Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е Владо, какви са тези коментари за секс с кукли и сенките зад носа?
Какво представлява клавиатура БДС?
Какво е MySpace и защо да се сприятеляваме с момиче?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е Владо, какви са тези коментари за секс с кукли и сенките зад носа?
Тези изрази се отнасят до коментари, направени във връзка с клип с участието на Вулева, която е обект на разговор във форума. Владо вероятно е участник в клипа, а изразите за секс с кукли и сенките зад носа са част от коментарите на форума относно визуалния облик и изпълнението на Вулева в споменатия клип.
-
Какво представлява клавиатура БДС?
-
Какво е MySpace и защо да се сприятеляваме с момиче?
-
Какво означава "кезебератунга"?
-
Как прекарахме страхотно в България миналата година, че тази година няма да ходим там?
Иначе от 2 места да ги водиш и прибираш си е голямо разкарване.
Прави сте, благодаря ви за мненията.
Аз като че ли за себе си почти съм решила да си остане в елтерн инициативето, ще го обсъдим днес отново на семейния съвет. Майра, до края на месеца трябва да реша. А новите възпитателки в държавната идват наесен едва. 
Сега сложихме климатик
Иzвинявам се zа обърквацията 
Напоследък се слу4и неведнъж да се буди преz ноЩта, но вместо да ни търси или да пла4е, просто си бърбореШе неЩо и пак zаспиваШе. Та реШихме 4е е готова и като се върнахме сега от БГ я сложихме да си zаспива сама беz никой в стаята (след оби4айния ритуал, естествено). Първата ве4ер баЩа й иzлеzе от стаята, обяснявайки 4е е иzморен и отива да ляга и той. Тя се раzплака, отиде при нея, успокои я, и пак иzлеzе, и тя си бърбореШе оЩе докато не zаспа. В4ера на обяд бе мой ред, но тя раzбира се ве4е zнаеШе какво я о4аква и имаШе пове4е рев. СноЩи пък се тръШкаШе и се сърдеШе и не искаШе да я успокоявам и ме иzбута от стаята