ВОДНО бебе?

• 43 508
  • 531
  •   1
Отговори
# 180
  • Сливен
  Praynig Praynig дано пък означава "добро" мълчането й  Praynig Praynig Praynig

ДАНО! Praynig

# 181
Тея, по-различни думи от мамите преди мен едва ли ще мога да намеря!Само да знаеш,че сме с теб и се молим за милото дете! То много изстрада, дано вече започне да се оправя, ДАНО! Наистина стават чудеса, но все пак-лекарите не намериха ли причината, за да я отстранят! Явно и те се борят....Плача всеки път като чета темата, а отваряйки я, се моля да видя ДОБРАТА НОВИНА!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Ако нашите думи ти дават сили ще съм много щастлива! Дани се оказа борбено дете! Браво на него! Дано борбата му има успешен и щастлив завършек! Моля се за вас! Топли прегръдки за теб и малкия герой!!!! Hug

# 182
  • The new Earth
Преди малко Тея ми писа на кю-то,за жалост състоянието на бебчо не се е подобрило CryСамо можем да се молим с всички сили за малкия Дани и да се надяваме,че Бог ще е милостив към невинната душичка Praynig Praynig Praynig

Това ми написа милата майчица:
...и съм в едно странно спокойно състояние,като че ли всеки момент ще се случи чудо...или е просто примирение,знам ли...
Една акушерка, приятелка на майка ми, казва, че ако се случи най лошото да го приема като аборт...Е
как да го приема така, след като видях едно перфектно и страхотно човече,което ми се усмихваше и реагираше на ласките ми,което е една скъпа част от мен, как?...В момента е на диализа, която ми казаха, че може да откаже всеки момент, има катетър в сърцето, заради тромба в аортата, дишането е затруднено, още не е пишкал.....Имам чуството че всеки момент ще звънне часовника, и ще се събудя от този кошмар....

# 183
  • До хладилника, който обичам
Мислите ми са с Тея и Луис-Даниел!

# 184
Мила Тея, какво да кажа. Чета това, което си писала на Искрица и плача... Дано Господ е милостив и малкото човече се оправи. Дано телефонът звънне, но с добри новини. Не знам... Истината е, че в такива моменти можем само да те подкрепяме с духа си, с куража си, с молитвите си. Бъди силна, мила.

# 185
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Мила Тея с теб сме аз и цялото ми семейство. Молим се за тебе. Молим се за Дани. Обичаме ви все едно сте нашето семейство. Плача за Дани все е дно е моето дете. Обичаме ви. Не зная какво означават за теб тези думи от непознати, но ти и Дани сте вече част от нашия ден, част от нашия живот.

# 186
  • София
Миличка Тея, продължавам да се моля за Дани Praynig и да вярвам, че хубавия сън, който сънувах за него, ще се сбъдне! С теб съм в мислите си! Дано се пребори малкото човече!!!

# 187
Думите са слаби, за да опиша това, което чувствам в момента!
Мила Тея, продължаваме горещо да се молим за вас!
Плача за малкия Дани и се моля Господ да му даде силици да се пребори!
С вас сме и ви обичаме!

# 188
 Настръхвам, само като чета, винаги има надежда, дано малкия Дани покаже колко е силен, всички вярваме в него  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
 Тея с вас сме Praynig

# 189
Боже Господи! Тази пък тромба в аортата откъде се взе? SadМилото Дани!Млъквам и само се моля беззвучно.....Сърцето ми плаче... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 190
Господи, моля се за малкото човече! Дано се оправи, дано! Praynig

# 191
Моля се за ВАС, за малкия човек и за теб, Тея, дано всичко се оправи  Praynig

# 192
Скъпа Тея, продължавам да се моля за вас  Praynig

# 193
Нямам какво да кажа, освен че ми е много много мъчно...  Cry
Продължавам да съм с Дани и милата му майчица и да се моля Господ да им даде сила да се справят по-леко с този ужасен миг.
Мила Тея - много майки сме с теб и само можем да си представяме какво преживяваш. Молим се за вас. Вярвай в доброто, вярвай че щастието ще дойде на ваша страна!!
 Cry

# 194
  • Варна
О, Господи, нека има някакво подобрение! Чета написаното от Искрица и не ми се иска да го виждам! Дано, дано се оправи малкото човече! Тея, миличка, всички сме с теб и Дани, продължавам да се моля за вас!

Общи условия

Активация на акаунт