ТЕО, поклон пред теб малък Ангел! ФЕВРУАРИ

• 23 505
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
Извинете, ме ако пак съм засегнала някой( Мери - включително и теб) но поста  го побликувах преди да разбера лошата новина .... в последния момент видях поста на Джой...и ...някакси ми се искаше това да е грешка...След това писах с редакция...
Поклон пред малкото ангелче! Flowers Rose Flowers Rose

# 76
  • ВАРНА
Тежко ми е да приема ..... всички имахме надежда.    newsm45 newsm45
Мъничък Тео, винаги ще си в сърцата ни!
Поклон пред паметта ти   Flowers Rose Flowers Rose
Слави, прегръщам те силно!

# 77
Тео, почивай в мир малко човече!

Слави
  Hug

Hug

# 78
Думите са толкова излишни... Cry
Почивай в мир малко ангелче. Flowers Rose

# 79
Това не трябваше да се случва отново!
Почивай в мир малко ангелче!!! Cry

# 80
Нямам думи с които да изразя мъката си.  Cry
Поклон пред нашето ангелче Тео, той бе силно момченце. Много сили на майчицата Слави, за да преодолее тази страшна загуба.
 Hug миличка, защото знам че думите са безсилни.  Flowers Rose Flowers Rose

# 81
  • Sofia

ЕЕЕЙЙЙЙ....КАКВИ СА ТЕЗИ ПОСТОВЕ С НЕДОМЛЪВКИ, МОЛЯ ВИ ....ЗНАЕТЕ, ЧЕ ВСИЧКИ СЕ ПРИТЕСНЯВАМЕ.....

О, извинете ме, чак сега видях поста на лейди В - толкова, толкова много съжалявам за малката душичка.... Cry Слави - много кураж ще ти трябва мила....бъди силна

А на теб,Мирке, ти трябва и дано Господ да ти даде малко повече човещина и такт!
Влизам само да напиша какво е станало и пак попадам на бедушен пост...
Хайде със здраве!
МИСЛЯ СИ, ЧЕ ЗАЯЖДАНИЯТА СА НЕУМЕСТНИ В ТАКЪВ МОМЕНТ #2gunfire #2gunfire #2gunfire ПАК ЛИ ЩЕ СИ ДОКАЗВАМЕ КОЙ Е ПО-ВЕЛИК???? НЯМАМ ДУМИ. ГРОЗНО Е.

# 82
Мило детенце, мило слънчице хубаво.... вече си ангелче небесно. Вече си при Миа... Дано ви сложат в едно кошче, за да си гукате заедно, за да растете там горе и да не сте самички.... 
Спи сладко детенце мило, спи и пази всички които те обичат. Ние ще плачим за теб...  newsm45 newsm45 за теб и за Миа

# 83
  • София
Поклон пред паметта на малкия герой Тео. Бори се с всички сили! Моите съболезнования на Слави и семейството. Тагедията е голяма  Cry

# 84
  • Sofia
Недоумявам защо се случват такива неща...защо тези малки душички си отиват и ни напускат...Слави, моите съболезнования на теб и на цялото ти семейство! Cry
Почивай в мир мъничък Тео  Flowers Rose Flowers Rose

# 85
Съболезнования на всички - Тео си беше наше момченце Flowers Rose Flowers Rose.

# 86
Мило детенце, мило слънчице хубаво.... вече си ангелче небесно. Вече си при Миа... Дано ви сложат в едно кошче, за да си гукате заедно, за да растете там горе и да не сте самички.... 
Спи сладко детенце мило, спи и пази всички които те обичат. Ние ще плачим за теб...  newsm45 newsm45 за теб и за Миа
извинете,че нахлувам,но много правилно со го написала-дано двете душички си гукат и растат заедно.немога да спра да плача Cry.извинете ме още веднъж  bouquet

# 87
Тео, почивай в мир!
А ти, мила майчице, бъди силна! Поне опитай!

# 88
Почивай в мир,мило детенце,мило ангелче  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Слави  Hug Cry

# 89
съжелявам безкрайно Cryтолкова много мъка Cryтео.мия сигурно вече крачите 2ма хванати за ръка.вдъхнете сила и кураж на изстрадалите си майчета да продължат напред Praynig

Общи условия

Активация на акаунт