La Redoute - Кодове - 4

• 55 251
  • 509
  •   1
Отговори
# 105
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Я тези, които са получили розовия комплект за пикник да споделят как ползват тази хладилна чанта. Слагат ли пингвинит вътре да охлаждат или има нещо друго newsm78

Аз имам чантата, но още не сме я ползвали. Според мен зависи от това дали искаш да запазиш нещо хладно или студено, за да слагаш пингвини.

# 106
Някой дали получи тази чанта
Ако може някакви отзиви за нея (дали си струва) и реална снимка ако може ............  bouquet

Аз я получих , но още не съм я вадила от опаковката. Довечера ако не ви е късно ще направя снимки.
Когато можеш, ще чакам  Hug
А ти с референтен номер и код ли я поръча и имаше ли някакъв проблем при поръчването? Защото аз като вкарам само референтния номер (7212550) ми изписва че няма такъв артикул, а като вкарам и кода (61751) ми се появява чантата, но пък обяснява че не мога да използвам този код, след което аз изтривам кода но чантата си остава в кошницата. Дано разбра нещо от това обяснение! Embarassed

# 107
# 108
Ако може някакви отзиви за нея (дали си струва) и реална снимка ако може ............  bouquet

Аз я получих , но още не съм я вадила от опаковката. Довечера ако не ви е късно ще направя снимки.
А ти с референтен номер и код ли я поръча и имаше ли някакъв проблем при поръчването? Защото аз като вкарам само референтния номер (7212550) ми изписва че няма такъв артикул, а като вкарам и кода (61751) ми се появява чантата, но пък обяснява че не мога да използвам този код, след което аз изтривам кода но чантата си остава в кошницата. Дано разбра нещо от това обяснение! Embarassed

Няма проблем

аз го правя така - http://www.laredoute.fr/Order_from_catalog/DirectOrderForm.aspx? … =1&bFlag=True

# 109
  • София-Младост
57398
Сега пуснах и дава БД, само не ми казвайте, че има отказани поръчки с него.  newsm17

# 110
  • Разпиляна във въображението

Момичета колко пъти можем да ползваме персоналния номер, който са ни изпратили? Има ли ограничение?

някой може ли да ми отговори

# 111

Момичета колко пъти можем да ползваме персоналния номер, който са ни изпратили? Има ли ограничение?

някой може ли да ми отговори
Пробвай .Повечето са еднократни.

# 112
57398
Сега пуснах и дава БД, само не ми казвайте, че има отказани поръчки с него.  newsm17

Аз пробвах и не става може ли да ми кажеш какво имаше в кошницата??

# 113
57398

И при мен не стана, може да е само за определени клиенти или да сме го ползвали вече

# 114
  • София-Младост
57398

Детски бански-горна и долна част, лот детски бикини, една тениска за мен и едни къси панталонки. Две от нещата бяха prix mini, ако не бъркам.
Сега погледнах суивито все още не е фактурирана заявката. Дано да нямам проблем.

# 115
И аз получих кърпата вместо обявения плажнен комплект, но и тя много мирише

# 116
  • у нас
Момичета при мен само 45381 работи за БД,рисковано ли е да се пуска поръчка с него?Има ли отказани поръчки в последно време?Струва ми се бях чела че нечия поръчка е отказана,но пък четох че и други са пускали с този код и всичко си е точно  newsm78

# 117

Ето и реалните снимки на чантата
http://dezygg.multiply.com/photos/album/31#31
http://dezygg.multiply.com/photos/album/31#32
http://dezygg.multiply.com/photos/album/31#33
http://dezygg.multiply.com/photos/album/31#34

# 118
Момичета при мен само 45381 работи за БД,рисковано ли е да се пуска поръчка с него?Има ли отказани поръчки в последно време?Струва ми се бях чела че нечия поръчка е отказана,но пък четох че и други са пускали с този код и всичко си е точно  newsm78
Преди седмица получих с този код. Днес пуснах с 57479  Peace

# 119

Добре де, а какви са условията на този код? На никой от акаунтите ми не действа, защо?

Общи условия

Активация на акаунт