За моето съкровище един форум не стига да я изтипотсам в цялата и прелест.
Един ден както си седин и пием кафе изръси"Той Борко като порасне няма да те уважава,ще видиш"
Най-любимото го изръси преди да забременея.Имаме една комшийка,голяма клюкарка и приятелка на свеки,та по повод на това,че мъжо го накарах един ден да излезе простре една покривка,която току що бях изпрала,добронамерената комшийка незнам какво ръсила на свекървата,че тя питала сина си,защо у дома само той пере и простира,това разбира се зад гърба ми,щото е страхлива като мишка и не смее да ми каже нищо в очите.Ама мъжо нали е солидарен с мен и ми каза,та отиваме една вечер у тях на гости и аз бясна,бясна питам коя е тази комшийка,дето ги ръси такива.Леле жената позеленя,що мъжът ми ми казал,то било м/у тях и т.н. Викам и аз да не ми шикалкави и да каже,коя е тая а тя каза"Тя ми е приятелка и няма да я издам,а ти каква си ми,че да ти казвам"

Има много още,ама ще вземете да ми завидите за свеки и няма да ви кажа
ми идеше да ...... 
лелеее сигурно ще се надпреварват да ме изтипосват по форумите
(май говореше за ламиниран
) и изолация на тавана....
:
Мислеше си,че го бия,ужас!!!А той през целия си живот е отнасял само няколко леки шамарчета по ръцете,и то в много критични ситуации,когато наистина е бил за бой.Видях се в чудо как да обяснявам,че не съм го била...
) та става сутринта булката след сватбата и гледа свеки отворила всички подаръци