Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява международната шофьорска книжка и как мога да получа такава?
Какво представлява майчинството в Онтарио и колко време продължава?
Какво представлява канадското гражданство и колко време отнема процесът на кандидатстване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява международната шофьорска книжка и как мога да получа такава?
Международната шофьорска книжка, известна още като международна шофьорска книжка, се издава от Съюза на българските автомобилисти (СБА) и позволява шофиране в чужбина за период до една година. За да получите такава, трябва да се явите в клон на СБА и да изпълните необходимите изисквания. Важно е да се отбележи, че тя е валидна само за 3 месеца в Канада.
-
Какво представлява майчинството в Онтарио и колко време продължава?
Майчинството в Онтарио обхваща 52 седмици, разделени на няколко периода. Последният период може да бъде взет от бащата. Програмата не е сложна, но изисква определено време за подготовка и планиране. Важно е да се консултирате с местни организации или специалисти, за да разберете точните изисквания и процедури.
-
Какво представлява канадското гражданство и колко време отнема процесът на кандидатстване?
Процесът на кандидатстване за канадско гражданство може да отнеме различно време в зависимост от конкретната ситуация. Например, някои хора споделят, че са подали документи през юли и са положили клетва през май следващата година. Важно е да се консултирате с местни организации или адвокати, за да разберете точните изисквания и процедури за получаване на канадско гражданство.
-
Какво представлява дулата и какви са ползите от нея по време на раждане?
-
Какво мога да очаквам от раждането във вода?

Звънни ми да се чуем, когато имаш време.

След като 2 седмици яде страхотно (каши и сливка пробва без охота; морков, сладък картоф, круша - с голям кеф), от една седмица отказва да помирише лъжичка с каквото и да било. Стиска устата и блокира с ръчичка. Тези бебоци са опасни муцуни, ей! 
. Нямаме сложена туберколозна ваксина защото дъщеря ми се роди в края на осмият месец и я отложиха за една година но мисля да не я слагаме защото видях, че в Канада не е задължителна.

и се чувствам гузна.
Не съм имала проблем.