МАРТенското палаво дете учи се да сяда на гърне!

• 11 812
  • 299
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Мила па, честито и от нас, с пожелания за още бъдещи успехи   bouquet
 Peace

# 271
 Писах ама защо нищо не ми излезе newsm78както и да е
 Лили Честита победа и от нас!  bouquet
 Гласувах за теб и сега се радвам заедно с теб.
 За млякото -значи всичко е наред щом Габи си пийва-400мл.

# 272
за млякото - на Калина повече от 300 гр. не могат да й се съберат, но се надявам да няма проблеми.
Амели, това с наема е ужасно. Съчувствам ти. Това с количката също е кофти номер. Надявам се вече да те чака хубавата серия, само с хубави неща

# 273
Добро утро!
mila_pa, Цвети също имаше период в който нощем изобщо не искаше да доближи леглото си. Спеше там само през деня, а нощем при нас. След това се успокои и започна отново да спи в нейното легло, с известни изключения Mr. Green. Тази нощ например рева почти непрекъснато, нищо че беше при нас. Мъчи я зъбче, но може и от вчерашните гръмотевици още да я е държало. Много беше уплашена горката Sad.   Те малките ни човечета си имат някакви техни си периоди на странности /Андрея за днес май държи първенството с ак...нето в движение newsm62/ . Цвети нали съм ви казвала от известно време не дава да я загъвам, но само нощем. През деня я слагам в леглото, загъвам я и си заспива без проблем. Но нощем -дума да не става за нещо върху нея Naughty

mila_pa, приятно изкарване довечера Hug

# 274
Лили, честито и от мен!   bouquet

Чочка, не би трябвало да са останали деца с предимства за 2-3 класиране, освен ако на първо всички приети са били с предимства, плюс в чакащи да са останали с предимства. Аз кандидатствах на 15 места  Shocked с идеята все някъде да я приемат, и ето сега "освобождавам" по едно място в 14 ОДЗта грубо казано. Така че, успех, не губете кураж!  Peace

момичета, кажете как са ви облечени децата през нощта? Ния спи само по една пижама, а постоянно е отвита  Rolling Eyes Напоследък спа като пън и не ми се получава много да се събуждам през нощта да я завивам. Дори и да го направя до минутка пак се е отвила. Страх ме е да не настине. Кажете как е при вас?

# 275
На Калина през нощта все й е топло. То си зависи и от съответното жилище, де. Но тя спи само по едно боди и нищо друго. Ако я завия с нещо, точно след една секунда се е отвила и нищо не търпи. И аз отначало се притеснявах да не настине, но явно няма проблем /да чукам на дърво/.

# 276
  • Пловдив
Лили, честито! Искрено се радвам за теб! А от думите на Недялко Йорданов всеки би се поласкал   bouquet А линка е този

Хаха, Манго, опасна е твоята Андрея, разсмя ме с това въртене  и акане в движение:35:

# 277
  • София
Здравейте!
Лили,честито!И аз гласувах вдеки ден! Hug
Относно спането-и Мишел спи само по боди и постоянно се отвива.Спиме на отворен прозорец и нямаме проблеми.Явно й  е топло. Peace

# 278
  • Пловдив
Джу, Преси спи само по боди или нещо като пижамка. Завивам го с олекотено. През повечето време е завит, но си има периоди, в които спи отвит. Не съм имала проблеми. Честно казано баткото ми спеше почти винаги отвит, боледуваше си, но не и от това  Peace Ако много те притеснява това, пробвай със спално чувалче  Peace

# 279
Хора, аз пак съм в затруднение Sad Днес мъжа ми има среща с хазяйката и за да е подготвен,снощи рових из интернет всякакви обяви за гарсониери под наем Дианабад.За голяма моя изненада се оказа,че гарсониера ново строителство,обзаведена + модерни ел.уреди се дава под наем за 210-230Е.Нашата е на 30 години, полуобзаведена( легло,гардероб,нощно шкафче в спалнята, маса,диван и 3 стола в кухнята).Ел. уредите са си наши.За допълнителни екстри като блиндирана врата или ламинат/теракот да не говорим, ние сме с обикновена,при това разбивана врата,а пода е на балатум.И при това положение нашата хазяйка ни иска 200Е.
С мъжа ми мислим,че тя няма да отстъпи от цената,която си е наумила и не залагаме големи шансове на днешните преговори,затова сега се чудя дали направо да не й кажем,че се  изнасяме и да си наемем нова квартира.От друга страна,ако пък тя все пак склони да намали наема,ще е по-добре,защото не сме в момента в състояние да плащаме 400лв,а и не искам да преживявам данданията по местене и пренасяне на багажи.

Джу, Ива спи само по боди и също не търпи завивки.Не се занимавам да я завивам.Просто в по-студено време,като вчера  и днес, затварям вратата на терасата.Но моето дете може би не е критерий,понеже е изключително студолюбива,почти никога не е стояла с чорапи,ходи постоянно боса,а откакто се научи да се съблича сама, стои вкъщи само по боди,независимо какви са температурите.Аз стоя по анцунг,тя - гола.Като я облека,след 1 мин се е съблякла.Вчера излизахме за малко пред блока,че валеше дъжд и не беше за разходки, тя си съблече суитшърта и го захвърли в една локва,остана по тениска и така търча 20 мин навън.Лудо дете!

# 280
Чак сега поразгледах и видях новината
МИНИ, честито и от мен за новото бебче. Лека бременност и здраво бебче ти желая Hug

# 281
Амели,
мен ако питаш, ако хазяйката не се навие на компромис - стягайте багажите и се местете. 1во защото на ново, чистичко и готино обзаведенко по-хубаво се живее ;)2ро - така и така ще ги давате тези пари, поне да има за какво. Е вярно че местенето си е голяма галимация, но като човек, местил се 3 пъти с цялата си покъщнина за 2 месеца, ще кажа че се преживява Wink НО, ако решите да се мятате на нов наем, уредете нещата с увеличенията - в договора да си пише изрично от кога до кога с този наем, щото да не ви кажат след 2 месеца, ами май ще увеличаваме наема. Успех!

# 282
Амели, присъединявам се към съвета на Джу Peace

Джу, Киара понеже много се върти и спи с чувалче - на мен ми е некомфортно да глдам някой да спи, без да е наметнат поне с нещо лекичко Joy В момента е с тънко чувалче, все едно калъф за завивка, като е облечена с боди-потник и пижамка с къс ръкав и къси панталонки. В по-топлото време я слагам само по боди с къс ръкав в тънкото чувалче. В нас е сравнително топло, въпреки че спим на отворен прозорец - аз спя с тънка ношничка с презрамки и завита само с калъф за одеало.

ала-бала, сега се сетих, че беше питала дали децата реагират нагръмотевиците - Киара досега не им е обръщала внимание, но може би в къща (ако живеете в къща) се чуват повече, защото покривът е по-близо, нашият апартамент има само две външни стени и то от тесните, т.е. със сигурност се чува по-малко.

Танче, дори и да прекаляват вашите със съветите, за времето, за което ще са при вас все ще се спогодите Simple Smile Една приятелка, която живее в САЩ роди февруари миналата година и майка й отиде да й помага и да гледа детето няколко месеца, че там нали само 3 месеца е майчинството. Та първият месец от гостуването двете едва ли не не си говорели, защото постоянно били в противоречие по въпросите за отглеждането на бебето - все пак нещата много са се променили, а и в Щатите нещата са дори още по-различни Simple Smile Но ти си много спокоен и разбран човек, така че всичко ще е наред.
Моята майка беша малко "тренирана" от сестра ми, която роди 7 месеца преди мен, та беше поопознала "новите тенденции" в бебеотглеждането и като цяло се съобразяваше с нас. Май предимно за температурата в стаите и за обличането на детето сме спорили.

Киара и днес е с Т - 37.8 в 6:30, 37.4 в 8:30, сега пак спи (събуди се към 5:30). Според докторката най-вероятно са зъбки, така че засега продължаваме само с Нурофен и ще й пръскам стеримар, че и нослето е лекинко запушено. Иначе яде, енергична е и аз май не се притеснявам.

Мила-па, приятно изкарване! Помисли си все пак дали да не отидеш самичка Wink Аз три пъти съм излизала сама (последно на концерта на КИС) и ми се отразява много добре.

Стана доста дълго, поради което ви пожелавам приятен ден и ви изпращам целувки Heart Eyes

# 283
Амели, подкрепям Джу! Така и така ще плащате 400 лв. поне да е на хубаво и новичко!  Peace И да пишеш като имаш новини!
Ала-бала, Вики не обръща внимание на гръмотевиците, но пък с сме схубава дограма и почти не се чува вкъщи!  Simple Smile
Лили, приятно изкарване и от мен! Забавлявай се на воля!  Hug
Гери, дано спадне бързо температурата на Киара и да ви зарадва със зъбче!  Страхотно е, че не се притесняваш! Евала ти!:hug:
Вики спи с боди с къс ръкав, пижамка и в летен спален чувал! Ако не е в чувал, е открита цялата. Но от малка е в чувалче и ако не я сложа в него, не заспива!  Hug

# 284
А сега да ви почерпя скромно: днес стават 4 години от както с моя Убавец се взехме!

Общи условия

Активация на акаунт