Форумът ни събра-ето Юлската тайфа

• 16 006
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Eli, мислех, че съм написала поздравление за именният ти ден, а съм забравила  newsm78 Извинявай, зло да те забрави и само щастие да те съпътства  Hug
Ех, тези болни дечковци, сърцето ми се свива  Cry Дръжте се момичета, лято иде, боелсти си отиват  Praynig
Цецо спи с пижамка, ама не се завива, ей така отвит спи. Пробвах да го съблека с къс ръкав, без крачоли, ама той пак не иска да го завивам и затова поне пижама да има  Rolling Eyes
Пепи, и на мен не ми се ходи на работа вече, искам нещо друго, нещо мое, по-интересно, с малко по свободно време, ама то само с искане не става. Някак от 8,30 до 18 часа, като съм на работа и не ми остава време за нищо. Сега и на спорт тръгнах и съвсем го закъсах с времето, не мога да изчистя, да сготвя, искам в това хубаво време да се поразходя, имам чувството, че съм непрекъснато на работа.
Арлина, честита книжка, аз не слизам от колата, много е готино да си мобилен
 travel
Хайде лек ден  Hug

# 226
# 227
оф гърди чисти ,гърло спокойно ,а кашлица на лице  33uuв петък или понеделник ще станат резултатите от посявката fingerscrossed

# 228
ЕЛИ,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ МЕН!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!  bouquet  bouquet  bouquet
Иси:ами Зоя тогава кашляше за 1 път,доста упорита кашлица беше,в началото педката я остави само на сироп,но когато започна да слиза надолу и изписа антибиотик и от него май се оправи.Незнам какво да ти кажа. Hug Hug
Пак много болни,Анет Hug Hugда се оправят бързо всички дечица.
Асе:страхотни снимки!Ама страхотни!Аз най-после си получих подаръка за РД,фотоапарат на Канон,много хубав,EOS DIGITAL REBEL XTi/EOS 400D DIGITAL,почти професионален,сега го разучвам,прави наистина страхотни снимки.
Рони,Амери:браво на вас.Аз още не съм се снимала с новите кг,но като остане време и това ще направя,да видите и моята голяма разлика.Вчера си купих нов бански и сутиен,че всичко ми хлопа вече,особенно като спрях и да кърмя.
Нямам никакво време за писане,по цял ден сме навън в това хубаво време,ето днес ще сме в Добрич,че сестрата на мъжа ми има РД,утре пак към Варна.Прибираме се към 20:00,да се нахраним ние и детето и то станало време да я слагаме да спи.Новото и легло е толкова удобно,че като съм при нея докато заспи ,заспивам и аз всеки път.То до сега не се приспивахме,сама си заспиваше в кошарата,ама вече няма решетки и си става и се разхожда,играе си,та пак се вътнахме на приспиването. ConfusedМного ми е досадно да си призная.После слизам долу и започвам да шия,поне до 1:00-2:00-3:00.Докато си легнаи си затворя очите и то станало 8:00,Зоя става и идва при нас да се гушка и така,не мога да се наспя. Confused CryОстанаха ми още малко неща за шиене обаче,като е готово всичко ще наснимам да видите как сме се подредили.
Изчезвам да се обличаме.

# 229
Пепи, излей си душевните терзания на воля. Hug А щом не ти се работи тази работа, ако имаш друга възможност, то опитай. Много е важно да ходиш с удоволствие на работа. А не да гледаш как да избуташ и този ден, само и само да мине от ред. Аз също не бях удовлетворена от работата която работих дори и за малко, нито финансово, нито душевно. Единствно се чувствах малко по-добре от това, че се занимавам с нещо различно от бебешките работи. Просто живота ми стана по-динамичен, нищо повече.

Ивка, и на теб пожелавам да си намериш работа която да имаш повече свободно време.

Арлина, честит фотоапарат, със здраве да си го ползваш и да направиш най-прекрасните снимки със сладкия фотомодел Зоя. Wink
С нетърпение чакам снимките ти преди и след диетата, и разбира се от къщата ви!

Иска, бързо да оздравяват сладурите. Hug Heart Eyes

Вчера се разходихме с Ема, близо до нас има едно Езерце с патици, полянка и пейки отстрани. Много красиво. Ема беше впечатлена от патиците, изпитваше и малко страх. Хранихме ги, разходихме се и така ни мина следобеда. Вечерта я полази една мравчица по ръчичката и започна да вика "оооуух, оооуух", и трепери от погнуса. Joy Като я приспивах и в просъница вика "папа, папа" и "бобо, бобо", това второто за буболечката която я полази. Joy Големи емоции голямо нещо.

Слънчев и усмихнат ден!  bouquet

# 230
Исе и при нас гърлото беше чисто, както и гърдите. Имаше сополки и кашлица, но не от най-гадните. Най-вече след сън...и така около месец. Педката на два пъти го преглеждаше, нямаше Т, сиропи не действаха и спрях всичко. Накрая даде носен секрет, но през това време му капех АБ капки и докато изчакаме резултатите му мина всичко. Незнам при вас колко е сериозно положението и дали е същото като при нас, но дано мине бързо и леко. Praynig Hug

# 231
  • През девет земи в десета
Здравейте мацки,много ми е домъчняло за вас Hug ,но напоследък такива грижи са ме налегнали и толкова тичане нагоре надолу,че вечер просто нямам сили да седя на компютъра,Цвети почти живее в колата,храни се с боклуци когато не си носиме буркани,но поне в неделя разпускаме по малко с приятели и си стоиме в къщи.

Душичката ми милата добре,че е послушна и не мрънка много,вече говори почти нормално с изречения,само на някои думи маха първата сричка или пък променя някои букви,но вече може да се разбереме като с голямо човече.Храни се сама,само накрая и обирам това което е останало в чинията.Никнат ни горните втори кътници,не съм забелязала обаче това да я притеснява по някакъв начин,само като миеме вечер зъбките понякога се дърпа ако натисна по-силно.Все още я кърмя,но мисля да се отбиваме вече защото ако случайно реша да пропусна кърмене направо изпада в истерия,това между другото е единственото нещо което я притеснява и заради което плаче,а и сега е момента,не лятото в жегите,мисля,че година и почти единадесет месеца е напълно достатъчно.Вече си спи в собственото легло,една вечер и се скарах да не ме рита и да стои мирно или да се маха от мойто легло и тя се разсърди ,взе си вазглавницата и айде в нейното си легло,оттогава си спи там Mr. GreenЗа спане обличаме боди с къс ръкав и пижамка с дълъг крачол,обувам чорапки защото спи отвита,в стаята е 23 градуса.
Слънцезащитен крем ползваме на Виши,детски 50-и фактор в тубичка и съм много доволна!

Бета аз още си возя Цвети в количка много е удобно за по-дълги разстояния ,хем багажа ни е в нея,пък и тя се кефи май сме от мързеливите!Даже си купих нова количка ,Гракото ни умаля и го подарих на едни приятели,а мисля ще се возим поне още една година.

Тиция,незнам дали сте взели на Алекс пързалка,но във вашето метро имаше точно като наш'та!

Айде махам се,ще кача малко снимки да не ни забравите и ще чета темата по обстойно,в понеделник ми стискайте палци,не на мене,на мама,чака я много тежка операция и не се знае дали ще я издържи,дано всичко да е наред,че съвсем ще се побъркам,пак в понеделник ще махат на дъщеря ми гипса нея я оперираха преди две седмици,спешно след травма в един мач Shocked

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 00:26 от Зла Гад®

# 232
  • somewhere over the rainbow
Я, колко е пораснала Цветката Crazy... и е много сладка Flutter

Пиги, специално ще стискам палци за мамчето ти в понеделник. И дано Цвети все така те слуша, че и на теб ти се понасъбра Confused

Ние пък в събота сме на бал на Павката на първи братовчед и днес си взех едно тоалетче. И аз да се пременя малко, че кат' циганките ходя ooooh!

А в понеделник милото заминава за 2 седмици в командировка в Русе Rolling Eyes  Таман да си залипсваме Mr. Green  Еткоо, да ми го пазиш там Naughty

Айде...

# 233
  • Казанлък(Бургас)
Пиги®, Цвети наистина е порастнала много. Heart EyesЦелувки на сладурата.Ще се моля за твоето майче. Praynig

# 234
  • София
Пиги-липсваше! HugЦвети верно много е порастнала,пък и много бърбори-направо ме изуми! ShockedИ аз ще се моля за майчето ти! Praynig
Арлина-честит фотоапарат!Да направиш страхотни снимки на цялото семейство!Нашия Влади го счупи-направо бях посърнала.Толкова се бях привързала към него-беше ми станал като продължение на ръката.Няколко дни търсихме къде да го поправят,но така и не намерихме.Та вчера дядо ни изненада с хубав Хюлед Пакард и съм много щастлива! Grinning
Рони-дай и ти снимчици от това хубаво езерце!Няма значение колко си слаба. Heart Eyes
Браво на всички отслабнали!И аз се "мъча" с Дюкан,но засега нищо фрапиращо. Sad
НАН-на аватара хич не изглеждаш кат' Сиганка! GrinningКазвай бързо коя боя кой номер използваш!
Поздрави и целувки на всички! Hug

# 235
Малеее Пиги, страшен двор за игра сте си направили. Я кажи, на Цвети харесва ли й Мак Доналдс, че Дани такова нещо още не е опитвал и се чудя ще може ли да погълне един сандвич например....картофките са без коментар, ако даваха и биричка с тях, щеше да е на върха на щастието. Вкъщи се разтреперва за бира  #Crazy
Стискам палци за майчето ти и щерка ти. Как така се е контузила? Praynig Praynig Praynig

Изчезвам, че е решил да рисува... ама незнам точно къде. Thinking

П.П. Това отказване от пампите голям зор, голямо нещо. Имаме рекорд де, 3 часа само в гърнето, ама на мен акъла ми е само в пикото....

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 20:02 от Nanny

# 236
Пиги, много е пораснала Цвети. Голяма чароница. Flutter
Ще се моля всичко с майчето ти да е наред! Praynig
Утре ще пусна снимчици от езерцето. Peace
Дидито, честито фото и на теб. Прекрасни снимки да си правиш. Hug

Специален поздрав за всички вас.
http://www.vbox7.com/play:22649b3b
Малко тъжно, но това е една прекрасна песен, която много харесвам.
Хубава вечер с любимите ви мъже! Wink

# 237
  • somewhere over the rainbow

НАН-на аватара хич не изглеждаш кат' Сиганка! GrinningКазвай бързо коя боя кой номер използваш!
Години наред /включая на снимката/ използвах Лонда номер 28. Но нещо ми писна да съм толкова светла и преди 2 седмици се боядисах с 87 номер. Стана по-тъмно и пепеляво. Иначе Лонда ми е любима марка като съотношение цена-качество Peace

Нани, и ние сме бираджии ooooh! Като види бира и очите е такива стават Shocked Та даваме й, к'во да прайм ... то иначе са викове и чудо. На рекламите на бира постоянно вика "Тати би" /на тати бирата/, че нашият тати без "би" не сяда на масата Crossing Arms

# 238
  • София
Включвам се само да се обявя за победена от килограмите и слабата си воля!От 15-ти съм на Дюкан-уж свалих някакви мизерни 2 кила,които изобщо не личаха и тази вечер просто не издържах-направих бисквитена торта уж за мъжете,пък аз започнах да ям... Embarassed,после изядох и една вафла,после кекс,после ябъла,банан и незнам какво още-явно имам проблем със сладкото.Никога няма да отслабна ей!Хич ме няма!Направо се възхищавам на всички,които са успели!
НАН-благодаря за инфото-и аз ще пробвам,защото много ми хареса цвета!

# 239
Минавам само да ви нагушкам, всички  Hug
От днес и аз съм на АБ  Mr. Green
Утре, ще драсна повечко  Wink

Общи условия

Активация на акаунт