ВРАЦА - 16

• 11 357
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Мише, благодаря за инфото:). Афродитка е тук в болницата, да...кървене..ама ще и мине като на кученце;)
Приятна вечер на всички и честити Ботеви празници!

# 241
Ами ние с нея може и да сме се засекли някъде по коридорите. Стискам й палци да не е нещо сериозно и бързо да се връща вкъщи.
Мами, я кажете какво да взема да се мажем след баня? За дупето използваме крем Бейби тан ама за тялото нямам идея какво да бъде. newsm78 Споделете опит Thinking

# 242
 mi6ence,добре дошли! smile3525Аз бях тази,която разпространи новината за бебето. Благодарение на твоето свеки. LaughingМного здраве , късмет е всичко най-хубаво за цялата ви семейство!За мазането-препоръчвам ти преварен зехтин/преди мисля,че сме коментирали/.Пробвах първо с "Джонсън"-изринахме се,после с  някакво друго и пак.След това вече послушах бабите и преварих зехтин-не сме имали проблеми въобще.Та това е моя съвет. Heart Eyes

# 243
за дупето - а и за други пъпчици си вземи и кремче зраве много е ефикасно, но ги редувай . Телцето го мажех с бюбхен но от три дни с бочко - олио. Със зехтин съм се запасила ако се обрине да го мажа с преварен на водна баня. Мокрите кърпички не са определена марка, но ако кожичката е чувствителна опитай с нивеа с кремче -сензитив. А и забравих - добре дошла на теб и на малката Мишел Hug

# 244
За мазането-препоръчвам ти преварен зехтин/преди мисля,че сме коментирали/.Пробвах първо с "Джонсън"-изринахме се,после с  някакво друго и пак.След това вече послушах бабите и преварих зехтин-не сме имали проблеми въобще.Та това е моя съвет. Heart Eyes
И аз съм на същото мнение  Peace , откакто се е родила мажа с преварен зехтин и нямам никакви проблеми.

# 245
mi6ence,добре дошли! smile3525Аз бях тази,която разпространи новината за бебето. Благодарение на твоето свеки. LaughingМного здраве , късмет е всичко най-хубаво за цялата ви семейство!За мазането-препоръчвам ти преварен зехтин/преди мисля,че сме коментирали/.Пробвах първо с "Джонсън"-изринахме се,после с  някакво друго и пак.След това вече послушах бабите и преварих зехтин-не сме имали проблеми въобще.Та това е моя съвет. Heart Eyes
Благодаря ти, че си ме отменила. Аз нямах никакво време да звъня насам-натам да съобщавам- бях мноооого изморена.
А за зехтина- да питах ви и преди ама не съм решила все още с какво да я мажа. Днес мисля да питам и в някоя аптека да ми кажат какво се взима най-много.
Забравих вчера да ви пиша, че съм качила една нейна снимка в албумчето ни. Запознайте се с нея.  Grinning Тук е на няма и 2 часа и е още "смачкана". По-новите снимки не съм ги прехвърлила още на компа.
Лек ден на всички!

# 246
Здравейте и от мен !!!
mi6ence и от мен smile3525добре дошла на теб  и Мишел
И  аз съм за преварения зехтин
Ох и Миранда ми е с кашлица ,а трябва да оздравява ,че иначе няма да пътувам .Не че нямам доверие на майка ми но няма да съм спокойна да я оставя в това състояние

# 247
успях най-накрая да кача и аз снимки Embarassed Laughing

# 248
Здравейте и от мен,mi6ence бебчето е много сладко.Аз исках да ви прикача една снимка да видите нашата балджийка,но не става,била голяма Sad.Изкарахме си страхотно,софийските балове нямат нищо общо с нашите,там по улицата беше лудница  Joy

# 249
http://picasaweb.google.com/dimich85/NaBal Успях да я кача тук снимката,вижте ни Simple Smile

# 250
Здравейте хора,снощи писах последна,а днес няма никой.Как сте?

# 251
Здравейте, къде сте момичетаааа?
buba_85 супер снимки, и аз за моите снимки използвам picasa, но за сега си седят само на компютъра, може тия дни да се пробвам и аз да кача малко снимки.
mishlence голям красавец е Теди, дано и да става все по-послушен. Вие как сте? Той има ли колики или вече отминаха?
mi6ence как може да кажеш че Мишел е сбръчкана на тази снимка  Crazy , такова хубаво бебе  Grinning. Виждала си ти сбръчкани бебета....
_baby Какво става с Валя, оправи ли се? И ти престана да пишеш?
ZuzyM Стискам палци Миранда да се оправи и да тръгнете за Гърция, ще чакам снимки с нетърпение  Flutter
И последно дали са изписали Афродитка?
Ох ама всички ви изредих..... Crazy
Иначе ние сме добре, но нещо забелязвам, че ако останем повече време навън и е топло задължително ми повръща следобедната закуска...ох няма ли край това повръщане  Confused От както се е родила все ми повръща, и лекарите казват че си е била добре...
Е хайде лек и прохладен ден на всички  Hug   bouquet

# 252
Ето ме и мен на линия.Ходих рано,рано до търговския регистър да оправя едни неща на Ангел.Времето е хладничко,направо супер само да не вали.Много са сладки бебчета и на mishlence и на mi6ence   Simple Smile 
Бубе мерси за полезната информация която ми даде онази вечер Hug

# 253
Здравейте ама наистина са се разредили редовете в нашата тема Mr. Green
Миранда е по-добре и вече на градина че са последни тренировки .В четвъртък е изпращането в градината от 17 ч после от 18 ч в ДНА в кафето е тържеството .А днес в Младежкия дом сме по спортните танци .В сряда  е открития урок по английски .Абе махни махни багажа трябва да е подреден до утре и на всичкото отгоре съм на работа .На ръба на силите съм
Bubeto79 благодаря че отвреме навреме някой мисли за мен   bouquet
Момичета пазете се в тези жеги по кротко с разходките в горещините и пазете бебоците Heart Eyes
Леко бременеене на бременилките и умната

# 254
здравейте момичета, преди малко ме изписаха вече сме добре и сенадявам да няма повече проблеми  Praynig Praynigmi6ence честито за бебо, може и да сме се засекли по коридорите приеха ме в петък вечерта към 17-18ч.
сега лягам да почивам

Общи условия

Активация на акаунт