,чисти,пере простира,храни ме,гледа ме,на работа ходи,детето ми гледа,пък аз да го накарам да смени един памперс,то това не е работа за мъже,ама аз от де да зная.Нали съм проста и нищо не върша,та рекох че и това може да прави мъжо Mr. Green
За моето съкровище един форум не стига да я изтипотсам в цялата и прелест.
Един ден както си седин и пием кафе изръси"Той Борко като порасне няма да те уважава,ще видиш"
Най-любимото го изръси преди да забременея.Имаме една комшийка,голяма клюкарка и приятелка на свеки,та по повод на това,че мъжо го накарах един ден да излезе простре една покривка,която току що бях изпрала,добронамерената комшийка незнам какво ръсила на свекървата,че тя питала сина си,защо у дома само той пере и простира,това разбира се зад гърба ми,щото е страхлива като мишка и не смее да ми каже нищо в очите.Ама мъжо нали е солидарен с мен и ми каза,та отиваме една вечер у тях на гости и аз бясна,бясна питам коя е тази комшийка,дето ги ръси такива.Леле жената позеленя,що мъжът ми ми казал,то било м/у тях и т.н. Викам и аз да не ми шикалкави и да каже,коя е тая а тя каза"Тя ми е приятелка и няма да я издам,а ти каква си ми,че да ти казвам" Crazy
Има много още,ама ще вземете да ми завидите за свеки и няма да ви кажа Mr. Green

# 196
Мойта свеки също си говореше със сина ми докато беше малък, ама направо си го питаше (пред мен, разбира се!!!) "Мама бие ли те, чедо?"...  Rolling Eyes
И детето кво вика?"Мдаааа,на лягане и на ставане,все има за какво...."Луди хора,ей!!!

# 197
Мойта свеки също си говореше със сина ми докато беше малък, ама направо си го питаше (пред мен, разбира се!!!) "Мама бие ли те, чедо?"...  Rolling Eyes
И детето кво вика?"Мдаааа,на лягане и на ставане,все има за какво...."Луди хора,ей!!!

Не помня дали съм го писала тук (дано не се повтарям), но по едно време детето ревеше по много и без причина.
И аз в един момент го оставих да си реве, щот и аз съм човек, и аз имам нерви.
Ония мойте свекъри решили, че сигурно го пребивам, щом може да се дере по половин час.

Та върха беше една вечер мъж ми като завари малкия да реве така, да ходи да ги викне: Ето, елате да видите, че Надя не го бие.....  Shocked
Аз.....  #Crazy ми идеше да ......  #2gunfire
Сигурно за майка-садистка ме вземат!

# 198
Незнам и аз каква свекърва ще стана от сега ми е кофти...
Да не тормозя някоя девойка и аз като зло чудовище.... Twisted Evil
А аз два пъти даже ще съм свекърва smile3538 лелеее сигурно ще се надпреварват да ме изтипосват по форумите Mr. Green
А сега малко бисерче от мойто кроки-правят си ремонт и ми се хвали-ми ще си сменим стъклата на прозорците,ще сложим Алуминов паркет Joy(май говореше за ламиниран newsm78) и изолация на тавана....

# 199
Седим с мойта свеки и си говорим за живота.... Тя:"Той (мъжът ми) трябваше да се ожени за някоя софиянка с апартамент".... Аз запазвам спокойствие и отвръщам:"Ми то и аз трябваше да си остана при тоя с апартаментите, ама като сме глупави, на ни сега"  Mr. Green

# 200
  • София/Варна
Я и аз да дам скромен принос към темата Wink:

Свекъра се опитва да се сдуши с дребния и го прикотква със следните думи:
- Ела, дядо, да духаме лампите.
Аз нали не мога да си трая:
- Не го обърквай, той отдавна знае, че лампите се гасят както се и светват - от ключа.

# 201

Моя братов4ед като беше малък, така отговаряше :
   -Дааааа, бият ме ....Ама не много - всеки път по един път  Joy

# 202
  • София

Тогава не можеше още да приказва!
По-късно като проговори и почна много да си измисля и казваше, че баба му Мими (това е моята майка) го биела по главата! А тя баба му косъм не дава да падне от главата му!  Joy

# 203
Не е много по темата,ама като стана дума за бой и за измисляне,се сетих нещо.Наскоро синът ми започна пред баба си /майка ми/ да се удря по дупето и да вика НА-НАААА!!!Реакцията на майка ми не закъсня-откъде детето знае това?!?!  #Cussing out Мислеше си,че го бия,ужас!!!А той през целия си живот е отнасял само няколко леки шамарчета по ръцете,и то в много критични ситуации,когато наистина е бил за бой.Видях се в чудо как да обяснявам,че не съм го била...

# 204
Сега да ви разкажа за свекито на моя много близка приятелка,която в събота се омъжи(супер купон беше married) та става сутринта булката след сватбата и гледа свеки отворила всички подаръци #2gunfireтя побесняла и ето скандала е готов,е на кво прилича това-как може да им отвори подаръците #2gunfire

# 205
Сега да ви разкажа за свекито на моя много близка приятелка,която в събота се омъжи(супер купон беше married) та става сутринта булката след сватбата и гледа свеки отворила всички подаръци #2gunfireтя побесняла и ето скандала е готов,е на кво прилича това-как може да им отвори подаръците #2gunfire
   егати наглоста  ooooh!

Ооо, ти на това ли викаш наглост ? Ами да си вземе каквото и харесва от подаръците и после като си го поискаш да те пита :
   - За какво ти е ? #2gunfire

# 206
  • София
Сега се сетих.. На моя приятелка за сватбата си беше поръчала да и подаряват какво ли не, но от кристал. Тя е луда на тази тема. Та и подариха чаши, купи, разни фигурки, какво ли не все от кристал. Свекърва и няколко дни след сватбата хванала и всичко си подредила в нейната секция за красота! Ми тъй де, за какво да седат в кашани и да чакат да се преместят в новия апартамент и да влезнат в употреба!

# 207
  • Пловдив
Моята си поръчала три костюма на шивачката, напробвала се там и като дошло време за плащане звъннала на мъжа ми -" Ела, майка, тука до шивачката да ме вземеш, ем да платиш на жената,че аз толкова пари откъде, пък няма само жена ти да се докарва..."  #Crazy

# 208
  • София
От тази сутрин прясно прясно.
Закусваме с мъжа ми и се готвим за работа,а  вещицата нещо са я хванали лудите идва и застава срещу нас като за рецитал!
 "Утре като ходите при вашите и и съобщите ,че чакате дете поне една кутия бонбони се сетете да и вземете.Вие на мен не се сетихте да ми купите бонбони или нещо друго.Толкова съм засегната.....дъра -бъра и се врътна и се затвори в стаята си"
Ами и на гала вечеря да я заведа ако иска.Аз даже не исках и да и казвам,че съм бременна,ако зависеше от мен ,като ме изпишат от родилното тогава щях да и кажа

# 209
  • София
От тази сутрин прясно прясно.
Закусваме с мъжа ми и се готвим за работа,а  вещицата нещо са я хванали лудите идва и застава срещу нас като за рецитал!
 "Утре като ходите при вашите и и съобщите ,че чакате дете поне една кутия бонбони се сетете да и вземете.Вие на мен не се сетихте да ми купите бонбони или нещо друго.Толкова съм засегната.....дъра -бъра и се врътна и се затвори в стаята си"
Ами и на гала вечеря да я заведа ако иска.Аз даже не исках и да и казвам,че съм бременна,ако зависеше от мен ,като ме изпишат от родилното тогава щях да и кажа
E тя какво участие има, че да я черпите?

Общи условия

Активация на акаунт