Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се присъединя към "Мулти-мама"?
Как се разпределят предметните дарения и средствата в проекта „Мулти-мама“?
Какво означава "Предай нататък, мулти-мама"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се присъединя към "Мулти-мама"?
За да се присъедините към „Мулти-мама“, трябва да сте бременна с близнаци или тризнаци или вече да сте родила такива. Представител на организацията от вашето населено място ще се срещне с вас, за да събере първоначалната необходима информация и да ви включи в проекта. Участват само родители, които постоянно пребивават в страната и са част от „Предай на мулти-мама“.
-
Как се разпределят предметните дарения и средствата в проекта „Мулти-мама“?
Предметните дарения и средствата се разпределят въз основа на нуждите на семействата и наличността в склада на сдружението. Приоритет за предметни дарения имат най-малките бебета и родители, участващи в „Предай на мулти-мама“. Средствата се разпределят чрез преценка на дарителя или чрез гласуване на местните представители по градове.
-
Какво означава "Предай нататък, мулти-мама"?
-
Как и къде мога да даря бебешки и детски артикули за проекта „Мулти-мама“?
-
Как и къде мога да даря средства за проекта „Мулти-мама“?
Мисля ,че ако се обявят в Благотворителни продажби и на всяка обява да се впише ,че са с включени пощенски. Това, за тези, които са при теб. А иначе , който от нас иска паричките от определени дрешки да отиват за ММ, спокойно пак там може да пуска обявата, пише че парите са за проекта ММ. Съществува опасност обаче, поради зачестилите измами, да има хора получили дрешките и неизпратили парите. Може специално за проекта да важи правилото :"Парите задължително се превеждат предварително!" Когато Румето даде инфо за получени пари, тогава да се пускат дрешките. Малко сложно е и изключително натоварващо за Dante.
Нещо такова ми се върти в главата!

Пишете ми на лс ако има нещо по-спешно..