ЯНУАРСКИTE деца чакат лятна веселба

• 20 528
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • София
 Joy  много е добро

# 152
Здравейте. милички!!!

Кафенце

Честит празник на всички рожденници и именници, които пропуснах !!!

Деска, да нагушкаш бърборанката от мен! и Малката също Simple Smile

Фурия, виждам , че си на Дюкан Simple Smile Успех! Аз съм от 24.06 в 4-та фаза  Mr. Green

DIVA_ORHIDEQ , добре се посмях с тази история Simple Smile

При нас положението е нормално.Али изкара летния вирус с повръщане и разтройство, от миналата сряда си е в къщи и така. Аз 2 дни я гледах, 2 дни на работа ... правим сложни схеми, за да се справяме в къщи  Joy

Весел ден на всички !

# 153
Вили, радвам се, че те "виждам".  Grinning Какъв е резултатът от Дюкан при теб до момента? Аз искам да махна точно 5 кг. Има ли смисъл да почвам? Или да се мъча с повече спорт и по-малко сладолед?  Embarassed

# 154
Ами незнам какво да ти кажа. По принцип и за 5 кг не би трябвало да е проблем с Дюкан, но когато са толкова малко килцата незнам дали бързо ще паднат. При всички положения не ти пречи да опиташ Simple Smile

Иначе аз от 25.02 започнах и за около месец и половина-два свалих 9кг. След това вече бях в задържащата фаза до миналата седмица Simple Smile

# 155
  • Варна
Моето ясленче е болно. Sad Хвана го някаква висока Т. Няма други симптоми. Лекуваме се. Ще с евключа после пак.

# 156
Бързо оздравяване!  Hug

# 157
Моето ясленче е болно. Sad Хвана го някаква висока Т. Няма други симптоми. Лекуваме се. Ще с евключа после пак.

Ох, милото Sad Бързо оздрававане и от мен! Аз да ти кажа Али от Януари тръгна на ясла и от тогава боледува за 6 или 7 път Sad Всеки месец по веднъж, а някои месеци и по два пъти Sad Ужас!

# 158
  • София
Вили на мен вече ми се иска да съм ги свалила, как не съм я видяла по-рано, не че съм се оглеждала де  ooooh! . А пък да си и призная тия 50 ми се виждат много трудна задача, ама според схемата трябва да съм 49 кг, а аз в най-добрия си период съм била 56кг  Tired.

Да оздравявате бързо  Hug

# 159
Здравейте,аз няколко дни не съм се включвала,че бях с Гнойна ангина.
От една студена вода Wink
От 22 години не съм пила лекарства и сега АБ.Бяха ужасни болките в гърлото.Три дни си мислех че с подръчни хапове ще се оправя,и като не можах нищо да хапна на 4 ден отидих при педито и тя каза че много хубаво съм се подредила.
Вече съм добре,Ади е ваканция до края на месеца,пъл нали сме и на почивка от 22 юли ,ще се огледаме някакси/пак при баба с каките/
Орхидейке,чаках вест от теб.Вече се притесних,явно се загуби писмото,а го пратих препоръчано.
Лека нощ на всички.

# 160

Орхидейке,чаках вест от теб.Вече се притесних,явно се загуби писмото,а го пратих препоръчано.

Душата пристигна за няма и 2 дена  забравила съм да пиша и твоето е готово но нямам пъд към пощата и правех сметка на 7 ми ще ходя  там и аз ще го пусна така.МЕрси много  и чакай тез дни от шемета (мен)писмо Heart Eyes EmbarassedОСТАНА МИ САМО С да набавя

# 161
Здравейте и от мен!

Първо да честитя празниците на всички, които съм пропуснала! Бъдете живи, здрави и много усмихнати!   bouquet

На болничките - бързо оздравяване.  Praynig Hug

Ние се върнахме от почивката. Изкарахме доста добре и без значителни аварии и разправии  Mr. Green Последните няколко почивни дни използвах, за да посвърша някои неотложни задачи и сега се чувствам удоволетворена  Wink Ако искате можете да разгледате снимки в албумчето дето е в подписа ми. Не са най - добрите, щото някъде съм като хипопотам, ама ги е качвал мъжа ми и тия дни ще им направя ревизия  Laughing

За постиженията на Калоян - най-забележителното е, че познава марките на всички коли, даже и в профил и като им няма емблемата  Shocked За малко изпуснахме "Кандидати за слава"  hahaha Иначе обича да рисува с водни бои (по-скоро да маже) и да лепи апликации, може да брои до 5, знае няколко песнички и приказки и обича да играем на "По-по-най"... В градината разправят, че откакто се е върнал от морето не спира да говори и да обяснява, а мен ме побирква с неговото "защо" и "кое"  Joy

Лек и успешен ден на всички  Peace

# 162
  • София
petenceto Привет и добре дошли! Снимките са чудесни и ти изглеждаш така. Разкажи повече, къде бяхте?
Виличка заинтригува ме с диетата - успя ли да ги задържиш тези 9 кг.?
Ние бяхме за 3 дни на планина,а сега се гледаме с децата, че няма кой друг да ни гледа. Grinning
Пепи
гадните болести напомнят,че и майките сме хора. hahaha Нямаме право да боледуваме, но ... радвам се ,че вече си добре. Аз още нямам награда/т.е. Камен де/- дали не трябва да се обадя аз  newsm78 в редакцията.

# 163
Ей, в тия жеги никакви ви няма  Sunglasses

Неда, бяхме в Албена, хотел Компас, а на отиване и на връщане за по една вечер в Арбанаси (последните снимки са оттам). Беше много добре - имам известни забележки, но като цяло съм доволна. Вие къде покорявахте върхове?

# 164
Виличка заинтригува ме с диетата - успя ли да ги задържиш тези 9 кг.?

Ами като цяло да, но малко варират - 51-52 съм по принцип, като по-често 51  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт