LaRedoute.fr - 65 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 47 518
  • 849
  •   1
Отговори
# 585
 Момичета, не знам дали при вас се получава така, но на намалението на Пума не ми показва всички снимки. Как мога да ги видя или няма начин?

# 586
  • Mediterraneo
И аз ги поръчах 39 номер току що.Ти кой номер чакаш?

41, аз толкова си нося. Според мен са си напълно нормални балеринки- с увеличението се вижда и подметката им  Peace

# 587
  • into the blue
Тарталетка,дано да съм улучила,защото досега обувки от тук не съм купувала,а и не са за мен,пък дори да са балетни,според мен спокойно могат да се носят и навън!

# 588
anji78  bouquet

Да ви попитам нещо newsm78: Французите са ми пратили панталон, който поръчах, но размера е друг - по-голям! Смятам да им го връщам, но как точно става? Да им пиша писмо и да чакам отговор, та чак тогава да го пращам или да пиша и своевременно да пращам, без да изчаквам отговор? Трябва ли също да изпратя фактурата, с която съм го получила? И понеже ще ми е голям и номера, който съм поръчала - мога ли да ги помоля да ми го заменят с 1-2номера по-надолу? Предварително ви благодаря!  bouquet
пишеш им писмо че от поръчка едикояси си получила панталон размер едикойси ,а си поръчала еди каккъв си и тн и  ако имат твоя размер- да ти го пратят-ако искаш де ако не да ти върнат парите
чакаш да ти отговорят-пращаш го с фактурата-на обратната страна пишеш за кой продукт номер става въпрос и защо ,пращаш им също и бележка с транспортните разходи-защото е тяхна грешката и те трябва да си ги платят Naughty
чакаш около месец и ти пращат чек или ваучер(искай ваучер-е е по лесно,с чека става ощ е по голямо размотаване) Peace
като през цялото време най-любезно ги тормозиш да ти дадат информация дали са получили продукта и тн Peace че малко се мотат Wink

tina77 newsm51
Много сложно и дългосрочно ми се вижда - ще ходя при шивачката може би! Wink Но..........друг път няма да ги оставя на мира Naughty!

# 589
  • София
Добро утро момичета!Искам да попитам дали някой има тези балеринки и отговарят ли си на номера?
нямам тези, но само да кажа, че това са обувки за танци (като цвички), ако не си разбрала случайно  Peace

Верно ли са за танци? И какво всъщност означава това? В описанието май нищо не пише по този въпрос  Thinking Аз чакам такива балеринки в бяло, ще видим.
Нещата от тази серия са за спорт, танци и др. занимания в зала. Друг въпрос, че някои могат да се носят и иначе, но тези балеринки специално ми приличат на цвички Peace В описанието пише, че са памучни с ластик. В долното описание има възможност за разглеждане в 3Д Peace Но възможно и да греша. Пък ако са цвички, ще се запишете на някакви танци Laughing
Вижте при тези панталонки как изглеждат.

# 590
Момичета,
Някой от вас дали ще пуска поръчка скоро ?!
Харесах си обувчици от Ла Редут, но нямам карта - ще ме приюти ли някой при своята поръчка?!  bouquet

# 591
  • София
Някой може ли да ми препоръча хубави летни дънки? За мен, не за децата.  Joy Гледам, гледам, ама ми се иска някой да каже от кои е доволен и че със сигурност са тънки.
Благодаря предварително! Hug

# 592
  • виртуално
Момичета,
Някой от вас дали ще пуска поръчка скоро ?!
Харесах си обувчици от Ла Редут, но нямам карта - ще ме приюти ли някой при своята поръчка?!  bouquet

на 1 стр. има имената на момичетата, които поръчват

# 593
  • Варна
Във Франция намаленията се регламентират със закон и наредба от министерството на икономиката, т.е са задължителни.
Да вземе и нашето министерство на икономиката да вземе пример и да регламентира с наредба намаленията в БГ , а не да ни прецакват търговците.Сори за спама. Peace

# 594
  • Beyond the Frontiers
Тези бермуди стават ли за момчеhttp://www.laredoute.fr/vente-bermuda-fille-okaou.aspx?productid … 2&prodcolor=1

# 595
  • Варна
Имам един проблем. Искам да направя нова регистрация , но не мога . Изписва ми некоректна нова парола . Паролата трябва да е само буквена , от 4 да 16 букви и не мога да разбера какво иска. Има ли някой представа?

# 596
Само един въпрос към тези които с пускали с кода за чаршафите с лалета/много е хубав/-освен чаршафа има чанта с портмоне-розовата/станаха ми 3 Laughing-ще подарявам/и това ли е целия комплект-на фактурата пише-хауз,трауз сак Laughing newsm78-защото те ми бяха в разкъсания.
Тоя подарък представлява горен чаршаф+две калъфки+розов сак+розов несесер Simple Smile

кой е кода?

# 597
Здравейте! Ако поръчката е над 2 кг. колко време пътува?

# 598
  • София-Младост
Момичета някоя да е купувала от тези маратонки на Адидас? Номерата как вървят?
Или друг модел Адидас, дали си отговарят като цяло на номера. Някъде пише  да се взима +1...

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 14:15 от Ала-Бала

# 599

Общи условия

Активация на акаунт