Звездни компромати - 26 част

• 43 158
  • 514
  •   1
Отговори
# 240

Мале, какво й има на тази на гърдата?!!?!!???  newsm09

# 241
# 242
Това е сцена от последния филм, в който се снима ЛиЛо. Гаджето и е една кльощава и противна DJ Саманта Ронсън.

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 00:49 от Балу

# 243
# 244
Вижте Марая какво странно ухо има. Rolling Eyes Не я харесвам Close

Ева е сладка Grinning

# 245
  • home!sweet home!

Леле, Киану да не е раждал секцио преди 20-30 години? Какъв е тоя белег  ooooh!

# 246
Много ми е секси тази Ким Кардашиян. И красива.
За първи път ме кефи жена, с такова "пищно" д...
Например Джей Ло не мога да я гледам.

# 247
...Леле, Киану да не е раждал секцио преди 20-30 години? Какъв е тоя белег  ooooh!
                     Е ти не помниш ли как го измъкнаха от Матрицата? Целия беше в белези, дано му е зарастнала дупката на врата  hahaha...

# 248
белегът е от катастрофа

Keanu got his abdominal scar from a motorcycle wreck in Topanga Canyon. He was on a "demon ride" (no headlights at night) when he crashed into the side of a mountain. He was hospitalized for a week with broken ribs and a ruptured spleen. When the paramedics came to get him, an emergency medical technician trainee picked up one end of the stretcher ... then dropped it by mistake! "It made me laugh, but I couldn't breathe!"

# 249
АДриана Лима и усмивката й Laughing

Имам чувстовото, че миглите на Адриана Лима са малко странни..седят като разделени на снопчета newsm78

# 250
  • София
Така седят изкуствените мигли, на снопчета.

# 251
ъъъъ..сериозно бях вярвала до сега, че тази мацка има естествен бюст Confused Confused До колкото знам е модел на виктория сикрет...поправете ме ако греша newsm78
http://www.awfulplasticsurgery.com/archives/marissa_miller_yes_they_are.jpg

# 252
Амидала- мерси за пояснението Hug..не стои ли твърде изкуствено и странно newsm78 newsm78. Или само аз си въобразявам Confused

# 253
  • София
Амидала- мерси за пояснението Hug..не стои ли твърде изкуствено и странно newsm78 newsm78. Или само аз си въобразявам Confused

Само от много близо, иначе е готино.
Аз си слагах такива преди години, беше супер, няма нужда от спирала, издържаха ми около два месеца.

# 254

Общи условия

Активация на акаунт