Бебета ЮНИ 43

• 14 995
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Щях да ви питам, като си говорим за упражнения. Полезно ли ще е за постигане на разкритие да се кара велоергометър newsm78. Ако нямаме напредък утре при прегледа, да вземам мерки - ще ми омръзне само да клеча, пък и разходките напоследък са ми по-кратички, защото мъжо не му се върви много пеша.

# 91
  • Miami
offioly честита покупка  Simple Smile Колкото до уреда за стерилизация аз си купих стерилизатор на Чико за микровълнова фурна, не е голям и струва 30 лв. Аз не можах да разбера ти тази тенджерка за готвене напара за стерилизатор ли искаш да я ползваш? Щото ако е така става, обаче ще ти отнема повече време. Поне аз така си мисля  Peace
А помпа си купих една за 17 лв с едно шишенце подарък. Помпата на Авент ми се струва, че е доста повече от 25 лв, дали не е към 80 лв. даже  newsm78  Може и да се бъркам  Peace

Gali80 дай някакъв линк да видим каква е точно тази количка  Simple Smile

# 92
Кори, ето линк към модела, но точно този цвят го няма в магазина, в който ние ходихме:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 697c999a51947e3e5
Само с едно нещо от описанието не съм съгласна, защото видях количката на живо (ширината е 50.1 см, а не 40 см). Като за моя джобен формат, ми се вижда много подходяща  Blush

# 93
Kory, аз нямам микровълнова. Няма и да имам, понеже не съм им приятел  Crazy
А тези стерилизатори на пара които са, еми да ме извиняват, ама струват над сто лева, а вършат същата работа като един голям хубав уред за готвене на пара, който е на същата цена, но приложението му е безкрайно по-голямо! За тенджерката знам, че ще е по-бавно, но то пък чак толкова спешно стерилизиране едва ли ще се налага  Mr. Green
А за носенето на бебе със слинг лятото... не мога да коментирам, понеже не съм го правила  Joy Моето разсъждение е, че ще го ползвам в случаите, когато не ми върши работа количка - примерно да отида до магазина набързо, да се придвижа с градския транспорт някъде, или да го понося просто малко на разходката. Ако така или иначе ще е на ръце, поне да ми е по-леко, и да си ги имам двете свободни  Peace За запарването... затова си взех този модел, а не големия шал, понеже се получава по-свободно около бебето, и то не е притиснато съвсем плътно. И все пак си е лен, не е някой изкуственяк. Ма така или иначе в най-големите жеги едва ли ще се мотам навън... мдааааааа..... абе ще ви кажа, когато му дойде времето  Joy

Уф, пак се натрапих днес много....  Rolling Eyes
Отивам да си готвя  Mr. Green

# 94
ох, аз не знам защо реших, че непрекъснато ще се носи бебето в слинг  Crazy
да, за такива случаи може би е по-удобно наистина  Wink

за уреда за варене на пара - 100% съгласна
с такова стерилизирах шишетата на таня, после варих зеленчуци за пюрета, готвя там и за нас понякога
екстра е Wink

# 95
  • Miami
Kory, аз нямам микровълнова. Няма и да имам, понеже не съм им приятел  Crazy
А тези стерилизатори на пара които са, еми да ме извиняват, ама струват над сто лева, а вършат същата работа като един голям хубав уред за готвене на пара, който е на същата цена, но приложението му е безкрайно по-голямо!
Simple Smile ахам сега разбирам. Еми значи такава тенджерка или уред ще ти свърши чудесна работа  Simple Smile Освен това много здравословно е готвенето на пара  Peace

Гали хубава е количката, обаче на мен ми се вижда скъпичка(че няма и чадърче и чанта) Но ти си си преценила, щом ти пасва и на габаритите  Peace

# 96
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА КОНИДА! ДА Е ЗДРАВА И МНОГО ДА ГИ РАДВА! A НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  Hug  bouquet

# 97
Честита принцеса на Конида! Да е жива и здрава! Желая й прекрасно детство!

Още една Магдалена. Simple Smile

Аз да кажа, че съм тук, мързелувам, няма изгледи да се ходи към болницата засега. Simple Smile

Количката Грако верно скъпа. Направо са се уляли с цените. Тук тази марка е много разпространена. Максимум да достигне една травел систем / количка с кош за новородено / до 350$. От друга страна, такъв модел не съм виждала тук, но все пак... В щатите даже са и по- евтини от Канада. А всички знаем долара на какъв хал е в момента.

# 98
Аз си взех същия стерилизатор на Чико като на Кори , ама офиоли е много права за тенджерката! И аз ще си взема да имам и без това ще ми е от полза,че аз в момента нямам и нормална дори за кухнята Joy и прибори дори hahaha, ама нека не се оплаквам, всичко ще си имам много скорооо Wink
Цял ден спа!!!  Shocked И сега ще видим тая вечер как ще съм, дали няма да съм като кукувица!
А помпата на Авент е толкоз- между 70 и 80лв. май. Аз още не съм си взела, просто съм решила майка да ми я купи докато съм в болницата, тя и без това кърмата не тръгва веднага.Не се притеснявам за това...
Нещо на мен ми се губи Вери и много други де, но те не са от редовно пишещите ...-това го оставям тъкмо го написах и ти взе ,че се разписаааа Mr. Green Heart Eyes

# 99

Количката Грако верно скъпа. Направо са се уляли с цените. Тук тази марка е много разпространена. Максимум да достигне една травел систем / количка с кош за новородено / до 350$. От друга страна, такъв модел не съм виждала тук, но все пак... В щатите даже са и по- евтини от Канада. А всички знаем долара на какъв хал е в момента.

Вери, права си, че е скъпа количката, но тук в България с всички колички е така, а пък аз нямам кой да ми я изпрати от чужбината, та ще го преживеем.

Сега гледах новините, че в Европа средното повишение за последната година на хранителните продукти е 7%, а тук в нашата абсурдна страна -25%. Какво да си говорим. А от 1.07 и ново увеличение на тока 18% Rolling Eyes

# 100
Честито на Инчето и на конидаHug
абв, честита ви годишнина!   bouquet Бъдете много щастливи!
му6орон, добре си се завърнала!  Hug

На мен до днес ми беше много нетърпеливо, исках вече и ние да се раждаме, но си дадох сметка, че колкото повече го мисля, толкова повече ми се увижда времето. Я най-добре да не очаквам изобщо (така реших), да ми е спокойно, да си правя ежедневните неща и то ще си дойде, когато трябва. Simple Smile

Упражненията пък, които аз правя, са общо взето дишане по време на контракция за релаксиране на мускулатурата. На 3-тото издишане и корема ми е отпуснат. Вече дори автоматично така си дишам, като ме стегне корема. Смятам, че ще ми е от полза!  Peace

Моят мъж имал някакви идеи за стерилизиране, спомена и той май разни тенжери, но аз му заявих, че ако той има време да се занимава с това и после да мие тенжерите от варовика - нямам нищо напротив  Mr. Green Ако изобщо съм му разбрала идеите де...  Blush

ПП А за цените на количките тук няма да ви казвам  Mr. Green Една кола на старо струва по-евтино. Че няма и голям избор! Още не сме си купили  ooooh! И аз имах някакви мераци от Америка да ни я пратят, но се отказах. Повечето модели, дето ги има в БГ, тук ги няма... Продават общо взето самосвали, не колички - някакви огромни и тежки...  #Crazy

# 101
Гали, аз не коря теб в никакъв случай. Simple Smile Да не ме разбереш погрешно. Чудя се на търговците.
Иначе и аз тук хич не ги харесвам количките. Главно Грако както казах. Има и други измислени марки, дето за пръв път в Канада чух. Куини също има, но за мен си е скъпичко. Най- евтино съм го гледала 200$, не знам кой точно модел беше, всеки случай не ставаше за новородено. А и бяха пуснали намаление.
По едно време мислех с кредитната карта от Щатите да купим Чико. Тук няма. Но се отказах. Без да съм я пипнала и видяла... Отделно в Европа се предлагат едни модели, в Щатите други. Сега не знам по разните бебешки складове какво се предлага. Майките в Монреал бяха споменали, че може да се намери по тези места Пег Перего, примерно. Но пак идвали скъпички. А и складовете са далече от нас, кола нямаме. Така че и този вариант отпадна. И като заключение: В България има много по- голям избор на колички.

# 102
И аз днес цял ден мързелувам и тая глава така ме боли ,абе изобщо не се 4увствам добре и аз като МЕГ Х.
Гали коли4ката е много хубава,аама вярно си е доста скъпи4ка  Hug
Оф как ще спя тая нощ не знам ....не мога да спя и това ,задушава ме ,тежи ми боли ме вси4ко уфффффффффф.... Знам 4е не съм само аз ама ... да ви се опла4а Sad
Лека ве4ер от мен и утре мноооого бебе4ета
аа забравих да кажа 4е мушорон изглежда 4удесно както и вси4ки бебон4ета в албума  Hug

# 103
Вери, защо да не слагат такива цени търговците, като има кой да им купува стоките?  Peace
Наистина тук има разнообразие от колички, чак да станеш разноглед #Crazy, но като тръгнеш да ги оглеждаш, или няма да имат никакви екстри /т.е всичко трябва да се купува допълнително/, или ще бъдат като "самосвали", като писа Слийпинг или пък ще те задължат да си купиш цялата travel system, т.е. зимен кош, столче, летен вариант - и това не ме устройва. И аз гледах Чико и Пег Перего, но и двете марки с подобни модели (като на Грако) имаха нещо, което ме дразнеше. За съжаление съм перфекционистка. Затова толкова се зарадвах на Гракото днес Mr. Green. Не можах да му намеря кусур Crazy.
Всъщност, ако сами си я плащахме количката, щяхме да изберем по-евтина, но понеже свекитата искат да я вземат, се поотпуснахме.
Надявам се да ни изкара докрая и да не се налага да вземаме лятна количка, но има време дотогава.

# 104
Казват, че Гракото са стабилни. Аз имам един стар модел на терасата, но май няма да го ползвам. Подариха ми я. Пак на аванта имам една Cosco. Хубавичка е, но няма пълно легнало положение. И сега едни познати българи са ми обещали комбинирана количка. Донесли са си я от БГ. Ще я видя и нея. Ако и тя не ми допадне, ще му мисля. Но на модел не съм се спряла все още. Има време.

Общи условия

Активация на акаунт