LaRedoute.fr - 65 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 47 518
  • 849
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета! Аз съм нова тук и искам да попитам кога и къде при регистрацията се въвежда номера на кредитната или дебитна карта? Моята карта е дебитна - Виза Електрон - дали с нея може да се поръчва от Ларедут? Регистрирах се, но никъде не ми поиска да въведа каквито и да е данни за картата... Да не би да се въвеждат при правенето на самата поръчка? Извинявам се, ако вече е отговаряно на тези въпроси, но темите ви са огромни и попрочетох тук-там, но по този въпрос не видях нищо... Ще съм ви благодарна ако ми отговорите.  Hug

# 316
Синеоч,магазинчето е точно на спирката на Окр.болница,от страната на Полигона/посока към Орлов мост/.Самия магазин е дискаунт,за 1 евро и около 1 евро Mr. Green.
Има доста неща с редутски етикети,които се шият в БГ.

мерси, ще се разходя до там, аз и без това много му се точех на този потник   bouquet

anetka_ta , ти какъв размер си си взела? Hug

# 317
Здравейте момичета! Аз съм нова тук и искам да попитам кога и къде при регистрацията се въвежда номера на кредитната или дебитна карта? Моята карта е дебитна - Виза Електрон - дали с нея може да се поръчва от Ларедут? Регистрирах се, но никъде не ми поиска да въведа каквито и да е данни за картата... Да не би да се въвеждат при правенето на самата поръчка? Извинявам се, ако вече е отговаряно на тези въпроси, но темите ви са огромни и попрочетох тук-там, но по този въпрос не видях нищо... Ще съм ви благодарна ако ми отговорите.  Hug

Номерът на картата се въвежда всеки път при всяка поръчка.
С Виза Електрон може да се поръчва, стига да не е на ОББ.

# 318
Алекс и при мен веднъж така, но около 11 все ми даваше жената с книгата и че сайта имал техн.проблеми, така пробвах няколко пъти, че ползвах код, който беше валиден до този ден, И накрая стана, сигурно на 4-тия път.

# 319
Алекс, благодаря за отговора  Blush На Пощенска банка е. Ще наблюдавам темата ви с интерес и отвреме на време може да се включвам с някой въпрос. Ще се похваля, когато направя първата си поръчка  Hug

# 320
Синеоч,магазинчето е точно на спирката на Окр.болница,от страната на Полигона/посока към Орлов мост/.Самия магазин е дискаунт,за 1 евро и около 1 евро Mr. Green.
Има доста неща с редутски етикети,които се шият в БГ.

Виж ти, толкова пъти съм  го гледала този магазин все намирам причина да не вляза  Rolling Eyes Още в събота ще отида на разузнаване  Hug

# 321
  • Пловдив
Синеоч, 38/40 е размерът ,синята.
така и така сте се разприказвали за плащане ,смятам този път да платя с кредитна карта,по дебитната няма още превод,а искам да си поръчам преди отпуската.
Някой от вас поръчва ли с кредитна?Опасявам се за сигурността...

# 322
  • Sofia
в Редут-а много пазаруват с кредитна.И аз понякога.В Ибей например не бих я пуснала Peace

# 323
  • Пловдив
Абсолютно си права.За това питам какво ви е мнението за ларедут?За еднократна транзакция.Да се надявам ,че точно сега няма да хакнат сайта,мъжо ша ма утрепИ.  Laughing Laughing Laughing

# 324
  • София
Аз пазарувам с кредитна, както и май половината форум,не съм чула някой да има проблем до сега.

# 325
Алекс и при мен веднъж така, но около 11 все ми даваше жената с книгата и че сайта имал техн.проблеми, така пробвах няколко пъти, че ползвах код, който беше валиден до този ден, И накрая стана, сигурно на 4-тия път.
И при мен вчера такъв проблем,изчаках и мина номера Simple Smile

# 326
Вече две години и половина пазарувам само с кредитна и не съм имала проблем досега.

# 327
Цитат

А на мен ми го прави този номер с каката с книгата вече две поредни вечери. Отказва да ми отвори кошницата и казва, че търсената от мен страница не е налична.Да не споменавам, че изведнъж ми изчезнаха всички неща от предпочитани - или поне така твърдеше саита.
Още не мога да си пусна поръчката. #Cussing out

# 328
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите,ще се пазарувааа   bouquet  bouquet  bouquet

# 329
Момичета,бих искала да попитам-намалението от 9 юли важи ли и за Taillissime,или такова в тази категория има само сега?Да поръчвам ли намалени неща от нея сега,или да чакам да ги намалят още през юли?

Общи условия

Активация на акаунт