ЯНУАРСКИTE деца чакат лятна веселба

• 20 476
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Мишленце само да ти подшушна за лака за нокти.Взимай го докато е време че при мен не помага #Crazy голямия си яде непрекъснато ноктите незнам дали е от витамини или по скоро на нервна почва newsm78
За модната агенция на ДИ и дай само да позира ooooh!

# 241
Ехоо здравейте!
Един малко нетипичен мой пост с няколко снимчици съвсем пресни,дано не се сърдите че тук ги поствам,че ме мързи да ги качвам в албумчето Embarassed А отдавна не съм показвала момите,дано не ви е неприятно.Неможах да не се похваля и с третото ми много обичано детенце - племенницата.Много се обичат племенници ей,направо я обожавам Heart Eyes,като мое си е Grinning

Kaka и бебе в басейна:

Тези са от днес на площадката с люлките:

Бебе Хриси облизва близалката на кака си Embarassed Blush

Казвам ви нямаше такъв кеф Mr. Green Едва и я издърпах от ръцете,с рев.Смучеше я сякаш все това е правила досега ooooh!

Ето я и на леля малката чернооката хубавица:

Петенце,мерси мила.Сило се надявам да си изкараме добре,поне да не се разболяват там пък другото как и да е.А ти как си?Тумбачето натежава ли вече? Hug Абе ти казвала ли си какво ще бъде?Видяха ли го докторите вече на ехо-то?

Бон Тони,специално гуш за Ванката и теб.Дано скоро всичко отмине и да няма повече операции Praynig Praynig

Абе Орхидейке,аз си мислех че вие отдавна сте забравили за пампите ти сега пък за нощен отвори дума.Явно не съм разбрала,ама важното е че всичко е наред Peace

Мишленце,ще го взимам аз тоя Ники ук на чист въздух да знаеш.Тоя Софийски мръсен май му влияе лошо.Да се оправя зетчето ни бързо Hug

Вяра е станала опасна скръндза.не два на никой нищо и сама си го заявява най отговорно "аз нищо недавам на никой,всичките играчки са си мои" hahaha Joy Даже и на сестра си и на братовчедка си не дава,награбва всичко което те са и взели,едва смогва да ги държи,но не и не.Моля се това да е период,за да не се налагат по-груби мерки от моя страна по превъзпитанието Embarassed

Ние на 31ви живот и здраве заминаваме за Черноморец,дано всичко мине добре и да сменим малко обстановката че ми писнА Crazy

Хайде доскоро  bouquet

# 242
 Hug Много са пораснали  Heart Eyes сладките душици  Hug
Драго ми беше видя снимчици
А някое ново бисерче нямате ли  Wink

# 243
А тъкмо ме подсети Светле Grinning
Тази вечер вършееше насам натам,аз слагах масата и по едно време пристига при мен и казва "виж какви големи гащи имам,за да не се опиквам".Аз първоначално не и обърнах внимание и в следващият момент поглеждам.А тя като ми надянала боксерките (от купа с прането дето чакаше да се подрежда в гардероба) връз дрехите и едно такова сериозно като ми обяснява.Идеше ми да ритам от смях.Ама как само го измисли за да не се напикавала,че тя отдавна не го прави,абе опасни са тия ръсещи бисери запетайковци Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 244
А тъкмо ме подсети Светле Grinning
Тази вечер вършееше насам натам,аз слагах масата и по едно време пристига при мен и казва "виж какви големи гащи имам,за да не се опиквам".Аз първоначално не и обърнах внимание и в следващият момент поглеждам.А тя като ми надянала боксерките (от купа с прането дето чакаше да се подрежда в гардероба) връз дрехите и едно такова сериозно като ми обяснява.Идеше ми да ритам от смях.Ама как само го измисли за да не се напикавала,че тя отдавна не го прави,абе опасни са тия ръсещи бисери запетайковци Mr. Green Mr. Green Mr. Green
newsm62

# 245
Колко са пораснали .Мале дес как можа да ги родиш с толкова голяма прилика бе.1към 1  са  Hugс какак си

# 246
Мамини душички са двечките, Дес Heart Eyes Heart Eyesи племеницата също Heart Eyes
Ние ходихме до Априлци за 1 нощувка.Но се зарекохме друг път да не отиваме за 1-2 нощувки никъде!Вместо отпочинали от уикенда, сме уморени от пътуването ConfusedТам валеше, кофти време.Но днес минахме през Арбанаси.Разходихме се и слънцето ни напече Laughing

# 247
Мерси Дейзи Hug
Орхидейке,ми такива съм ги родила що да правя Mr. Green Ама как са еднакви бееееееее,макар че много хора го казват,аз сякаш съ сляпа за това newsm78
Малеее голямо затише в тази наша темичка,всички отмарят някъде явно Grinning

# 248
  • Варна
Здравейте!
Ние се завърнахме от Шкорпиловци. Ние -  аз, мъжът ми и Светлин. Сашко остана тук на отглеждане. Първите 2 дни със сестра ми, останалите на вилата при нашите. Държал се е много добре детето. Колкото позволява волния и боен дух. Но са се разбирали, това е най-важното. Дърдори доста, сякаш е понапълнял, при бабите явно е така.

Аз мага да кажа, че си починах. Ходихме на плаж най-редовно, отмаряхме, обръщах внимание на Светлето.
Та така. Сега пак съм тук. Mr. Green

# 249
Здравейте!  Grinning
Деси, ма много сладки са станали....  Heart Eyes Как да не виждаш приликата, като близначки са!  Grinning А Вярката се е променила, пораснала...
Ауууу, Бис, браво за почивката! Радвам се, че си си отпочинала!
И аз уикенда забегнах, само че при дечурлигата.  Mr. Green Мамини сладки, толкова ми беше хубаво да ги видя след двуседмична раздяла! cry И двамата са пораснали, Стефан не спира да бърбори, Максим, противно на очакванията ми, не ме е забравил и се хвърли да ме прегръща и целува.  Heart Eyes Двамата като се видят вечер в парка (понеже са разделени - единият при едната баба, другият - при другата), също се прегръщат и целуват, особено малкото е много любвеобвилно, все иска някой да го гушка и целува. Laughing Че се научил и да милва, малко му е тежичка ръчичката  Laughing, но важен е жеста. Абе страхотно беше! Аз се ядосах, когато в петък мъжа ми ми каза, че пътуването му се отлага с още една седмица, но като ми хрумна да пътуваме, се успокоих, че поне децата ще видим. Та така - два дни смях и радост и снощи се прибрахме. Измъкнахме се "по терлици", докато Стефан си спеше следобедния сън, за да не се разстройва и да не реве, но той пък като станал, хич и не попитал къде сме.  Joy То сега има много народ там, и леля му е там, така че има кой да го забавлява.
Ох, хайде аз да взема да поработя, че едни преводи си седяяяят тука, а трябваше още мин. седмица да ги предам... Embarassed

# 250
Добютру!

Анту, ама ти е било тръпка при мъничките... Разбирам те, ама да знаеш, че на децата им харесва при бабите. Като оставяме Калоян и татко му все разправя, че щял да лаче за нас, а Коко на другия ден вика "Вие отивайте на работа, аз ще стоя тука"  hahaha

sea woman, браво за почивката. Дай малко снимчици  Laughing

*Daisy*, и при мен почивките от ден-двяа не действа, че се разбивам от път, ама Арбанаси си струва  Peace

Дес, наистина много са пораснали сладурките, а за племенницата напълно те разбирам и аз мойта я обичам като мое дете, нищо че е само на две седмици и хич и не знае коя съм  Mr. Green А за тумбака - добре съм, не ми тежи (въпреки, че придобива вече застрашителни размери), имам енергия за трима... Дано да е така до края  (така бях и предишната бременност), а за пола още не се знае със сигурност, а и аз не настоявам да го разбера... Ще ми се малко да е изненада, че то с тия ехографи вече няма тръпка  Crazy Laughing

# 251
  • Варна
sea woman, браво за почивката. Дай малко снимчици  Laughing

То да дам, ама нали само с големия бяхме. И ще оспамя темата. Embarassed

# 252
Е, нали ти си от нашата темичка. Как ще я оспамиш? А и Светлин си е като наше момче  Heart Eyes

# 253
  • София
Мишленце, чела съм, че гризането на ноктите е на психична основа, нямам предвид психично розстройство, а просто някакъв вътрешен дискомфорт така се успокоява. Естествено, съм пълен лаик и не съм сигурна. Ако искаш ще попитам зълва ми, тя е психоложка какво знае по въпроса. Кажи ми ако искаш.

Дес, пу-пу, мнооооого сладки твойте мацки, бе!

Ние от вчера сме без Мъренци - оставихме го при баба му, нали е ваканция цял месец! А покрай моята ангина и той намаза да му е гадничко - отбих го малко рязко, ама покрай тия антибиотици...

Кърмачките на януарчета остават само две, момичета, дръжте фронта...

А, и още не съм ви се похвалила, че станах вуйна на 17.07 на бебката Мартинка.
През септември, живот и здраве, ще стана и леля за втори път, дано всичко е наред Praynig

Това е от мен, лека нощ!

# 254
А дес отдавна ги нахнахме но мислех че за нощния памперс не съм с поменела newsm78.

Петенцето защо само 2 оставаме Sad

Общи условия

Активация на акаунт