Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 331
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Здравейте, момичета!
Аз буквално чета от 2 дни за режима на хранене по метода Дюкан. Прочетох книгата, но не подробно, тепърва ще си я чета с интерес, прочетох и първа страница на темата и малко от самата нея. За съжаление не успях да вляза в "Често задавани въпроси" и затова си позволявам да питам тук. /сигурно и друг път са ви питали, извинявайте./

Аз съм 63 кг., въртя се около тези килограми, иска ми се да сваля около 5 кг., най-вече проблем са ми бедрата, колената, имам и малко коремче, но то се сваля най-бързо. От кръста нагоре съм слаба и не искам да отслабвам там, нито в лицето, но вероятно ще се случи. Въпроса ми е колко ударни дни да направя 1,2,3? Направих си теста от първа страница и той показа, че очаквания резултат ще бъде 63 кг., т.е. токова, колкото в момента. Предполагам, че все пак бих могла да отслабна някой килограм с този режим на хранене, или поне да намаля обиколките на бедрата.
Благодаря ви!

# 796
  • София
А добро утро

Byrne, не бой се. Забелязването идва по-късно. За смях ще ти споделя, че моите колежки на работа ме забелязаха на 5тия месец  #Crazy Снимай се всеки месец - след време по-добре се вижда разликата. Мери се с шивашки метър, също помага за стимулацията, ако имаш нужда  Peace

dorchester, и аз не знам защо така се получи с витамините, но е факт, че скоро няма да пия, де  hahaha

# 797
Добро утро,

тъкмо щях да пускам кафе, Зеленко бърза си   Hug благодаря! Сега ще си го изпия с удоволствие. Да не забравяме водата особено в гоещото време.
Вани ник,   Честит Рожден Ден!  на патерица newsm51

Орелия, Гуди, Славе, Халеева, Кате, Цоци, Byrne

Хайде честити месечинки и от мен ! Браво за постигнатото!   bouquet
Зеленко, да ти кажа за апетита, че при мен е същата работа от месец пия бирена мая и особено в ПЗ съм като прахосмукачка, а аз и преди това не съм страдала от липса на такъв. Wink
Цоци, радвам се че всичко е добре при теб.  Hug

Хубав ден!

# 798
Добро утро, девойки!
Отчет:
- закуска - трици с кисело мляко и кафе без нищо
- обяд пилешка пържола и салата домати и краставици и пуешка шунка
- вечеря - телешки кюфтета и - 3 бр и салата домати и краставици , пуешка шунка
- кисело мляко желирано - 2 купички
- кафе без нищо и кола-лайт
вода 1,5 л
Бягам на работа

# 799
Добро утро, сладурчета!
Благодарско за кафенцето и водичката.
Честити месечинки, тримесечия и прочее, и браво за упоритостта и резултатите ви!  thumbsup
При мен кантарът е замръзнал на тази омразна цифра и не ме пуска да наместя четирибуквието си до седмичките. Засега. Да видим кой е по-инат...
(Може би ако разкарам тази свиня от аватара си, ще тръгне, а?...)
Поиграх си (в момент на скука) с калкулатора на Дюкан, и като му задавам като цел по-ниско желано тегло, отпуска по някой килограм. Та се обърках тотално каква точно ми е целта  cry.
Абе аз да стигна тази, пък после ще се преизчислявам пак. Че както съм тръгнала със задържането, ще си живея вечно във втора.
Допивам си кафето и се стягам за плаж  sun
Слънчев и весел ден на всички!   Nature Sunny

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 08:05 от Sagittarius.

# 800
Добро утро, мацки! Малко раничко, но с кафето съм седнала и ви чета.
Влизам само да кажа, че днес пак съм с минусче 0,500кг., което много ме радва. В най-скоро време ще мога да си бутна дупенцето на пейката на петичките (ако котка не ми мине път). Praynig

Пожелавам ви приятен и слънчев ден, той и без друго ще е доста топъл.   bouquet

# 801
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро дами!  Hug

Комшуууу, дубре съм, ама ще се оправя, то тва мойто беше от ПМС-то, а и нали правихме 40 дена на баба ми, та затова предполагам съм се кривнала, но ми минава вече  Peace

Да честитя и аз месечинките на тези с поводи!
Благодаря за кафенцата, водичките и въобще всички екстри!

Зеленко, аз пия витамини, но не ми се отразяват на апетита - все си е зверски  Mr. Green
Цоци, радвам се, че всичко е наред, сега да си починеш малко, че хормоните са гадна работа  Peace

Относно забелязването и аз установявам, че не идва веднага, аз от зимата до сега съм свалила малко над 10кг и едва сега някои забелязват, че съм отслабнала и то такива които знаят, че съм на диета. Иначе и аз съм така с огледалото - един път се виждам слаба и се радвам, а в следващия си викам "Боже колко съм дебела", но реално вече не съм толкова, май е нормално да се случва това, знам ли?

Слънчев и разголен ден на всички желая!   bouquet

# 802
Добро утро, вчепа почнах за n-ти път и вечерта пак провал Cry
Днес почвам отначало ударния. Да му се не види- 3-4 кг искам да сваля и нямам воля Cry

# 803
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Празник, празник, празник е сега  Joy момичета, момчета, сладурчета и сериозни Дюканки  Laughing черпя

за за първото четиримесечие  ooooh! а сега, 4 или 5  Joy

отчета в цифри е:
 -16 и нещо кг; талия - 15; ханш - 14; бедро - 11; гръдна  Wink - 13

hahaha и май се скъсих, че панталоните освен широки са ми И дълги  Joy Joy

прилагам снимков материал

след снощните "радости" в чата - пояснявам: панталонките (черни и бели) са си мои. черния е купуван специално за Нова Година и тогава ми ставаше  Confused белия е любимия от миналото лято, но няма да е вече  Joy
за Славето и пИлито: освен, че съм с тежък кокал (а няма как да се измеря обезкостена) килограмчетата ми са концентрирани от кръста нагоре  Wink

целуфффффффффффффффки на всички

# 804
Добро утро, народе дюкански  smile3503
Мозила, привет! То и аз като невлизам няколко дни, се чувствам нова.
Гудка, абе...  , това ти ли си?
ФОЛИ ГОРЕЩИ ПОЗДРАВИ ЗА РОЖДЕНИЯ ТИ ДЕН!

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 08:31 от baci

# 805
  • Кьолн
Добро утро! Аз съм от новичките днес ми е втори ден от удърния. Издържах вчера смятам още поне 5 дни да издържа. Забравих да пиша вчера ,че съм висока 170см, кг 100  Embarassed на 37години. Никога не съм била толкова дебела. След като родих ме обхвана такъв апетит и лакомия, че резултатът е плачевен. Желая ви лек и режимен ден!

# 806
Цоцииии, Hugрадвам се много за прегледа и състоянието ти.Сега остава да намерим доброволки-дюканки.Да те вардят да седиш мирна утре. Mr. Green
                      ЦОЦИ, аз се наемам да те пазя (професионален охранител съм)освен това съм треньор по бойни изкуства, така че ,мърдане няма само почивка и топла храна за тебе  Naughty

# 807
Добро утро Heart Eyes
Излизам по задачи и минавам само да напомня
Среща в Бургас!!! Неделя (01.06) в 16ч.
Лек и отслабващ ден Peace

# 808
Цитат
Орелия, Гуди, Славе, Халеева, Кате[/color]

Цоцито става на 3 месеца  

Byrne, първа месечинка.

Честито на всички   bouquet

Ори, стискаме палци.

Дорчето, умрях от смях на малките буквички

Magi_D това писах на 25стр. на темата
Варианта 1/1 се препоръчва при по-малко килограми за сваляне, а 2П/7ПЗ също за малко килограми и за доизчистване на бедрата и ханша
Аз го разбирам така - като почваш от повече килограми караш 5/5, като понамалеят килограмите и организма почне да се опъва минаваш 1/1, ако остане за доизчистване скачаш на 2/7 (или беше 3/7) и после в трета.
Ако и след трета имаш за дооформяне (тоест в четвърта)-- вместо един протеинов ден седмично, правиш 2 протеинови дни седмично, което си е схемата 2/0 пак за изчистване на бедрата и ханша. И така си караш докато стигнеш 1/0, тоест истинската 4-та фаза.

Това са мои разсъждения.

The same myself пишеш ,че почваш за n-ти път режима и имаш да сваляш 3-4кг - ами като не ти стига волята, ще се справиш ли с режим 2/0. От 7дни в седмицата 2 дни протеини и 5дни нормално хранене без прекаляване. 2 дни воля и пет дни дърпане на юздите , за да не се освинваш с нормалното хранене и така всяка седмица докато си смъкнеш трите (четирите) килограма, и после си влизаш в четвърта фаза, да се контролираш с един ден седмично протеини и да не ти се налага друг път да имаш воля пак да сваляш.

Честито на Дюканките с минусчета

Благодаря на Софич, Зеленкото и Амери за фолиевата киселина- ориентирах се   bouquet

Хубав и приятен ден на всички  Hug  Hug  Hug  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes   bouquet   bouquet   bouquet

Мозила, кърмиш ли, или не, че гледам правиш ударен, нали знаеш- ако кърмиш се прави директно трета олекатена фаза (виж 1стр)

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 09:07 от svetlat

# 809
  • Кьолн
baci привет! Светле не не кърмя вече и за това реших да почна режима преди това само четях и се информирах Искам да попитам във втора фаза за всеки свален кг през ударния ли се правят по десет дни? Извинете за глупавия въпрос но не ми стана ясно.

Общи условия

Активация на акаунт