Пресни картофи-защо не??

• 9 344
  • 41
  •   1
Отговори
# 15
Vivi,   bouquet  bouquet  bouquet

# 16
намесвай се колкото искаш storm76,за нас по не информираните ще ни е от полза по компетентно мнение,нали затова са тези теми.

# 17
  • София
Дами, отплеснахте се.....  Flutter

# 18
Аз давм пресни картофи,не съм чувала до момента,че не са полезни за малко дете.

# 19
Не съм давала пресни картофи. Чувала съм, че не е добре, но нямах конкретна информация защо. Vivi  благодаря   bouquet

# 20
Ми то при нас само пресни има.Моята дъщеря яде само пресни значи ли това ,че правя груба грешка.Ми то по тази логика не трябва да яде картофи тук.Ох,ще трябва сериозно да си поговоря с докторката ни. newsm78

# 21
И аз бях чувала това ,че не се дават пресни картофи, но наскоро готвих с такива на Били.Ще взема да се поправя.Благодаря, че ви има   bouquet.
Само още един въпрос.А за колко 'малки' деца не се препоръчват? Под годинка, под 3 години?

# 22
е хубаво, вредни, ама позеленелите и покълнали стари картофи едвали са по-полезни. и тъй като в момента се продават само тия 2 вида, предпочитам пресните.

# 23
Давам каквито има. Невъзможно е да намеря стари вече. Дай сега да не ядем  Laughing

# 24
  • София
Има и стари, непрораснали на пазара. Аз нямам проблеми с намирането-и в магазините, и по сергиите.
Зависи къде и как са съхранявани.
За нас, а и за Иво-вече-купувам и пресни, защото ги обичам печени на фурна, а и няма да има "пресни" картофи още дълго, но като цяло, за готвене използвам от "старите".

# 25
Ами не знам, Виви, на нашия пазар няма. Вчера специално гледах - само пресни. Във Фантастико и подобни магазини има пресни гръцки  и египетски картофи.

# 26
Току що му направих супа със пресни картофи.Незнаех че са вредни.Но не мисля да задълбавам,ще си я папка. Peace

# 27
е добре де , Виви и изписала едни куп линкове за пресните картофи и въпреки всичко никой не им обръща внимание - не мога да ви разбера , понякога толкова много разнищвате кое е полезно или не за детето , че изпадаме /вкл. и аз / в дребни детайли , а сега не ни интересува , вредно , но ще го давам .Странни неща , аз вече нищо не разбирам от този форум.
А и между другото , защо да се е озлобила storm76 -казва си мнението и коментара какво лошо има , чак пък вече такава чувствителност е малко в повече.

# 28
О, чела съм линковете на Виви:) Но нищо не мога да направя, няма как да давам стари картофи.

# 29
  • Tам през Атлантическия океан
Давам каквито има. Невъзможно е да намеря стари вече. Дай сега да не ядем  Laughing
Peace И аз та ка мисля

пуФ сега отново влизам и ме ошашкахте с някои постове  ooooh! 

п.п.точно в момента му готвя манджа с пресни картофи и сЯ ко  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт